Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

juvét megverhetjük többire nincs sok esély 😊

azt minek?
ja és vieri helyett Adriano-t :-)

gabber_saviola
azért egy Palermóst is berakhattál volna .......

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Breki33
Új Banner

Breki33
megint hülyeségeket dumálsz :-)
Sheva
szegényke a Milan többet nem fog veszíteni....REMÉLEM!!!

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

már csak 11 pont a hátrány a milannal szembe és 14 a juvéval 😄
juvét megverjük akkor ott is csa k11 lesz milan kikap márcsak 8 😄DD

gabber_saviola
ehh 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

milan meccsen addiíg fog hosszabítani a bíró míg 2:2 nem lesz

gabber_saviola
Jah már igen 😄

siena-milan 2:1

gabber_saviola
Italy - Serie A
April 16
FT Messina 1 - 0 Udinese
FT AS Roma 1 - 2 Reggina
FT Sampdoria 1 - 0 Palermo
16:43 April 17
85' Bologna 1 - 2 Lazio
85' Brescia 0 - 0 Atalanta
85' Chievo 2 - 0 Parma
85' Inter Milan 2 - 0 Cagliari
85' Juventus 4 - 2 Lecce
85' Livorno 2 - 0 Fiorentina
85' Siena 1 - 1 AC Milan

83' Bologna 1 - 2 Lazio

83' Brescia 0 - 0 Atalanta

83' Chievo 2 - 0 Parma

83' Inter Milan 2 - 0 Cagliari

83' Juventus 4 - 2 Lecce

83' Livorno 2 - 0 Fiorentina

83' Siena 1 - 1 AC Milan

76' Bologna 1 - 2 Lazio

76' Brescia 0 - 0 Atalanta

76' Chievo 2 - 0 Parma

76' Inter Milan 2 - 0 Cagliari

76' Juventus 4 - 1 Lecce

76' Livorno 2 - 0 Fiorentina

76' Siena 1 - 1 AC Milan

Sheva
este meg a siena - milant (felvételrõl)

Sheva
juve - lecce

14:45 Labdarúgás. Newcastle-Manchester United, FA-kupa, elõdöntõ (élõ)
lol
mondjuk látom az Inter meccset szal...

mit ad ma élõben a sport1?

Sheva
Gabber sajnálom a Palermot... viszont a Romát nem...<#awink>

gabber_saviola

gabber_saviola
Sajnos a Palermo nem bírta kibekkelni az utolsó perceket .....
De legalább a Róma is botlott, ezért maradtunk a 6. helyen

Rudee
AS Roma-Reggina 1-2
Sampdoria-Palermo 1-0

Szar Bayern, szar Bayern :)

gabber_saviola
Italy - Serie A
21:54 April 16
66' AS Roma 1 - 0 Reggina
66' Sampdoria 0 - 0 Palermo

gabber_saviola
UEFA-kupa-indulásért harcol a Palermo
A Palermo azon kevés újonc egyike volt a nyáron, mely nem a biztos bennmaradás szándékával, hanem jóval merészebb célokkal vágott neki a bajnokságnak. A szicíliai klub vezetõi a szezon rajtja elõtt elvárásként azt fogalmazták meg, hogy a csapat a középmezõny elején, esetleg UEFA-kupa-indulást jelentõ helyen végezzen. Úgy tûnik, erre minden esélye megvan az együttesnek, hiszen a rózsaszín mezesek nyolc fordulóval a zárás elõtt a hatodik helyen állnak a bajnokságban.
Vitán felül a Palermo kerete volt a legerõsebb a Serie B tavalyi mezõnyében (a rózsaszín-feketéknél szerepelt többek között a Filippini ikerpár, Antonio és Emanuele, valamint a válogatott keretében is megfordult Luca Toni, Fabio Grosso és Eugenio Corini), így keveseket lepett meg, hogy a szicíliai klub megnyerte a másodosztály küzdelmeit. A nyáron ráadásul tovább erõsödött a csapat, hiszen többek között Cristian Zaccardo, Andrea Barzagli, Simone Barone és Mário Santana is a szigetre költözött. Így nem csoda, hogy a klub elnöke, Maurizio Zamparini igen nagyra törõ célokat tûzött ki a gárda elé: a presidente azt várta a szakvezetõtõl, Francesco Guidolintól, hogy a tabella elsõ felében, lehetõleg az ötödik vagy a hatodik helyen fejezze be a bajnokságot az együttessel.

A rajt nem sikerült rosszul, hiszen az elsõ öt fordulóban veretlen maradt a gárda, pedig az ellenfelek között szerepelt az FC Internazionale és a Juventus FC is. A szép sorozat Leccében szakadt meg, de a 2-0-s vereséget nem élték meg tragédiaként sem a szurkolók, sem a vezetõk. Azt már inkább, hogy a következõ három találkozón mindössze egy pontot sikerült szerezni, így kilenc forduló után a 15. helyre, azaz a kiesõ pozíciók közvetlen közelébe csúszott vissza a tabellán az együttes. A hullámvölgy után (a tréner szerencséjére, hiszen egyes pletykák szerint felmerült Guidolin menesztése is) egy hullámhegy következett a csapat életében, hiszen a következõ 11 játéknapon mindössze két vereség csúszott be, így január végére sikerült visszakapaszkodni a táblázat elsõ felébe, egész pontosan a nyolcadik helyre.

A januári átigazolási idõszakban szinte semmi érdemleges nem történt a Renzo Barbera stadionban: az "érkezõk" rovat üresen maradt, távozó pedig három akadt: a fiatal olasz középpályás, Andrea Gasbarroni a Sampdoriához, a brazil védõ, Adriano da Silva a sereghajtó Atalantához, az argentin csatár, Ernesto Antonio Farías pedig hazájába, a River Plate-hez igazolt. Egyikük sem számított alapembernek az õsszel, így távozásuk nem rázta meg különösebben a csapatot, sõt, a gárda éppen azt követõen táltosodott meg, hogy õk elköszöntek társaiktól: februárban a Fiorentinát idegenben, a Juventust otthon gyõzték le Luca Toniék, majd a bolognai döntetlen után a Lecce és az AS Roma is vesztesen távozott Palermóból.

Miután március 6-án a Livorno otthonából is sikerült ponttal távoznia a csapatnak, a Palermo hirtelen az ötödik helyen találta magát a tabellán. Mielõtt a szurkolók azt hihették volna, hogy kedvenceik az élmezõnybe tartoznak, a gárda bebizonyította, hogy van még mit tanulnia - a 28. fordulóban az Udinese vizitált Szicília fõvárosában, és a fekete-fehérek alaposan ellátták vendéglátóik baját: Luciano Spalletti csapata 5-1-re nyert Palermóban. A rekordkülönbségû vereség természetesen igencsak lesújtotta a játékosokat, de a következõ fordulókra Guidolinnak sikerült felráznia csapatát, amely elõbb 3-3-as döntetlent ért el Parmában, majd 2-1-re legyõzte a Messinát. 30 forduló után tehát a hatodik helyen állt az együttes, jelentõsnek mondható, hatpontos elõnnyel az AS Roma, Bologna FC, Cagliari üldözõ trió elõtt.

A Palermo elsõ számú fegyvere a stabil védelem, hiszen a rózsaszín mezesek mindössze 30 gólt kaptak eddig a bajnokságban, ennél csak az AC Milan, a Juventus FC, a Sampdoria és a Bologna FC hátsó alakzata kapitulált kevesebb alkalommal. A siker titka az állandóság, hiszen a bajnokság elsõ 30 fordulójában mindössze ötször fordult elõ, hogy a tréner nem a Andrea Barzagli, Fabrizio Biava, Cristian Zaccardo triót szerepeltette Matteo Guardalben elõtt a kezdõ csapatban.

Az ellenfél kapuja elõtt már nem megy ilyen jól a csapatnak: mindössze 36 gólt szereztek Guidolin játékosai, akik a vonatkozó rangsorban csupán a hetedik helyen állnak, a középmezõnyhöz tartozó Cagliari és Lecce is jóval többször talált be. Pedig két eredményes csatára van a csapatnak: Toni 14, Franco Brienza pedig kilenc gólnál tart. A gond inkább a középpályán van, hiszen az e csapatrészben szereplõk közül csupán Lamberto Zauli és Santana szerzett kettõnél több gólt, de õk is csupán eggyel lépték túl az említett határt. Persze a szurkolókat és talán Zamparini elnököt sem különösebben érdekelnék ezek a statisztikai adatok, ha a Palermo meg tudná tartani jelenlegi helyezését, és õsszel elindulhatna az UEFA-kupában.

(FOCIVILÁG)

Sheva
ok de még így se ugrik be....

Laffite
szimpatikus csapat, bár nagyon rég nem láttam õket játszani.
idén sajnos a feljutási esélyük végleg elúszni látszik, elég nagy hátrányban vannak az élmezõnytõl

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

gabber_saviola
Queens Park Rangers

Sheva
de azt a QPR-t nem ismerem...<#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras>

gabber_saviola
Örülök, hogy találtam magamnak a QPR mellé egy Olasz csapatot is 😄

Sheva
Palermo imádó.... 😄

gabber_saviola

gabber_saviola

Sheva
hehe ez igaz kezdenek elfáradni a fiúcskák... amit meg is értek mivel nagyon sok meccset kell játszaniuk!!!

Laffite
Minden tiszteletem a tiétek, de ilyet ne mondjál a Brescia utáni meccset követõen... <#vigyor2>

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Sheva
Siena - Milan tuti 2-es! 😛PPPP

gabber_saviola
Bologna - Lazio
Brescia - Atalanta
Chievo - Parma
Inter - Cagliari
Juventus - Lecce
Livorno - Fiorentina
Messina - Udinese
Roma - Reggina
Sampdoria - Palermo
Siena - Milan

Nagyon fonos lesz ez a meccs a Samppal, igazi 6 pontos rangadó!

gabber_saviola

Sheva
nem rossz csapat az...<#awink>

gabber_saviola
nem csak szeretem a Palermo-t! 😄

mivan? tippmixeltél?😊

gabber_saviola
Toni az ISTEN!!!!!!

gabber_saviola
FT Palermo Messina
7' L. Zauli S. Aronica
31' A. Parisi
35' S. Aronica
40' R. Zampagna
52' C. Zaccardo
55' C. Coppola
68' M. Mutarelli
69' R. Zampagna
76' L. Toni
Copyright © 1998-2005 LiveScore.com

gabber_saviola
Italy - Serie A
April 9
FT AC Milan 1 - 1 Brescia
FT Bologna 0 - 1 Inter Milan
FT Fiorentina 3 - 3 Juventus
17:13 April 10
FT Atalanta 3 - 0 Chievo
FT Cagliari 0 - 0 Sampdoria
FT Lazio 3 - 1 Livorno
FT Lecce 2 - 2 Siena
FT Palermo 2 - 1 Messina
FT Reggina 1 - 3 Parma
FT Udinese 3 - 3 AS Roma

gabber_saviola
vezessen már a Palermo!

9csöves9
ez hihetetlen hogy basznak leadni egy fordulót

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gabber_saviola
Italy - Serie A
15:17 April 10
17' Atalanta1 - 0 Chievo
17' Cagliari0 - 0 Sampdoria
17' Lazio 0 - 0 Livorno
17' Lecce 1 - 0 Siena
17' Palermo 0 - 0 Messina
17' Reggina 0 - 0 Parma
17' Udinese 0 - 1 AS Roma

Sheva
ez az edzõ egy batyuf...

Rudee
Újdonságnak újdonság, inkább nem meglepõ.

nem ujdonság 😄DD

Rudee
Közös megegyezéssel felbontotta a szerzõdését Luigi del Neri vezetõedzõ és a Roma labdarúgócsapata.