13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#3294 [center]
Avanti Barzagli ! -
#3293 AVANTI ITALIA!!!!!!!!!!!!!!44444444 -
#3292 vagyis Zambrotta!:P -
Csesza #3291 remélem tovább juttok és úgy megveritek a köv. körben a németeket hogy többet nem akarnak vb-t rendezni... (Argentín szív) :((( -
Csesza #3290 góóólt volt embörök vagy mi a stájsz??? :DDD -
#3289 GGGGÓÓÓLLL CAMORANESI!!!!!!!:))))) -
R9 #3288 nah megvan a végeredmény :D -
#3287 bazz majdnem Camoranesi!! -
DePreSsZYo #3286 Na, ez a buzi lesz a kommentátor... -
gergelyanevem #3285 Hajrá Fiúk !!! :) -
#3284 FORZA ITALIA! FORZA SQUADRA AZZURRA!!!! -
#3283 FORZA ITALIA! FORZA AZZURRI! -
#3282 FORZA ITALIA!!!!!! -
#3281 AVANTI ITALIA! -
DePreSsZYo #3280 Forza Italia,ezt is megkell nyerni. -
#3279 FORZA ITALIA!!!! -
#3278 köfi ^^ -
Ereszt #3277 Ien nekem is kell de nincs kedvem felmenni Pestre
Szimpla 3 óra buszozás -
#3276 Beppe Pillon:
"Che finale le piacerebbe vedere?
A costo di risultare banale ... sì, dico Italia-Brasile!"
-
#3275 ilyenem van nekem is bibibíí -
#3274 fájreksz ez veri nájsz -
#3273 Gilardino kétségtelenül önző, hihetetlen módon nagyképűvé vált mióta elhagyta Parma-t... én sem örülök hogy kezdő, de be kell látni hogy bármikor képes gólt rúgni
De legalább 5 jobb játékos van még azon a poszton -
#3272 na tiszeteletem mindenkinek! immáron a Balaton mellől egy meglehetősn idegesítően szar lassú 56k-s internet mellől írok és várom az esti meccset...:) olvasgatom a dolgokat...és egy kérdés fogalmazódott meg bennem: mi a bánatért kell Gilardinonak kezdenie basszus??!! egy repedt fingot nem ér, semmit nem csinál, és mindezek tetejébe önző és riválisának tekinti a többi csatárt...be nem állítanám...gondolkozzon el egy kcisit aztán játszhat...na mindegy...nyerni kell ma is...FORZA ITALIA! -
#3271 -
Angliából szereztem a kicsikét, sry a minőségért :) -
R9 #3269 Vieri már kiégett 2 éve
de volt mikor ő volt a világ legjobb (egyik) csatára -
#3268 aha remélhetőleg holnap már nálam pihen:P -
R9 #3267 jól néz ki -
#3266 Nekem megjött a mezem viszont:P Holnap csinálok képet:) -
#3265 akkor egy kis étvágygerjesztő:D itt van kékben is:
ha minden jól megy holnap megyek westendbe:) remélem lesz:) -
#3264 nem :( -
#3263 Gabber:jártál már a westenben?:) -
#3262 jóó persze szerintem is nagy játékos meg minden de valjuk be eddig még nem nagyon jött neki össze...(persze ez nem azt jelenti hogy a döntőben nem ő rugja majd a mesterhármast:P) -
#3261 Toni klasszis,Vieri már nem az,Cassano még nem és szerintem nem is lesz
arról nem is beszélve hogy Cassano és Vieri is gyakran összeférhetetlen figura,nincs ilyen feszültségre szüksége a válogatottnak -
#3260 nem kell csak azért leírni egy Olasz gólkirály Tonit, csak azért mert nem tudott még betalálni a világbajnokságon -
#3259 "Cassano-Vieri és a Gilardino-Toni páros bajnoki góljainak a számát az ég és föld"
ne azt számolgasd:DDD hanem azt hogy Toni eddig hány gólt őtt:DD 0-át hiába ő a gólkirály....én csak annyit mondok hogy azt az 1gólt amit összehoztak simán összehozta volna Vieri-Cassano páros is:)
de peace van:) -
#3258 Szerintem Buffon lesz a nyerő és Toni betalál először a VB-n. -
#3257 ma a középpályáról gyakran érkező Perrotta lesz a nyerő, érzi a chievoi szívem -
#3256 http://www.figc.it/italiano/gallery/08_photo_germania_2006.htm -
#3255 egyetértek
Cassanon több súlyfelesleg van mint Ronaldon,Vieri már igencsak túl van a csúcson,ráadásul ha megszámoljuk a Cassano-Vieri és a Gilardino-Toni páros bajnoki góljainak a számát az ég és föld