Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
jajj hirtelen azt láttam hogy a keretre😊) Sorry

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

9csöves9
nézd meg alaposabban hogy melyikre írta😊)))

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
a 7-es Alexé de neki az járna ami a képen van

fsgh
Középpályások: Barone (Palermo), ....
nézd meg alaposabban😊)))

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

McFrost
ha így folytatódik , a 7-es mez gazdit cserél😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
persze, Sempre Palermo

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
azért az hogy 4-en vannak a keretben így is szép teljesítmény

gabber_saviola
nájszos, csak bánatomra nincs rajta Barone és Barzagli 😞

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9

9csöves9
Lippi edzéseket tart
2006.05.01. 15:41

29 játékost hívott be a bõ keretbe a kapitány...

Május 2-án és 3-án Rómában egy kétnapos összejövetelt tervezett Marcello Lippi szövetségi kapitány a Squadra Azzurra számára. Nincsenek ott a keretben a Roma és az Inter játékosai, mivel õk szerdán Coppa Italia döntõt játszanak. Lippi célja, hogy jobban összehangolja a társaságot. Érdekesség, hogy Lippi ismét meghívta a keretbe Pippo Inzaghit és három újoncot is: Gamberinit, Tavanót és Semiolit. A 29-es keret:

Kapusok: Amelia (Livorno), Buffon (Juventus), De Sanctis (Udinese), Peruzzi (Lazio);
Védõk: Barzagli (Palermo), Bonera (Parma), Cannavaro (Juventus), Gamberini (Fiorentina),Grosso (Palermo), Nesta (Milan), Oddo (Lazio), Pasqual (Fiorentina), Zaccardo (Palermo), Zambrotta (Juventus);
Középpályások: Barone (Palermo), Camoranesi (Juventus), Esposito (Cagliari), Gattuso (Milan), Liverani (Lazio), Marchionni (Parma), Pirlo (Milan), Semioli (Chievo);
Támadók: Del Piero (Juventus), Gilardino (Milan), Iaquinta (Udinese), Inzaghi Filippo (Milan), Lucarelli (Livorno), Tavano (Empoli), Toni (Fiorentina).

bmffm856
ezt még a mi Gyepes Gabink is megirigyelné...😛PPPPp

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

gabber_saviola
gratulálunk az Empolinak a gyõzelemért 😊

szanics
A hét játékosa: Materazzi (Inter)

Elég ügyes... Empoli Inter 0-0-nál, 94. perc

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

fsgh
FT AS Roma 0 - 0 Sampdoria
FT Ascoli 2 - 2 Cagliari
FT Fiorentina 2 - 1 Empoli
FT Inter Milan 4 - 0 Reggina
FT Juventus 1 - 1 Lazio
FT Lecce 1 - 1 Treviso
FT Livorno 3 - 1 Palermo
FT Messina 1 - 3 AC Milan
FT Parma 1 - 1 Siena
FT Udinese 1 - 1 Chievo

fsgh
Italy - Serie A
April 8
FT Livorno 0 - 2 Udinese
FT Ascoli 1 - 2 Inter Milan
17:50 April 9
FT AS Roma 3 - 1 Lecce
FT Cagliari 1 - 1 Palermo
FT Empoli 2 - 1 Sampdoria
FT Messina 3 - 1 Treviso
FT Parma 4 - 0 Reggina
FT Siena 2 - 3 Lazio
FT AC Milan 4 - 1 Chievo
20:30 Juventus ? - ? Fiorentina

McFrost
65' Livorno <0 - 2> Udinese
35' <0 - 1> V. Iaquinta
52' <0 - 2> C. Natali
Copyright © 1998-2006 LiveScore.com

Mazzone csodát tett

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

lol =D

gabber_saviola
mint a Palermo -.-

szanics
amúgy az 😛

gabber_saviola
"fos" egy cikk, nem bocsánat "mégfosabb" 😄ddddddddd

szanics
😄DDDDDDDDDDDDD
holnap meg kiderül, hogy írni se tud

gabber_saviola
hát ez lol -.-

Poulsent feljelentették a FIFA-nál
2006-04-05 15:31:07
Christian Poulsen, a német élvonalbeli Schalke 04 dán válogatott labdarúgója három klubbal is megállapodott a folytatásról a következõ szezonra.
poulsen.jpgA 26 éves középpályás - akinek június 30-án jár le a szerzõdése Gelsenkirchenben - elõször a Villarreallal kötött elõszerzõdést, melyet azonban felbontott, amikor az Internazionale bejelentkezett érte.

Ügyvédje szerint a játékos nem követett el szerzõdésszegést, mert a március 10-ei felmondási idõ elõtt lépett vissza a spanyolokkal kötött megállapodástól. Ezt követõen az AC Milanhoz írt alá. A Villarreal azonban a szerzõdéskötés elmaradása miatt 500 ezer eurós kártérítést követelt a milánóiaktól, az olaszok pedig a fizetési felszólítást továbbították Poulsenhez, azzal az indokkal, hogy õk nem hibáztak.

A dán futballista ezen megsértõdött, és az AC Milanhoz aláírt szerzõdést is felbontotta. A másik milánói sztárklub, az Internazionale jelezte, hogy átvállalja az 500 ezer eurós kártérítés kifizetését, ha Poulsen a kék-feketékhez igazol. A játékos elfogadta az ajánlatot, és írásban elkötelezte magát az Interhez. A Villarreal és az AC Milan feljelentette Poulsent a FIFA-nál. (MTI)

fsgh
FT Ascoli 2 - 2 Chievo
FT Cagliari 0 - 2 Reggina
FT Empoli 2 - 1 Livorno
FT Lazio 2 - 0 Sampdoria
FT Messina 1 - 1 Udinese
FT Palermo 1 - 0 Treviso
FT Siena 1 - 2 Lecce

fsgh
a Lázcsíjót én is remélem^^

McFrost
remélem Livorno meg a Lázcsíjó beleszalad a késbe😛

gabber_saviola
😄DDDDDDDdddddddddddddd

McFrost
meg tanítanálak köcsögbe dudálni ^^
7 végén Mutti csûrhe fan leszek😛

gabber_saviola
te mekkora egy <#kocsog> vagy -.-

McFrost
csírák minek? ^^

gabber_saviola
Samp-Palermo hol marad? -.-

McFrost

szanics
Inter - Sampdoria H
Palermo - Udinese H
Lazio - Reggina H

600 ft -> 2760 ft

---

Bolton - West Ham H
Everton - Fulham H
Manchester U - Newcastle H

500 ft -> 2660 ft

Ezen kívül német szelvényemen buktam 400-at a Bréma és a Bayern miatt, de leszarom, így is +3400 körül zártam a hétvégét 😄D

Sheva
az szép

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

kb. 2 napja ülök a gép elött és csak vírust írtók :@
ma reggel 8 óta is azt csinálom
áááááááá
<#mf3>

gabber_saviola
nem figyuztad tegnap a tévében?

<#wow2>

gabber_saviola
International friendly - 1/3/06 (20.00)

Italy 4 - 1 Germany
Gilardino 4 (I), Toni 7 (I), De Rossi 39 (I), Del Piero 57 (I), Huth 82 (G)
Stadio Franchi, Florence

Italy: Buffon; Zaccardo, Nesta (Materazzi 80), Cannavaro, Grosso; Camoranesi (Pasqual 88), Pirlo (Barone 74), De Rossi; Gilardino (Perrotta 64), Toni, Del Piero (Iaquinta 80)

Germany: Lehmann; Friedrich, Huth, Mertesacker (Metzelder 46), Lahm; Deisler, Frings (Borowski 67), Ballack, Schneider (Schweinsteiger 67); Podolski (Asamoah 46), Klose

Ref: Iturralde Gonzalez (Spa)

jó lenne ha ezt a formát az olaszok áttudnák vinni a Vb-re mert a selejtezõk beli formájuk az kevés lesz de ha így folytatják mint ahogy az utóbbi meccseken játszottak bármi megtörténhet a Vb-n

Kit--Kat
Én is, aztán Juve fórumon szóltak hogy nem.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Sheva
jah a végét láttam de az elején csak egy állókép volt és azt hittem lekódolták

9csöves9
asszem ez a világbajnok csapat topikja😄

nem volt gyenge😄

Nmetek most hatalmas pofont kaptak lehet hogy ez csak jót tesz nekik

Hollandia után a németeket is simán vertük,és mindkettõ kivan kiáltva végse gyõzelmre esélyesnek

Kit--Kat
de nincs lekódolva

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Sheva
na 4:1
szépítettek a németek

Kaplan
Pont errõl beszéltem a Friss Élõ Eredmények topikban 😊
B*zi fritzek

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Sheva
és még a németek akarnak VB-t nyerni

71' Italy <4 - 0> Germany
4' <1 - 0> A. Gilardino
7' <2 - 0> L. Toni
39' ❤️ - 0> D.D. Rossi
57' <4 - 0> A.D. Piero

Sheva
nem látom mert lekódolták a Rai-t 😞

Kit--Kat
alap😊
nagyon gyengusok a németek, jó a meccs

Sheva
48' Italy ❤️ - 0> Germany
4' <1 - 0> A. Gilardino
7' <2 - 0> L. Toni
39' ❤️ - 0> D.D. Rossi

Kit--Kat
Mert idén jutott fel az Ascoli, ne becsüld le, nagy jövõ áll elõtte.

9csöves9
egynyári😊 ebben a szezonban lehetett elõszõr hallani róla