Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
(nemsoká megtudjuk)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
25 gennaio 2005
MOGGI: Ho detto a Zavaglia che Giannichedda non deve firmare con la Lazio, così lo prendiamo a parametro zero l’anno prossimo.
CAPELLO: Bene.
M: Comunque ne parlerò anche con Papadopulo. E Cesar non va all’Inter, almeno fino a giugno resta a Roma.
Due giorni dopo Moggi chiama il figlio Alessandro.
LUCIANO: Convinci Giannichedda che deve venire a Torino.
ALESSANDRO: Guarda, si è fatta avanti l’Inter. Mancini ha fatto offrire un milione e mezzo di euro.
L: Il giocatore assolutamente non è da perdere. Se ci so’ problemi dimmelo che lo chiamo direttamente io.
A: No, ma perderlo no, è impossibile. Intanto ho chiuso la trattativa con il Milan per la cessione di Jankulovski dall’Udinese.
Dopo un giorno.
A: Ha detto che firma per la Juve solo se gli diamo un milione e due perché l’Inter gli dà uno e mezzo.
L: Dammi il suo numero, mo’ lo chiamo io.
Moggi telefona a Giannichedda e formalizza l’offerta, ma fa pressing sul suo procuratore Zavaglia per convincerlo.
A.: Franco, convincilo tu, digli di firmare, fagli capire che all’Inter va a fa’ brutte figure. A noi se l’operazione va con la Juve è meglio perché lui ce perde, ma noi prendiamo duecentomila euro in più.
3 febbraio, Alessandro e Luciano Moggi.
A.: Papà, lui è qui vicino a me, ora firma, domani ti faccio avere il contratto.
5 febbraio
Claudio Lotito, presidente della Lazio, è ancora all’oscuro di tutto.
LOTITO: A Zava’, ma quando chiudiamo la pratica Giannichedda?
ZAVAGLIA: Presidente, quando vuoi, basta solo che ci incontriamo.
L: Eh, io aspetto... mi dici che non ci sono problemi.
Z: Nessun problema, sono stato un po’ impegnato. Ora chiudiamo, tranquillo...
10 febbraio: anche Capello non sa dell’affare.
CAPELLO: Luciano, leggo che su Giannichedda ci stanno altre squadre...
MOGGI: Fabio, vai tranquillo. Ha già firmato per noi.
és ez az egész kb ezt jelenti:
Moggiék a játékos ügynöke megakadályozták, hogy Giannichedda az Interben kössön ki. Az Inter másfél millió eurós fizetést kínált, Moggiék csak 1.1 milliót. Moggi világosan megmondja a beszélgetés során, hogy "Giannichedda-nak Torinóba kell mennie."
Moggi megnyugatta Capellót is, hogy Giannicheddát megszerzik.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
én ezér szeretek sok csapatot😛
mi vagyunk a 2. Ajax
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Ma olvastam hogy lehet Semioli lilába öltözik, de miért menne egy BL induló csapatból egy C osztályúba , ahol se pénz se presztizs nem lesz?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
forza PSE!😊
Szóval ez már kúrvára fel van fújva , mert már van itt B és C osztály, szal ha tudom hogy kizárnak , vagy ki fognak akkor nem sztárok igazolásán gondolkodom.
Sõt ha belekerül a csapatom , akkor sem fog izgatni , mert nem tehetek ellene semmit...
az meg hogy nem röpkednek az átigazolási hírek semmit nem jelent mivel még nincs ítélet
Pl. gabber meg én abszolút nem izgulunk😊
ennek az egésznek már a fele sem igaz , ugyanis kérdem én , ha lenne itt valami konkrét akkor repkednének az átigazolási hírek , hogy ki-hova-mennyiért??
sztem nem: ha itt lenne valami az lenne az 1. , hogy a szövetség befagyasztja az átigazolást!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
#1766:igazad van😛 de én "bírom" õt azért írtam....
- Ibrahimovic nem szeretne magának rizikót - mondta Mino Rainola, a játékos ügynöke. - A Juventus soha nem kívánja eladni Zlatant, miképpen Zlatan sem szeretné elhagyni Torinót. Ugyanakkor ebben a helyzetben muszáj megvárnunk az ügy végét.
Rainola felvetette azt is, hogy a játékos az AC Milanhoz szerzõdne, különösen, ha Sevcsenko elhagyja a piros-feketéket.
(boz)
Ibra még mindig nem növesztett gerincet😛PP amúgy se bírom..el akarja hagyni a sülyedõ hajót😛
(persze mint mindenki más..)
Collinát, mint "az eseményekrõl tájékozott személyt" idézték be, és fõleg arra voltak kíváncsiak, hogy miként mûködött a játékvezetõ-küldés mechanizmusa, amelynek eredményét Moggi állítólag elõre, rendszerint már csütörtökön ismerte. Továbbá azt is tudni akarták, hogy mit jelentett az a Leonardo Meanival, az AC Milan egyik vezetõjével folytatott - és lehallgatott - telefonbeszélgetés, amelyre utalások történtek az 1999-2000-es bajnokságban lejátszott Juventus-Perugia találkozó után.
A népszerû, külföldön is nagy tekintélyû játékvezetõ tavaly vonult vissza, mert bár 45. életévének betöltése ellenére egy évig még engedték volna vezetni a Serie A-ban, de az AC Milant szponzoráló Opellel kötött reklámszerzõdése miatt kizárták a bírói keretbõl.
Ugyancsak kedden hallgatták ki Adriano Gallianit, a AC Milan igazgatóját, aki egyben az Olasz Labdarúgó Liga elnöke, Carlo Ancelottit, a milánói gárda vezetõedzõjét, valamint Roberto Mancinit, az Internazionale trénerét, a Lazio egykori játékosát is. Galliani egyelõre megerõsítette, hogy nem kíván lemondani ligaelnöki tisztségérõl. Ugyanakkor napvilágra kerültek olyan telefonbeszélgetések, amelyek arról tanúskodtak, hogy Moggiék nyomást gyakoroltak a liga vezetõire Galliani megválasztása érdekében.
A perugiai ügyészség megkezdte a vizsgálatot a Gaucci-család kezében lévõ Perugia futballklub csõdje ügyében is. Szerdán idézték be ez ügyben Franco Carrarót, az Olasz Labdarúgó Szövetség volt elnökét, aki másfél héttel ezelõtt, a futballbotrány kirobbanásakor mondott le.
Közben árnyékot vetett Giuseppe Pisanu leköszönõ olasz belügyminiszter utolsó munkanapjára, hogy a szerdai lapok közölték azoknak a lehallgatott telefonbeszélgetéseknek a tartalmát, amelyeket Moggival folytatott. Az egyik beszélgetésben a politikus éppen a bíráskodásra panaszkodott. Pisanu és környezete szerint "összeesküvés" folyik a távozó miniszter ellen.
Szerdán ismét kivonták a Juventus részvényeit a tõzsdérõl, miután a reggeli nyitáskor több mint 11 százalékos zuhanást mutattak a torinói klub értékpapírjai.
(MTI)
PEACE😊
de szerintem ne öljük tovább egymást...mire jó?! úgysem mi döntünk...szerintem legyenm ennyi...😊
"szarjátok már le <...> csak a médiát olvassuk, és tudjuk, hogy mi mindent képesek összebarmolni"
én nem örülnék az Inter viszasorolásának, ellenben te úgy látom kicsattannál, ha ezen három vagy a Milannale gyütt négy csapatot az alsóbb ligában látnád...egy tömény szánalom amit csinálsz...
(Youme szúrta be az indexre)
egyik Inter topicból szúrtem ezt be..
Inter ennyi miatt nem sorolják vissza😛 annyit meg ugyse vonnának le tõlünk HA egyáltalán levonnak hogy ti legyetek az elsõk😛 de különben s szvsz ne összák i a kupát azt kész...
Megtudakolta kik lesznek a BL bírók. Nem szép dolog, de nem próbált hatni rá vagy nam próbálta befolyásolni õt. Csupán kérdezett, de ez is elég lehet arra hogy most már minket is egy kalap alá vegyrenek a többi "sáros" csapattal.
csak a médiát olvassuk, és tudjuk, hogy mi mindent képesek összebarmolni 😄D
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
és szerintem is van benne valami
Berlusconi elveszti a választásokat-felszámolták a maffiát-hatalmas botrány tör ki Olaszországban
egymás után jöttek ezek az események
különben amíg nem derül ki ogy az Inter bûnö addig nem kéne az ördögöt a falra festeni..imétlem itt csak érdeklödöt hogy kit küldenek a meccsekre nem megrendelte a bírokat...(egyenlõre ez derült ki és ez MÉG nem bûn)