Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
kajak nemvágod hogy szmájlit használok 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bmffm856
#1788 -> észérvek az ellen amit Csabi mondott...

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

gabber_saviola
Peti ezt nem tudhatod, lehet hogy igaza van Csabinak -.-
(nemsoká megtudjuk)

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bmffm856
de igen...nagyon nagy baromságot mondott...😛

bmffm856
nyilvánvalóan...szerinted ha kizárnák a Fiót, akkor leigazolnának sok pénzért egy kapust, akinek a szerzõdésében az van, hogy mihelyt kizárják a klubot rögtön el is mehet? tehát most számokkal...ha 3 hét múlva kizárnak mondjuk bennünket, akkor ezért a három hétért fizettünk ki több millió eurót Frey teljes birtoklásáért? ennyi erõvel a klozeten lehúzhatnánk a pénzt az is ugyanannyit érne...

gabber_saviola
Te Romás nem mondasz hülyeséget 😛

szanics
mert minden bizonnyal benne van a szerzõdésében, hogy ha kizárják a Fiót, akkor mehet, ahova akar.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

f*sz moggi -.-

fsgh
Giuliano Giannichedda passa dalla Lazio alla Juventus anche se si era già accordato con l’Inter del suo ex allenatore e amico Roberto Mancini. Gli inquirenti descrivono l’«inquietante operazione a incastro» del procuratore Zavaglia e dei due Moggi nei confronti del centrocampista. Nonostante Moratti abbia garantito un milione e mezzo di euro l’anno, Giannichedda si accontenta del milione e 100 mila della Juve.
25 gennaio 2005

MOGGI: Ho detto a Zavaglia che Giannichedda non deve firmare con la Lazio, così lo prendiamo a parametro zero l’anno prossimo.

CAPELLO: Bene.

M: Comunque ne parlerò anche con Papadopulo. E Cesar non va all’Inter, almeno fino a giugno resta a Roma.

Due giorni dopo Moggi chiama il figlio Alessandro.

LUCIANO: Convinci Giannichedda che deve venire a Torino.

ALESSANDRO: Guarda, si è fatta avanti l’Inter. Mancini ha fatto offrire un milione e mezzo di euro.

L: Il giocatore assolutamente non è da perdere. Se ci so’ problemi dimmelo che lo chiamo direttamente io.

A: No, ma perderlo no, è impossibile. Intanto ho chiuso la trattativa con il Milan per la cessione di Jankulovski dall’Udinese.

Dopo un giorno.

A: Ha detto che firma per la Juve solo se gli diamo un milione e due perché l’Inter gli dà uno e mezzo.

L: Dammi il suo numero, mo’ lo chiamo io.
Moggi telefona a Giannichedda e formalizza l’offerta, ma fa pressing sul suo procuratore Zavaglia per convincerlo.

A.: Franco, convincilo tu, digli di firmare, fagli capire che all’Inter va a fa’ brutte figure. A noi se l’operazione va con la Juve è meglio perché lui ce perde, ma noi prendiamo duecentomila euro in più.

3 febbraio, Alessandro e Luciano Moggi.

A.: Papà, lui è qui vicino a me, ora firma, domani ti faccio avere il contratto.
5 febbraio

Claudio Lotito, presidente della Lazio, è ancora all’oscuro di tutto.

LOTITO: A Zava’, ma quando chiudiamo la pratica Giannichedda?

ZAVAGLIA: Presidente, quando vuoi, basta solo che ci incontriamo.

L: Eh, io aspetto... mi dici che non ci sono problemi.

Z: Nessun problema, sono stato un po’ impegnato. Ora chiudiamo, tranquillo...

10 febbraio: anche Capello non sa dell’affare.

CAPELLO: Luciano, leggo che su Giannichedda ci stanno altre squadre...

MOGGI: Fabio, vai tranquillo. Ha già firmato per noi.

és ez az egész kb ezt jelenti:

Moggiék a játékos ügynöke megakadályozták, hogy Giannichedda az Interben kössön ki. Az Inter másfél millió eurós fizetést kínált, Moggiék csak 1.1 milliót. Moggi világosan megmondja a beszélgetés során, hogy "Giannichedda-nak Torinóba kell mennie."

Moggi megnyugatta Capellót is, hogy Giannicheddát megszerzik.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

McFrost
nem miért ?
én ezér szeretek sok csapatot😛
mi vagyunk a 2. Ajax

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

bmffm856
hidd el hogy ennél nagyobb csalódottság, mint amekkora az, hogy ez az egész megtörténhetett, ennél nagyobb már nem igazán jöhet...😞

gabber_saviola
nem szar Istvánom, hogy Ti csak eladtok játékost? :-)

fsgh
azért én nem gyengén csalodott lennénk ha a ûnösök nem nyernék el méltó jutalmukat...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

bmffm856
pontosan...egy C osztályú csapat, de még egy B osztályú sem lenne túl vonzó egy Semioli szintû játékosnak...ezek odakint sokkalta többet tudnak mint mi itt...csakhát az újságot valahogy mindenhol el kell adni...

McFrost
pontosan , errõl beszélek!
Ma olvastam hogy lehet Semioli lilába öltözik, de miért menne egy BL induló csapatból egy C osztályúba , ahol se pénz se presztizs nem lesz?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

bmffm856
persze...ezek olyan dolgok, amik azt engedik sejtetni, hogy õk lényegesen többet tudnak mint mi...

9csöves9
vagy miért jelentette be Capello hogy marad😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

bmffm856
igaza van McFrostnak...most egy saját példa...miért igazolt volna Sebastien Frey, a jelenlegi egyik legjobb francia kapus 5 évre Firenzébe, ha bizonytalan a csapat jövõje?! (most írt alá egy hete)

McFrost
tehát ebbõl is látszik , nagy lufi az egész
forza PSE!😊

9csöves9
de ezek nem átigazolási ajánlatok,hanem mind újságírói találgatás,egy darab ajánlat nem érkezett mondjuk a Milantól a Juvenak sõt még a játékosok managerének sem

McFrost
Lucho , épp az hogy röpködnek!
Szóval ez már kúrvára fel van fújva , mert már van itt B és C osztály, szal ha tudom hogy kizárnak , vagy ki fognak akkor nem sztárok igazolásán gondolkodom.
Sõt ha belekerül a csapatom , akkor sem fog izgatni , mert nem tehetek ellene semmit...

9csöves9
persze hogy nem izgultok mert nincs benne a csapatotok

az meg hogy nem röpkednek az átigazolási hírek semmit nem jelent mivel még nincs ítélet

McFrost
szerintem tök feleslegesen paroláztok&idegelitek magatok!
Pl. gabber meg én abszolút nem izgulunk😊
ennek az egésznek már a fele sem igaz , ugyanis kérdem én , ha lenne itt valami konkrét akkor repkednének az átigazolási hírek , hogy ki-hova-mennyiért??
sztem nem: ha itt lenne valami az lenne az 1. , hogy a szövetség befagyasztja az átigazolást!

9csöves9
nah én megfáradtam,egész nap ezzel foglalkozok,nem tudok tõle aludni.bármi lesz el kell fogadni engem ezentúl már csak az érdekel,hogy ismét lássam a csapatomat játszani,akárhol

Kit--Kat
Ha észeveszitek, 1re inkább személyekrõl és nem klubbokról beszélnek, mert ez már nem csapatokról szól, hanem 1 maffiáról.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

fsgh
dehogy is UTÁLOM Ibrát..színlelõs kis ... na mind1 ez az én véleményem...

#1766:igazad van😛 de én "bírom" õt azért írtam....

fernando torres
az hülye aki ezek után ott marad ha van gerince ha nincs

de ha az interbe akarna menni akkor lenne gerince mi? <#hehe>

fsgh
Úgy fest, az Olaszországban felszínre került bíróvesztegetési botrány nemcsak a(z egykori) vezetõket, az ügyben érintett klubokat és a játékvezetõket érintheti kellemetlenül (mint arról beszámoltunk, Massimo De Santis a múlt héten kipattant eset miatt maradt ki a világbajnokságra utazó keretbõl), immár átgyûrûzik a játékosokra is. Zlatan Ibrahimovic, a Juventus csatára nemrégiben még arról beszélt, hogy a következõ négy évben megnyerhetik a Bajnokok Ligáját, miután a torinóiaknál aláírta 2010-ig szóló kontraktusát. A kialakult helyzetben - többek között nála is házkutatást tartottak - azonban a csapat jövõ évi BL-indulása is komoly veszélybe került, márpedig így nehéz lesz a "Zebráknak" diadalmaskodni a sorozatban...
- Ibrahimovic nem szeretne magának rizikót - mondta Mino Rainola, a játékos ügynöke. - A Juventus soha nem kívánja eladni Zlatant, miképpen Zlatan sem szeretné elhagyni Torinót. Ugyanakkor ebben a helyzetben muszáj megvárnunk az ügy végét.
Rainola felvetette azt is, hogy a játékos az AC Milanhoz szerzõdne, különösen, ha Sevcsenko elhagyja a piros-feketéket.
(boz)

Ibra még mindig nem növesztett gerincet😛PP amúgy se bírom..el akarja hagyni a sülyedõ hajót😛
(persze mint mindenki más..)

fsgh
Hat és fél órán át hallgatták ki az olasz futballbotrány ügyében a csendõrség római központjában Pierluigi Collina volt FIFA-játékvezetõt, a 2002-es világbajnoki döntõ bíróját. Mint arról a szerdai olasz lapok internetes kiadásai beszámolnak, Collina kihallgatása volt a leghosszabb. Õt tovább faggatták, mint Luciano Moggit, a Juventus leköszönt fõigazgatóját, akit a hatóságok azzal gyanúsítanak, hogy õ az olasz futballvilágot behálózó bûnszövetkezet feje.
Collinát, mint "az eseményekrõl tájékozott személyt" idézték be, és fõleg arra voltak kíváncsiak, hogy miként mûködött a játékvezetõ-küldés mechanizmusa, amelynek eredményét Moggi állítólag elõre, rendszerint már csütörtökön ismerte. Továbbá azt is tudni akarták, hogy mit jelentett az a Leonardo Meanival, az AC Milan egyik vezetõjével folytatott - és lehallgatott - telefonbeszélgetés, amelyre utalások történtek az 1999-2000-es bajnokságban lejátszott Juventus-Perugia találkozó után.
A népszerû, külföldön is nagy tekintélyû játékvezetõ tavaly vonult vissza, mert bár 45. életévének betöltése ellenére egy évig még engedték volna vezetni a Serie A-ban, de az AC Milant szponzoráló Opellel kötött reklámszerzõdése miatt kizárták a bírói keretbõl.
Ugyancsak kedden hallgatták ki Adriano Gallianit, a AC Milan igazgatóját, aki egyben az Olasz Labdarúgó Liga elnöke, Carlo Ancelottit, a milánói gárda vezetõedzõjét, valamint Roberto Mancinit, az Internazionale trénerét, a Lazio egykori játékosát is. Galliani egyelõre megerõsítette, hogy nem kíván lemondani ligaelnöki tisztségérõl. Ugyanakkor napvilágra kerültek olyan telefonbeszélgetések, amelyek arról tanúskodtak, hogy Moggiék nyomást gyakoroltak a liga vezetõire Galliani megválasztása érdekében.
A perugiai ügyészség megkezdte a vizsgálatot a Gaucci-család kezében lévõ Perugia futballklub csõdje ügyében is. Szerdán idézték be ez ügyben Franco Carrarót, az Olasz Labdarúgó Szövetség volt elnökét, aki másfél héttel ezelõtt, a futballbotrány kirobbanásakor mondott le.
Közben árnyékot vetett Giuseppe Pisanu leköszönõ olasz belügyminiszter utolsó munkanapjára, hogy a szerdai lapok közölték azoknak a lehallgatott telefonbeszélgetéseknek a tartalmát, amelyeket Moggival folytatott. Az egyik beszélgetésben a politikus éppen a bíráskodásra panaszkodott. Pisanu és környezete szerint "összeesküvés" folyik a távozó miniszter ellen.
Szerdán ismét kivonták a Juventus részvényeit a tõzsdérõl, miután a reggeli nyitáskor több mint 11 százalékos zuhanást mutattak a torinói klub értékpapírjai.
(MTI)

fsgh
én mondjuk ennyi oldalt nem nézegetek😊 le a kalappal😊 lehet h kamu de lehet hogy minden kamu amit eddig ide beírtunk😛P minden lehet😊

PEACE😊

bmffm856
én is látogatok több topikot, és számos (magyar, angol, olasz, francia) híroldalt, ahonnét azért elég sok infot összeszedek...és ami itt le van írva, az hogy a Fiorentina meg a LAzio a C-be, nos, ez még egyszer nem került szóba...a B igen...de a C nem...tehát ez amit betettél eléggé ordító kamu...

de szerintem ne öljük tovább egymást...mire jó?! úgysem mi döntünk...szerintem legyenm ennyi...😊

fsgh
hát azért valamivel csak erõsebb klubbok😛(Milan,Juve,Fio..stb😛)

fsgh
egyáltalán nem így van...én nézeget pár topicot és ha látok hírt ami itt még nincs bent azt berakom most pont ezt.. Sztem ezt Te reagálod túl.

McFrost
csak így tuttak elverni minket😛

bmffm856
hiába erõsködsz...a pont DJBeenél van....

"szarjátok már le <...> csak a médiát olvassuk, és tudjuk, hogy mi mindent képesek összebarmolni"

én nem örülnék az Inter viszasorolásának, ellenben te úgy látom kicsattannál, ha ezen három vagy a Milannale gyütt négy csapatot az alsóbb ligában látnád...egy tömény szánalom amit csinálsz...

fsgh
"Guido Rossi találkozott az ügyészekkel, akik a botrányban nyomoznak, az esetleges büntetésekrõl beszélgettek. A hírek szerint szinte bizonyos, hogy a Juve, Lazio és Fiorentina a B vagy C osztályba lesz sorolva. A Milanról az ügyészek szerint annyijuk van, hogy tavaly áprilisban a Chievo elleni meccs elõtt egy alkalmazott a klubból, aki meg sincs nevezve, beszélt az egyik partjelzõvel. Más csapatokról semmi. Egyelõre ez hírlik. Várjuk a fejleményeket."
(Youme szúrta be az indexre)
egyik Inter topicból szúrtem ezt be..

fsgh
arról ne is álmodj😊))
Inter ennyi miatt nem sorolják vissza😛 annyit meg ugyse vonnának le tõlünk HA egyáltalán levonnak hogy ti legyetek az elsõk😛 de különben s szvsz ne összák i a kupát azt kész...

McFrost
na mikor kapjuk a kupát?😊

Interfórumról:
Megtudakolta kik lesznek a BL bírók. Nem szép dolog, de nem próbált hatni rá vagy nam próbálta befolyásolni õt. Csupán kérdezett, de ez is elég lehet arra hogy most már minket is egy kalap alá vegyrenek a többi "sáros" csapattal.

bmffm856
és mekkora igazságot mondtál...😊

DJ Bee18
szarjátok már le 😄DD
csak a médiát olvassuk, és tudjuk, hogy mi mindent képesek összebarmolni 😄D

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

bmffm856
vedd már észre hogy ott van a fõcím bakker! Az Inter is bajban van. mekkroa betûkkel írjam ki hogy felfogd?! te csak engem szapulsz, de amit mondok meg sem hallod!! és ne bizonygass te a nevemben semmit, majd ha én azt mondom, hogy énszerintem az úgy van, akkor lesz úgy, és nem akkor amikor te az én nevemben mondod ki az én álláspontomat...errõl ennyit...aki hülye azzal felesleges vitatkozni...elõbb tanulj meg a sorok közt olvasni, aztán visszatérünk rá...

fsgh
"MÉG helyesen írtad"ezt írtad.. egyik szavaddal ütöd a másikat...

bmffm856
bizonyítottam a lófrászt bizonyítottam...ott a cikkben, hogy az Inter is bajban van...na ez a "bizonyíték" és nem az amirõl te pampogsz...

fsgh
épp ezaz!MÉG vagyis egyenlõre MÉg nem vagyunk benne...vagyis majd akkor kell elkönyvelni ha benne leszünk..(hisz bebizonyíottad hogy szernted sincs MÉG benne az Inter)

9csöves9
egyesek szerint a botrány mostani kirobbánását összefüggésbe hozzák a nem olyan rég felszámolt szicíliai maffiával

és szerintem is van benne valami

Berlusconi elveszti a választásokat-felszámolták a maffiát-hatalmas botrány tör ki Olaszországban

egymás után jöttek ezek az események

bmffm856
MÉG helyesen írtad naygbetûvel...az egész calciot aláaknázta a maffia...errõl még csak nem is a klubok tehetnek...ez már régen több kint a foci ügye...meg mint bundabotrány...ez messze túlmutat rajta...itt már a maffia fejeseinek, sõt talán a teljes maffiának a kézrekerítése a cél, kimondva-kimondatlan...

bmffm856
na le lehet állni...nekem nem habzik a szám, csak a "dumáljuk be magunknak hogy nem vagyunk sárosak, talán majd el is hisszük" dolog egy kcisit zavaró...itt az Interes brigádnak habzik egyedül a szája, veled és R9-cel az élen...ti is benne vaygtok, mi is benne vagyunk, mindenki benne van...az egész olasz maffia egy cég...ez mindig is így volt, és hacsak fel nem sikerül számolniuk, így is lesz...ez van...nem lesz semmilyen kizárás, mert mostmár az elsõ hat helyezett kivétel nélkül benne van...szomorú, de ez a valóság...😞

fsgh
ja és mégvalami: (ezt egy forumozó mondta) "...az Inter vezetoirol max annyi derulhet ki, hogy Moggit segitettek az Inter karara..."
különben amíg nem derül ki ogy az Inter bûnö addig nem kéne az ördögöt a falra festeni..imétlem itt csak érdeklödöt hogy kit küldenek a meccsekre nem megrendelte a bírokat...(egyenlõre ez derült ki és ez MÉG nem bûn)