13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
Redvin #4422 Egyebkent nem ezt mondta, legalabbis Materazzi ezt is es az anyjat szidalmazo esetet is tagadta. -
#4420 hát, mégis zidane-t küldték le a pályáról...ilyen hergelések mindíg vannak, totti forró vérmérsékletét sokan ki is akarták használni ... (sok játékost inkább hidegre tettek egy szép becsúszással, stb)
materazzitól ez nem volt szép, de egy vb döntőn gyomron fejelni egy másik játékost -
#4419 és Zidane-nnak nincs szája???????
Mátrix: "egy terrorista kurva fia vagy!"
Zidane:"igen , reggel partra is szálltunk , ahol meghúztuk anyádat!"
ilyen eccerű -
markastor #4418 Egy kis off, remélem nem baj. Én szétröhögtem rajta az agyam. :D
Játék: akadályozd meg játékosoddal (Zizouval :) ), hősöd titkos fegyverét felhasználva, hogy a gonosz Materazzi-k elérjék a pálya bal oldalát.
Irányítás: egér.
http://www.dongenlanmasters.nl/zidane/ -
#4417 Ez mitol jo kis kep? Szerintem enyhen szolva is tul durva.
Mellesleg a legutolso hor szerint Materazzi azt mondta Zidane-nak hogy "Egy terrrorista kurva fia vagy." Lehet csodalkozni hogy lefejelte?
A FIFA vizsgalja az esetet, es ha kiderul hogy Materazzi rasszista szoveget nyomott hosszu idore eltiltjak.
-
#4416 Sőt, most már politikai vonalon is puhítják az ítélethirdetésben érintett jogi személyeket.
„Tegyük azt, amit az ókori Rómában. Élvezzenek kiváltságot azok, akik növelik a presztízsünket. Bánjunk velünk különlegesen, hiszen többet érnek, mint az átlagemberek. A döntésnél figyelembe kell venni a berlini győzelmet” – jelentette ki Clemente Mastella igazságügy miniszter.
Az egykori kormányfő Slvio Berlusconi szerint a szurkolók bűnhődnének a leginkább, ha csapatát, az AC Milant, valamint a Juventust, a Fiorentinát és a Lazio száműznék az élvonalból.
„Nem büntethetjük meg a drukkereket! A vétkes személyeket természetesen el kell tiltani, de a klubokat nem szabad megbüntetni” – jelentette ki a milánói klubtulajdonos.
Piero Fassino, a Baloldali Demokraták vezetője hasonló szellemben beszélt az ügyről.
„A tervezett büntetések enyhítéséért esedezem. Szurkolók nagyon félek attól, hogy kizárások lesznek” – szögezte le a politikus, a koalíciós erők egyik kiemelkedő személyisége.
Az Olasz Labdarúgó-szövetség ügyvivő vezetője, Guido Rossi az elmúlt napokban többször hangsúlyozta, a vb-siker nem mentesíti a klubokat a büntetés alól. Azt viszont elgondolkodtató, hogy már több alkalommal módosult az ítélethirdetés időpontja. A legfrissebb hírek szerint a hétvégére derül ki, mennyiben módosul az olasz élvonal mezőnye.
(NSO)
őőőő...nevetséges -
#4415 na, az nem is rossz -
Csesza #4414 én is valahogy a millio köré raktam az emberek számát :) -
#4413 20 font az kb 6 rugó -
#4412 kéne venni, de arany árában lesz majd... -
#4411 milliós tömeg -
#4410 kötelező darab
-
#4409 biztos hogy többen -
#4408 100 000-es tömeget mondtak ma reggel a híradóban, kitudja lehet többen:) -
#4407 jó kis képek vannak a repubblica.it -en
-
#4406 Gattuso tegnapi nyilatkozatából egy kiragadott mondat:
"És ha egy ilyen siker után Lippi elmegy, a saját kezemmel nyakászom meg."
Lippi szerintem már könyörög,hogy hosszabíthasson:D
http://youtube.com/watch?v=sVKXrvr3ySg&feature=Views&page=2&t=t&f=b -
Csesza #4405 de jó lenne egyszer Gerát is így énekelni látni :)
amugy nem volt valami adat hogy hányan lehettek? valami eszméletlen sokan voltak... -
#4404 nálam sem. én is láttam a rai uno-s közvetítést, jó volt nézni, majdnem már magyarokat láttam a zászlók miatt:P -
#4403 csak nálam nem látszanak a képek? -
-
#4401 ha van valakinek videója a római ünneplésről,megköszönném -
#4400 én az polasz csapatot Istenítem,mert már régóta nekik drukkolok.csak azt mondtam,hogy nem kell zidaneval olyan nagyra lenni.Materazzi most jobb mint Zidane szeritnem.Azt meg hülye aki nem ismeri el,hogy zidane egy nagy focista VOLT de mostmár másé a páőlya enyyi.
kül ha azért vok faszfej,mert az olaszok a kedvenceima,akkor igen,faszfej vagyok -
Dexantreal #4399 ok azt megvárom és ezer thanks előre is. Amúgy olaszokat én is bírom -
#4398 csodálatos -
#4397 vazze mennyi ember -
DePreSsZYo #4396 http://tonaz.altervista.org/zidane.html loool :D:DD: -
#4395 [emef3-ol egy erőset] -
#4394 nah rai uno, jönnek a srácok :) -
#4393 Az az eredeti az 1990-es VB zenéje volt de nemcsak ő az előadó
Itt pont az a jó, hogy régi nagy zenéket dolgoztak át.
Persze az eredeti is ajánlott -
ozsi #4392 RAI UNO !!!! -
#4391 Az emuléról most szedem 35%-van, de igéret szerint pár nap múlva felrakják nekem akkor kilinkelem. -
#4390 Az a Go West volt szerintem -
#4389 dehogy törlik a te szegénységi bizonyitványod -
#4388 azért elég lol fejük van:D, hány éve készült ez? Ezen vieri is rajtavan, meg a sérók is már régiek. Most a kopasz a trendi:)
Zidane-t ezek után is tisztelem,tisztelni kell, hisz nem semmi karrierje volt,pár év múlva csak a tudásáról fognak beszélni és nem a bűntetteiről. De viszont elítélem, mert így nem viselkedhet senki a pályán, még szerintem akkor se ha anyádat szídják,pedig azt én sem tűrném. Jobban járt volna,ha "csak" visszapofázik Matterazzinak, de ő nem, inkább játsza a tökös legényt. Sajnos így jött ki, sajnálom hogy nem Cannavarro nyerte az aranylabdát, nem sokon múlott,volt olyan klasszis mint Zidane, de sajnos sokan csak a támadójátékot nézik és az alapján döntenek.
Próbáltam nem elfogult lenni most, hisz én 94 óta az olaszoknak szurkolok,akkor Ők is ugyanúgy megérdemelték volna a kupát mint most a franciák. Ez a foci,ez benne a szép, egyszer lent egyszer fent....
GRAZIE MILLE ITALIA! -
#4387 beraktam háttérnek :) -
#4386 Nekem a Un' Estate Italiana című szám Gianni Nanni előadásában van. -
#4385 Szeva. Ugye láttad, hogy meddig feküdt ott? Zidane annyira lebombázta, hogy örülhet ha a bordái épen megúszták az esetet. Az ilyen patkányokat egyébként én is irtottam, amíg aktívan fociztam. (Láttad a videót a pizzás makiról?) Volt is pár eltiltásom miatta, de az "élet fontosabb mint a foci". Szerintem Zizouval bármit csinálhatnának, soha nem vergődne a földön, mint egy sz**darab. Na pá mindenki! Akár törölhetitek is, mint a Foci VB 2006 topicot. -
Zséé #4384 Bocs ha már volt :) -
Dexantreal #4383 yo lenne leszedni ezeket...szóljatok,ha vmelyikőtök rájuk talál tölthető formában is -
#4382 Az a szám nincs meg vkinek ami minden meccs után ment? We'll be the number one, vagy mi. Meg ami Brekinek is kell #4376, az nekem is kéne. kösz