Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bmffm856
mintahogy ez így is volt...😊 Blatter <#eljen>

én azért elolvasgatom az NS-t de mióta elnépszabadságésblikkésringierkiadósodott egy fabatkát sem ér...de általában a macska slozijában végzi és a macsek megadja nekik ami jár...<#idiota><#idiota><#idiota>

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

9csöves9
az ns-t én már seggtörlésre sem használom

Blatter viszont azt nyilatkozta hogy az eddigi legjobb teljesítmény az olaszoké volt😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

bmffm856
😄DDDDDDDDDDDDDDDd

ezek szerint te adnál neki egy cuppanóst! 😄DDDDDDDDDD

tépj sorszámot! két kattintás után balra! <#idiota><#idiota><#idiota>

gabber_saviola
ciao signora

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bmffm856
azért a tisztelt NS tehet egy nagy nagy szívességet...eléggé lehordják az Squadra Azzurrát...pedig az eddig látott gyõzelemre is esélyes csapatok közül õk nyújtották a legjobb teljesítményt...nomeg a csehek...de ami feltette az i-re a pontot a cikkükben az a bíró elemzése, ami annyiból állt, hogy végig jól végezte a munkáját, de két tizenegyest nem adott meg Ghánának...namost kérdezném én hogy:

1. Milyen két tizenegyes? Egy még oké, de az is véleményes, na de a második mi volt?

2. Érdekes módon egy szó sem esik a ghánaiaknak jogosan járó, ám meg nem kapott piros lapjairól...

merda ns VA FAN CULO! sei BASTARDO!

FORZA ITALIA!

9csöves9
<#integet2>

bmffm856
na ki adna neki egy puszit? <#idiota><#idiota><#idiota>

bmffm856
légy nyugodt Lajos...szerintem el is sírta magát...😊 nagyon megható jelenet volt...igazi sportpályára illõ...😊 ha valakinek megvan videón a meccs, és Iaquinta gólja, meg a gólöröme, és fel tudja dobni valahova netre (ha kell adok tárhelyet meg jelszót) akkor az légyszi tegye meg, mert ezt a jelentetet szerintem nem csak én szeretném megõrizni...😊

FORZA ITALIA!

9csöves9
én azthittem elsírja magát😊

nemigen gondolta szerintem õsszel,mikor számûzte az Udine elnöke,hogy egyszer majd gólt szerezhet a hazájának...

és Lajosozzá nyugodtan😄

gabber_saviola
<#idiota>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
BazilUiának😄DDDDDD

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
kinek leszu meg, Braziliának? :ASDasdasdasdasdasd

fsgh
MMEGGVVAANN😊)) meg leszu az a vb😉

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

McFrost
grat

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

MnAdI
Igazad adok mindenben!<#wink>

http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE

bmffm856
hát annyira sima nem is volt...de a leginkább a ghánaiak hentes stílusa nehezítette meg a játékot...tényleg Tottiról lehet valamit tudni? nem tûnt annyira komolynak a dolog hál'Istennek, mert a saját lábán, elég jó tempóban hagyta el a pályát...

gabber_saviola
És még Lajos parázott, hogy nem lesz sima meccs 😊

bmffm856
ok 😊 akkor Lajos 😊😛

gabber_saviola
Lajosozzál már Peti 😛

bmffm856
Csöves ezek a képek zseniálisak...most is meghatódtam rajtuk...különösen Iaquinta gólöröme volt olyan amit szavakkal nem tudok leírni...õszinte és felszabadult öröm...fantasztikus volt látni...😊 Sempre Italia! 😊

bmffm856
Úgy döntöttem hogy a Serie A holt szezon alatt, és a VB ideje alatt a Squadra Azzurrával töltöm meg a szájtomat. Tehát akit érdekel, akkor olvashatja máris a cikket ITT. Forza Squadra Azzurra!

😛

REAL MADRID

gabber_saviola
megnyerjük a VB-t nincs mese 😊

gabber_saviola
kb. erre számítottam

EmIn3m02
|:

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

MnAdI
Ami ebbe a vb topikba megy!!!
ááá!!
Ez az olaszfikázás nagyon kemény a sok divatp*cs!!!<#boxer><#violent>

http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE

9csöves9
<#wink>

gabber_saviola
köfi Lajos a képeket <#worship><#worship>

MnAdI
Nagyon jók a képek!!!
THX a képeket CSöves!
<#worship><#worship><#worship><#vigyor>

9csöves9

9csöves9

9csöves9

9csöves9

9csöves9
nah megnyugodtam

USA-t megverjük aztán már csak arra kell koncentrálni hogy valahogy kerüljük el a Brazilokat

az elején nem voltam elégedett,egy komoly válogatott ellen majd nem lehet megcsinálni hogy csak a hátvédekkel akarjuk megoldani a szélsõjátékot.teljesen magabiztosan játszottunk,utológ örüljünk hogy nem állítottak ki ghánait,legalább játszhatnak a csehek ellen

FORZA ITALIA

gabber_saviola

kuktabá
:|

DIÁZ VÉDÓ ;| DUFF FOR PREZIDENT!

tenkjúúúúúú!

csíter

REAL MADRID

gabber_saviola
<#ravasz1>spammer

lesz ezmég igyse 😛

REAL MADRID

gabber_saviola
Italia-Ghana, il tabellino
ITALIA-GHANA 2-0 (primo tempo 1-0)

MARCATORI: al 40’ pt Pirlo, al 38’ st Iaquinta
ITALIA (4-3-1-2): Buffon; Zaccardo, Cannavaro, Nesta, Grosso; Perrotta, Pirlo, De Rossi; Totti (dall’11’ st Camoranesi); Gilardino (dal 19’ st Iaquinta), Toni (dal 37 Del Piero). (12 Peruzzi, 22 Oddo, 23 Materazzi, 6 Barzagli, 17 Barone, 19 Zambrotta, 18 Inzaghi, 14 Amelia). All. Lippi.

GHANA (4-1-3-2): Kingston; Pantsil, Kuffour, Mensah, Pappoe (dal 1’ st Shilla); E. Addo; Appiah, Essien, Muntari; Asamoah Gyan (dal 44’ st Tachie-Mensah), Amoah (dal 26’ st Pimpong). (1 Adjei, 16 Owu, 2 Sarpei, 13 Mohamed, 17 Quaye, 21 Ahmed, 9 Boateng, 20 O. Addo, 23 Dramani). All. Dujkovic.

ARBITRO: Carlos Simon (Brasile)

gabber_saviola
gatulálok a csapatnak, Zaccardo nagyon jó volt ma este

grat az olaszoknak!

REAL MADRID

bigfoot
szegény Toni remélem köv meccseken azért rúg gólt!
kár hogy nem passzolták be neki...😞

Kit--Kat
Del Piero is kapott a végén 1et. Én nem értem Lippit, hogy ezt a noname Laquintat Del Piero elé preferálja, ilyen feltétlekkel kár feltartni DP nyaralását....

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bmffm856
ne bántsd az õsembereket...<#idiota><#idiota>

Sok barbár ghánai õsember , a fél keretünket tönkretették<#boxer><#zavart2>
gabber_saviola
csokiyo8

Bandee1987
Nah, gyõztünk, megyek aludni, jóccakát mindenkinek 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

bmffm856
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

FORZA ITALIA!

gabber_saviola

2-0