13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#6042 hát igen...bár a békéltetőtudjatökömmitől sokat várok...elvileg azt ügyvédünk azt mondta, vagy eltörlik a ponthátrányt, vagy a TAR-hoz (polgári bíróság) fordulnak...ott pedig a FIGC csúnyán megütheti a bokáját...(nálunk ugye a Fradi tette ezt, de az MLSZ -egyelőre?- nem szívott a FIFA-tól, hanem mindent rávernek a mcoskok a Fradira...szerintem ez kint másként lesz...lényegesen emberformább alakok vezetik a kinti dolgokat mint az MLSZ-t...) -
#6041 jaja! A hatodikat meg ők nyerik: Mirante-Chiellini, Barzagli, P. Cannavaro, Balzaretti- Pepe, Pirlo, De Rossi, Montolivo- Pazzini, Acquafresca és a többiek -
#6040 jaja azok :D én is szeretem őket nagyon -
#6039 reméljük előbbire csak 4 évet kell várni -
#6038 megvárom az ötöt vagy a tízet :D -
#6037 az két eszméletlen nagy meccs volt! nekem a 06-os döntő van meg videón.
ezeket csak egy-kétszer láttam tévében, de nagyon jók. -
#6036 ja a fallal is jó.főleg kezelgetni a labdát.
a 2002-es VB egy szar volt.azt el kell felejteni. -
#6035 de mostmár asszem van négycsillagos is -
#6034 jaja én is ezeket láttam...de a 82-es vb döntő (a 3-1 a néemtek ellen) megvan dvd-n teljes egészében :D meg a 70-es elődöntő is (szintén a németek ellen)...csak egy apró bajuk van, mégpedig hogy a kommentár mindkettőn dojcsul van...:D -
#6033 egy idei válogatott mezt nekem is be kellene szerezni, szép is, meg nyertünk is benne. a név még mellékes is! azért kellene egy Buffonos meg egy mezőnyjátékos-mez. :D -
#6032 fallal passzolgatni jó :D velünk tesiórán nyomatták ezt -persze bőrlabdával :D
holnap délelőtt pont meccsem lesz csepelen, aztán erősen filózom rajta hogy a faja kis Toni válogatott emzben menjek-é :D -
#6031 igen, látom. ráadásul a Fiorentinád is bajban van a bünti miatt -
#6030 ennek a VB-nek nálam is ilyen megítélése van. ráadásul az időeltolódás miatt hangulatos sem volt (döntő 13 órakor, stb.), hangulatilag nekem a 98-as volt talán a legjobb. persze a 06-os győzelem után. (sajna csak 98-02-06-ot láttam élőben vb-k közül, többiről csak kisebb felvételeket, 1-1 meccset). -
#6029 hidd el nagyon átérzem milyen a kedvenced nélkül látni az első osztályt :( (nézz rá a logómra és egyből megérted ;) )
egyébként igaz teljesen...nem véletlen hogy az olasz foci nem egyszerűen foci, hanem Calcio :D -
#6028 :)
én is így vagyok vele, minden sportágban
én teniszlabdábal (néha még most is) játszottam bent a lakásban, mindig rendet raktam a szobámban, és a fallal "passzolgattam" meg könyvekből kaput csináltam :D -
#6027 én ezt 7-8 éves koromban abbahagytam -.- -
#6026 én is hasonlóképpen vagyok vele: ha 10-20-50-80 évvel korábban születtem volna, akkor is nekik szurkolnék, egyszerűen a régi felvételek (82-90-94 stb.) elvarázsolnak, ugyanúgy, mint a mai meccsek. Az olasz bajnokság hangulata szintén nem fogható semmi máshoz! (bár most a kedvenceim nélkül -Juve- az is más). -
#6025 na igen az is érdekes eset volt...95. percben wiltord (nemecsekmódra kisbetűvel )...de a leggusztustalanabb történet az a fantomvébé volt...kóreában...én csak ezzel a névvel szotkam ileltni, mert nem számolom bele a világbajnokságok sorába...az nem szólt másról mint arról, hogy a kis sárga ördögök (by Dan hadnagy, Forrest Gump) hogyan csalatták el maguknak (többekközött éppen Itália ellen) a vébét...számomra az idei nem a XVIII. csak a XVII. vébé volt...a brazilok ott szerzett győzelmét sem tartom semmire...ezért persze lehet kövezni, de ezt négy éve így látom, ezután sem fog változni :D -
#6024 ja azt én is szoktam.ilyen kis gumilabdával meg szivaccsal.kirakok kaput és megy a lövöldözés:D
meg cselezgetek a székek,asztalok,ágyak között,küszöbök felett:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#6023 én a 94-es vb-re nem is emlékszem...én a hetedik évemet tapostam akkor, de semmi nem maradt meg...csak onnan emlékszem rá, hogy egy olyan évvel később 95-96 körül volt a Eurosporton vagy talán a TV3-on (Fülöp Laci akkor még ott kommentált) egy öszefoglaló a VB-ről...na az maradt meg bennem...épp a második emeleti lakásban aszobámban felállított kis hordozható (kb fél kiló volt az egész) műanygakapura fociztam (az alattunk lakó néni kurvára örülhetett neki :D) egy rokonommal vagy egy barátommal már ez sem egészen tiszta ilyen kis szivacslasztival, mikor ment az összefoglaló, és ez valahogy megmaradt...de máig sem tudom mért ekzdtem el az olaszoknak drukkolni, de mióta az eszemet tudom mindenhol ahol nincsen magyar érdekeltség nekik szorítok... -
#6022 én a 98as VB kiesése óta. Kedveltem a franciákat is, "örültem" hogy ők nyerték, ha már kiejtettek minket, de 2000-ben az EB-n minden megváltozott: betörték Toldo orrát, a 4 perces hosszabbítás 5. percében egyenlítettek, stb. ... :DDD FORZA ITALIA!!! -
#6021 tényleg , valami nekem is rémlik :), mondjuk akkor még nem viselt meg nagyon hogy nem nyertek, hisz 6 éves voltam :), de már ott is az olaszoknak szurkoltam :D -
#6020 hasonlókat érzek mindmáig :) 1994 óta várok erre :) -
#6019 Olyan jó érzés egy VILÁGBAJNOK csapat szurkolójának lenni! Főleg úgy, hogy évek óta vártam erre a címre. Jó ezeket a videókat újra látni. -
#6018 Szintén így vagyok ezzel:) -
#6017 jó kis videó, jó újra megnézni, eszméletlen egy meccs volt -
#6016 na hamár itt tartunk akkor a legnagyobb meccs amit életemben láttam itt -
#6015 VB-nosztalgia -
#6014 ja.tudod mi az a sport mix a sport tv-n.olyan volt h bemutatták röviden a tavalyi bajnokságot.és alatta volt egy jó zene.ma kétszer is leadták a Sport2-n. -
#6013 olasz focis sport mixet??? -
#6012 ja láttátok már az olasz focis sport mixet a sport tv-n?ha vki tudja annak a zenének a címét az se kíméljen -
Csesza #6011 mit vártál még itt az elején? -
#6010 Inter 14
Roma 12
Palermo 12
Udinese 11
Livorno 11
Siena 11
Atalanta 9
Empoli 8
Messina 8
Sampdoria 7
Catania 5
Torino 5
Milan 4
Cagliari 3 *
Ascoli 3
Chievo 1
Parma 1
Lazio -2 *
Reggina -7
Fiorentina -10
hihetettlen mennyien tűzközelben vannak... -
#6009 vki nem tudja mi a címe a Szériában zenéjének? -
-
#6007 3-1-re nyert a csapat Grúziában,De Rossi,Camoranesi és Perrotta voltak a gólszerzők -
#6006 múltkori meccsen nem volt kommentárXDDD -
#6005 köszi szépen! -
#6004 adják a rain?:) remélem mert akkor belenézek:)szeretem az olasz kommentárt:) (kár hogy nem értek belőle semmit:S) -
#6003 rai?pont holnap kötik be:(