Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
akkor jó😊 Szept 9.-én lesz az ország teztje..este... De tuti nem nézem ha inter meccs lesz😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
semmi nemjön már közbe

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
jaja én is halottam róla... remélem nem jön közbe semmi:S

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
holnap Rómában 2006-2007-es Serie A sorsolás!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Matthewpamer
rotf

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

gabber_saviola
nah akkor:
Mercato: Vieri ha firmato per l'Atalanta

gabber_saviola
nálunk is bepróbálkozott minap ^^

Fyrex
Vieri a nyugdíjas klub-béli tagságiját írja már alá ne kavarjon mindenkivel....

Avanti Crociati!

gabber_saviola
viselkedjél már légyszives

ON
Vieri ma aláríhat az Atalantához

én tudom hogy elfogult, de ezt értem is 😊

és az a hsz-em nem is a nemteccésemet fejezte ki, csak mosolygok balu 1-2hsz-én és jól esett beírnom 😛

LasCar16
A 2006-os TIM Trófea menetrendje:

Augusztus 31. San Siro

20:30 Milan-Inter

21:30 Milan-Inter vesztese - Juventus

22:30 Milan-Inter gyõztese - Juventus

Minden mérkõzés 45 perces lesz.

#acm

Fyrex
kivételesen igaza van, mettyú barátunk kegyetlenül beszûkült látókörû

Avanti Crociati!

jbal
igen.ez h csak az Inter a jó csak Toldo,Zanetti,Materazzi,Samuel,Cordoba,Figo,Cambiasso,Stankovic,Adriano,Ibrahimovic,Crespo a legjobb rajtuk kívül mindenki szar nem számít h világbajnok

ehe ehe eeee

jbal
nem nyalok mettyúpámer csak idegesítõ ez az egyfelélátásod

fsgh
😮OOO Te figyu már pl Figo világklasszis....talán nem kéne rosszabnak titulálni mint egyes jó játékosokat...Robi Carlosról, meg Robinhoról ne is beszéljünk...

Matthewpamer
AD:AA:ASD_DSA::?ASFDASD:A?DASD:ASDÁ?S
ne nyalj már 😄

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

jbal
lol.sztem ezek többet érnek mint pl.Ronaldo,Robinho,Roberto Carlos,Figo meg Beckham

Zsolti9014
kb. mindegyik sztár már Olaszországban

Hajrá Magyarország!

fsgh
köszönöm😊

szanics

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

gabber_saviola
nekem mind1, hogy elismer-e olyan játékosokat, akik között van világbajnok, vagy vb-n résztvevõ vagy esetleg csak válogatott játékos

fsgh
ne legyél már ilyen valamennyire illene tisztelni más csapatokat is...ezek a játékosok az alapjai az erõs középcsapatnak a Palermonak.

gabber_saviola
megsugom mindjárt kisfüledbe 😊

Matthewpamer
ezek közül neked melyik sztár?<#idiota>

fsgh
ez az idézet honnan van?

fsgh
jaaa és még vmi Camoranesi egyenlõre csak pletyka...korántsem bizti hogy jön...

fsgh
hát én azt mondom hogy most azért igazolunk sztárokat(hozzáteszem évek óta elöszõr IGAZI sztárokat) mert a vezetõség nem engedheti meg magának hogy ebben a helyzetben kicsússzon a kezükbõl a bajnokság tehát biztosra mennek ráadásul a Juve is kiesett és onnan olcsobban lehetett elhozni pléjákat..ja és szerintem nekünk jobb a védelmünk mint a Madridnak😉 õk csak csatárokat igazolnak(persze nem szószerint...)de attól én is félek hogy Mancini kezében szétcsúszik a csapat...bááár valami tekintéye lehet ha a második félidõben úgy rendbe tudta tenni a csapatot hogy 1-3-ról 4-3 lett...

gabber_saviola
:ASDasdasasd
punkórómás -.-

szanics
Ne is folytasd, mert aztán hamar elfogynak a nevek... 😄

gabber_saviola

mi is tele vagyunk ám sztárokkal, aztán Guidolin sem olyan béna mint Del Neri volt 😊
Ájmo, Bresciano, Di Michele, Simply, Zaccardo, Barzagli, Caracciolo....nem is folytatom mert annyira erõsek vagyunk 😊

szanics
Éppen ebben bízom, hogy ennyi sztárt már nem lehet kezelni.
Lippi vagy Capello meg tudná talán csinálni, Mancininek szerintem ehhez nincs elég tekintélye. Meglátjuk.

gabber_saviola
a "real madridot" is el lehet verni

szanics
Nézd, nem lett volna rossz, korábban volt is szó róla. Mancini az egyik, Camoranesi a másik oldalon nem egyszerû feladat az ellenfeleknek (Mancini az Inter ellen megmutatta, hogy a bal oldalon is ugyanolyan hasznos, mint a jobbon), ráadásul most ugye csak Mancini és Taddei a két használható szélsõ, õk nyilván nem fogják végig bírni a háromfrontos harcot.
De nem amiatt vagyok szomorú, hogy nem jön ide, hanem azt bírom egyre nehezebben, hogy az Inter már olyan, mint a Real Madrid....

gabber_saviola
kellett volna nektek?

szanics
Ezt már komolyan mondom, hogy nem hiszem el.....
"Mauro Camoranesi has told Juventus that he is keen to seal a lucrative switch to Inter as soon as possible"
<#boxer><#boxer><#boxer>

gabber_saviola
flém off

Matthewpamer
ennyi

jbal
jóvan tudjuk h az Inter a legjobb nem kell bebizonyítani

Ti meg BL fõtáblások UEFA-kupa selejtezõ helyett ennyi erõvel...

Matthewpamer
de ti innen is csak 2. helyen fogtok feljutni, ha egyszer itt lesztek

0wn3d o.O

Zsolti9014
pl. akik játszottak rajta... meg az aki igazi drukker. (és nem a másik csapatot szidja folyton). Persze ha ti nyertétek volna, akkor most te virulnál hogy megvertetek minket.

A serie B egy dolog, lesztek még ti is ott, kíváncsi vagyok, akkor mit szólsz majd. Legalább mi megtisztultunk! Amúgy a szuperkupa kb. olyan értékû, mint a Moretti, csak én pl. gratuláltam is amikor megnyertétek. Legalább mi leszünk B ligás bajnokok is, de ti innen is csak 2. helyen fogtok feljutni, ha egyszer itt lesztek.
"tiszta mint az inter, bajnok mint az inter, olasz mint az inter"

Hajrá Magyarország!

jbal
ja ti meg bajnokok<#eplus2><#ravasz1>

Matthewpamer
ja várjá ki nem f0ss@ le azt?

Matthewpamer
de most ti serie b be vagytok
<#hehe>

Zsolti9014
Jah, várjál, ki is verte meg a Morettin az Intert? A Juve + a Napoli.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
meg most is 1-0

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Akkor az internél is. Juve-Inter 2-0, 2-1

Hajrá Magyarország!

Matthewpamer
tudhatnák hogy jobb csapat mint a juve

szanics
két nap múlva minden kiderül, akkor lesz a sorsolás