Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
hát ott eszméletlen jó volt, asszem át is kellett vinni Zambrot a túloldalra mert megvert mindenkit egy az egyben

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Kit--Kat
Aha, na õt még csak 1x láttam játszani tavaly a Juve ellen, de benne látom a jövõt, ha nem kallódik el.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

9csöves9
Foggia? mondjuk õ már lazios

Kit--Kat
Meg az Acolis kis zseni, mi is a neve, mindíg elfelejtem?😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

9csöves9
eh kikaptak a franciák,faraghatunk a hátrányból

9csöves9
hát igen

akik nem látták akkor a kilencvenes évek közepén hogy játszott,azok nem értik miért van megõrülve rengeteg ember a játékától

az utánpótlásról meg,én Pazziniben látok nagy fantáziát nagyon jó kis befejezõ játékos lesz belõle

Zsolti9014
talán azét mert nincs olyan 😄 nah, komolyra fordítva a szót, szerintem a Trevisós Acquafresca is jó lesz majd, de még keveset láttam játszani a klubjában is. azt hiszem õ most 18 éves vagy 19. Ja, és sztem azért még ne felejtsük el az Öreget, olyan szerepet még kaphat mint a VB-n. Persze a fiatalítás soha nem árt. (ja, és mindenkinek meglehet a saját véleménye természetesen nem akartam azt mondani ezzel)

Hajrá Magyarország!

9csöves9
semmi baj ez is egy vélemény

csatárok terén nagy változás lesz jópáran vannak már 30-33 között

mondjuk nem látok olyan tehetséget most mint például a 90-es évek beli Del Piero volt

gabber_saviola
elég lesz az uccsó 10 perc is, addig eldöntik a meccset és egy 10 perces fél-alibi foci is elég neki 😛

az Öreget meg nemsokára el kéne felejteni, és egy fiatal csatárt kéne találni helyére (bocs Lajos a véleményért)

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
az eddigi válogatott meccsekbõl kiderült hogy Di Michele becserélése után lendületesebb lett a csapat,jobb lesz ha olyan 60-70. perc körül jön be. Alex meg sajna nem nagyon bír 60 percnél többet

gabber_saviola
kettõ felé egy Palermós szájton is jött a hír, hogy Di Michele<>DP csere.
jobb is így, nem kell Di Michelét megeröltettni elég neki a kulcsszerep Palermóban

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
nekem ez a kezdõ jobban tetszik

ITALIA 4-3-2-1: Buffon; Oddo, Cannavaro, Materazzi, Zambrotta; Gatttuso, Pirlo, De Rossi; Camoranesi, Del Piero; Toni. Ct Donadoni

UCRAINA 4-3-1-2: Shovkovsky, Svindersky, Ezersky, Nesmachnyy, Rusol; Husin, Tymoshchuk, Husyev; Vorobey; Voronin, Byelic. Ct Blokhin

Arbitro: Vassaras (GRE)

Diretta su Raiuno ore 21.00

gabber_saviola
Italia-Ucraina:diretta Rai 1 dalle 20:45
La diretta della partita tra Italia e Ucraina, gara valida per la terza giornata delle qualificazioni ad Euro 2008, partirà su Rai 1 alle ore 20:45.
L’incontro, che si disputerà allo stadio "Olimico" di Roma, avrà inizio alle ore 20:50.

jbal
és ugye a Rai Uno adja.pont most még nincs meg a Rai de meglesz

9csöves9
köszi<#bohoc>

gabber_saviola
pavancsolj 😛

Italia – Spagna 0-0

Italia: Curci; Potenza, Mantovani, Andreolli, Chiellini; Nocerino, Aquilani; Rosina (38° st Pisano), Montolivo, Palladino (12° st Rossi); Pozzi (24° st Pellè😉.
All. Casiraghi.

Spagna: Moyà; Flano, Albiol, Melli, Garrido; Arizmendi (32° Cazorla), Zapater, Garcia Escuder, Gavilan; Jiménez Silva (27° st Jurado); Blanco.
All. Saez.

Arbitro: Ceferin (Slo).

Ammoniti: Gavrilan (S), Aquilani (I), Melli (S), Nocerino (I), Rosina (I).

9csöves9
Iaquinta-Toni együtt? érdekes

nem tudja vki mit játszottak tegnap az u21-esek a spanyolok ellen?

gabber_saviola
ITALIA (4-3-3): Buffon; Oddo, Cannavaro, Nesta, Zambrotta; Mauri, De Rossi, Gattuso; Iaquinta, Toni, Di Michele.
All. Donadoni

UCRAINA (4-4-2): Shovkovskiy; Nesmachniy, Rusol, Tymoschuk, Rotan; Shelayev, Gusev, Rebrov, Husin, Tkachenko, Bielik.
All. Blokhin

Arbitro: Vassaras (Grecia)

gabber_saviola
jók a képek Lajos, Avanti Italia

bmffm856
én benne vagyok 😄 talán lesz pénzem is már 😄

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Kit--Kat
akartam mondani
jövõhéten sörözés?

bmffm856
még Koman Vladimir nyomja a Sampdoriában...õ U19-es asszem...

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Kit--Kat
Na végre!!!

9csöves9

9csöves9

9csöves9
Marco a vb gyõzelem után egybõl varratott a combjára 😊

fsgh
pedig vannak csak M.O.-n nem tudnak kibontakozni...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

9csöves9
igen csak õ,nem feltétlenül a magyarokban látják a tehetséget

fsgh
jaja..ha jól tudom jelenleg nem játszik más Magyar játékos a Seria-A-ban de még primierában se Attilán kivûl..ugye?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

9csöves9
úgylegyen

fsgh
jójó😊 de könnyen lehet belõle Seria-A is ha jól nyomja majd😊

9csöves9
grat neki de ez hol serie a ? :\ barátságos meccs

fsgh
Magyar játékos a seria-a-ban!!!😊

Az Inter fiatal Magyar Játékosa helyett kapott a felnõtt keretben a ma rendezendõ Atalanta elleni barátságos meccsre!!

Remélem bizonyít!😊

Nuno88
kiváncsi vagyok a várható kezdõcsapatokra

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

9csöves9
Grosso sérülés Perrotta meg eltiltást miatt nem vehet majd részt az Ukránok elleni meccsen

9csöves9
Lippi mester visszahívásánál nincs jobb megoldás

Matthewpamer
gg

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

McFrost
Roberto Donadoni az olasz válogatott szövetségi kapitány továbbra is szeretne lemondani tisztségérõl, ami a szövetség elöljárói ragaszkodnak a szakember személyéhez.
"Úgy érzem, hogy amit vállaltam azt nem tudom teljesíteni, hamarosan leülünk a szövetség vezetõival és megbeszéljük, hogy a jövõt kivel képzelik el." - mondta Donadoni a channel4.com-nak.

(foci24.com - Hegyi Péter)

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

9csöves9
az ukránok és a grúzok elleni keret

Portieri: Buffon, Abbiati, Amelia.
Difensori: Zaccardo, Barzagli, Cannavaro, Grosso, Zambrotta, Nesta, Oddo, Materazzi, Pasqual.
Centrocampisti: Camoranesi, Pirlo, Gattuso, De Rossi, Perrotta, Mauri, Delvecchio. Attaccanti: Del Piero, Di Michele, Di Natale, Iaquinta, F. Inzaghi, Toni.

jbal
😮OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

banok
aláz a Lazio.... 0-4

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Fyrex
csatlakoznék az elõttem szólóhoz!<#eljen>

Avanti Crociati!

9csöves9
gratula az összes uefa kupázó olasz csapatnak<#eljen>

Zsolti9014
nagyon jó, igényes oldal, de azért forza Juve!

Hajrá Magyarország!

szanics
Minden Roma-drukkert és olasz foci szeretõ emberkét várunk az AS Roma új, magyar nyelvû szurkolói honlapján.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

5w0rdf15h
nem lol szép eredmény 😛

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

áz

james69holden
inter - bayern 0-2? lol

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Matthewpamer
14' Ascoli 0 - 0 Sampdoria

14' Empoli 0 - 0 Palermo

14' Inter Milan 1 - 0 Chievo

14' Lazio 0 - 0 Atalanta

14' Parma 0 - 1 AS Roma

14' Reggina 0 - 0 Torino

14' Siena 0 - 0 Cagliari

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

jbal