13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#7488 kac kac Pato levitte a szintet ő még 18 sincs most 5 évig 30 felett veszünk mindenkit aztán jön egy fiatal majd így tovább -.- -
#7487 -
#7486 Zamparini-érát figyuzd csak, Szabikám :Dd -
Csesza #7485 :D látszik Milan drukker, ott a fiatalítás 50felett kedődik :XD -
Csesza #7484 én abban nem látok semmi dinamikusságot, hogy SerieA - SerieB - SerieA
ez nekem inkább hullámzónak tűnik -.- -
#7483 viccelt csak, Ő is tudja :Dddd -
#7482 rápasztatok , mert szerkesztettem a mondókámat :ASDsdasdasdsdsaddsads
"szerkesztette a hsz.-t. előtte az állt ott: " a legjobb olasz klubcsapatban" -báj Zsolti -
Csesza #7481 Costacourtát? ne emész te a... :D -
Csesza #7480 -
#7479 a Juvéban??? :OOO
nem is tudtam :DDDD -
#7478 így van Barzagli sztem ideális lenne, vagy ha visszahívják Costacourtát akkor még ő -.- -
#7477 aztán ott van Zaccardo is, nem egyszer játszott már középpen a legdinamikusabban fejlődő olasz klubcsapatban :D -
Csesza #7476 eléggé egyértlemű, hogy ő lesz az egyik középső védő
és szvsz megmutathatja, hogy lehet rá későbbiekben is számítani, akár kezdőként is... -
#7475 Barzaglit a védelem tengelyébe -
Csesza #7474 ezt akartam mondani én is, inkább a fiatalok, mint kuncsorogni egy olyan embernek aki már lemondta a válogatottságot -
#7473 Az olasz válogatott szeptember 8-án sorsdöntő meccset játszik Franciaországgal a San Siróban, ahol nem léphet pályára a sérült Marco Materazzi és Fabio Cannavaro sem. Az Inter védője a Magyarország elleni barátságos mérkőzésen szenvedett combizom-szakadást, míg a Real Madrid játékosa csütörtökön edzésen sérült meg. Az égető védőhiány megoldása Alessandro Nesta lehet, aki mindössze néhány hete döntött válogatott pályafutásának befejezése mellett. Az olasz szövetség vezetői most azt tervezik, hogy megpróbálkoznak visszacsábítani Nestát. A hírek szerint minden fórumon győzködni fogják a tapasztalt hátvédet, hogy legalább a szeptemberi, Franciaország és Izrael elleni Eb-selejtezőkön lépjen pályára.
----------------------
ezzel nem értek egyet, ő hagyta ott a válogatottat a selejtezők alatt, most meg visszakönyörgik? miért nincsenek fiatalok? :S -
#7472 Nyugi. Gondoltam hogy egy két embernek biztos nem fog tetszeni amit írok. Csak őszinte akartam lenni. :)) -
#7471 Őt nembántod Ákosom :DDddddd -
#7470 [gratulál] -
#7469 speciel én magyar brazilon biztos a magyaroknak szurkoltam volna. :DDDDD -
#7468 4 hónap combizom szakadás... ááá nagyon sajnálom:( -
ryhdeksan #7467 magyar brazilon és is braziloknak drukkoltam lol -.- -
#7466 Mielőbbi jobbulást Marcónak!
A VB óta (amióta először játszott) és az egész elmúlt szezon alapján valahogy szimpatikus lett nekem ez a bolond! (legjobb értelemben) de term. nem a Zidane-affér miatt(bár nem őt tartom 1. számú felelősnek azért sem) -
Csesza #7465 faxopó magyarok -.- -
#7464 furcsa...
én bármilyen sporteseményen ha már csak a hímnuszt meghallom (de lehet ez adja a nagy szurkolni vágyást), már akkor átfut rajtam valami, olykor kicsordul a könnyem, hogy ismét hallhatom, és teljes szívből szurkolok...
(lehet túlságosan nacionalista vagyok...) -
#7463 Materazzinak decemberig annyi -
#7462 Most biztos megköveznek egypáran de én képtelen voltam a magyaroknak szurkolni. -
#7461 jaja. ráadásul igen elfogult a milanisták felé. Ambrosini (aki egyébként ugyancsak nem rossz pléja) a ilanban évek óta csak epizodista, az pedig nem igaz, hogy nála jobb formában lévő, többet játszó focistát nem talált.
persze nem kell mindent az ő nyakába varrni, hiszen ezen a meccsen a védelemben is sok volt a hiba (Canna, Zambrotta-ők klubváltásuk óta nem találják magukat, Oddo sem volt magabiztos.) Középpályán megettük szinte az olaszokat, ez volt a leggyengébb csapatrészük: egyedül Pirlótól láttam elfogadható teljesítményt. A csatárposzton pedig az elején Alex és Toni próbálkoztak, jól mozogtak, de aztán az 1 félidő második felére eltűntek.
Valamit sürgősen ki kell találni a franciák elleni derbire!
De ezért most (akármennyire is szurkolok nekik) aggódjon Donadoni, hiszen MI MOST ÉLVEZHETJÜK A MAGYAR VÁLOGATOTT SIKERÉT- ami nem túl gyakori, de annál szebb! -
#7460 nem hiszem, bari meccs volt, tétmeccsen ha nyernek a franciák ellen, akkor senki nem emlékszik majd a magyarokra -
#7459 Szvsz Donadoninak megadtuk a kegyelemdöfést. -
#7458 szerintem is..., még 1 olyan edző, mint Lippi, nincs a Földön... -
#7457 nem lehet rámondani hogy rossz edző mert ő nem edző. 0 tapasztalattal leültetni csak azért mert jó játékos volt -
#7456 röm helyett öröm.
#7455:
az olasz válogatott legnagyobb problémája jelen pillanatban Donadoni sztem. Nem mondom hogy rossz edző lenne, de egyszerűen nem való a válogatotthoz! -
#7455 én is kurvára örültem a Magyar győzelemnek
ez az Olasz válogatott ha így játszik nem érdemli meg az EB szereplést -
#7454 fú, milyen meccs volt!!!
Végre tiszta szívből gratulálhatok a MAGYAR VÁLOGATOTTNAK!
Persze vegyes érzelmek kavarognak bennem:
1. legfontosabb és legerősebb az RÖM ÉS BÜSZKESÉG!!!
2. egy pici szomorúság olasz szempontból
3. düh, mert Léderer közvetített :DD
4. hogy fognak ezzel az eredménnyel szivatni a haverok :DDD
SZÉP VOLT FIÚK! HAJRÁ MAGYAROK!!! -
#7453 menj ki a meccs előtt 10 percel a Puskás Stadion-hoz és kezd el árulni. szvsz jól fogsz keresni. :) -
#7452 Hy Van egy eladó jegyem a ma esti Magyar-Olasz meccsre ha vkit érdekel! E bal szektor 11. sor -
Csesza #7451 Filkor után újabb Magyart igazoltunk
Aug. 21. 18:46 -Milánó- A 17 éves Nikischer György aki eddig a Vác játékosa volt, mától kezdve az Inter családjához tartozónak mondhatja magát. Fikor Attila után tehát idén egy újabb honfitársunk került az Inter utánpótlás csapatához. Azaz mégsem került, mert a klub egyből kölcsönadta őt a Pro Sesto korosztályos csapatának. Sok sikert kivánva, ha csak lehet igyekszünk majd rá is odafigyelni a jövőben.
Sok sikert neki! :) -
#7450 spanomnak van két 10 000-es jegye, 8ért vihető darabja. ha valakit érdekel pm-ben keressen. -
kiváncsi vagyok meddig fogja húzni még az öreg :Ddddd