13532
Olasz foci szerelmeseinek
  • szucsy89
    nem magyaráztad el mert ezt nem lehet normálisan így összeírni :D fasság az egész és kész, a Fio beszopta, nem ezen az uccsó meccsen kéne a bíróra mutogatni, a többi meccsüket kellett vonla megnyerni és akkor most ők lennének a 3.ak
  • limperatore
    ezt már 1x megkérdezted és elmagyaráztam neked, ne legyél ostoba

1 tökorrú pont és 1 fotel pontot adok

• Effe88
    gusztustalan volt az biztos:/
  • szucsy89
    mi ez a kamu szar lista? hagyjuk már :DDDD

nevetséges, ezt mi alapján állítják össze?
  • limperatore
    Sokat elmond a violák kedélyállapotáról Gonzalo Rodriguez twittje is, a labdarúgó röviden így összegezte véleményét;

"Ha elmondanám, amit gondolok, Olaszországban többé nem léphetnék pályára."

május 6-ai bírói tévedések hatása (calciomercato)

• Monoton
    2001/2002
  • bakkerman
    Hellas mikor volt utoljára az A-ban?
  • Hunor88
    Hát eddig csak izgalmas meccseket játszottunk velük (szinte), majd csődbe verjük jövőre őket :D De nem az lesz az elsődleges cél, hanem megint a bennmaradás, max a kupában valami.
    Az Empolinak én is szurkolok szimpatikus az embléma :D Meg amúgy is, amikor a Juventus egy kicsit zsebbe nyúlt, akkor mi majdnem a BLben indultunk, szegény Empoli egy hellyel maradt el az Uefa kupától.
  • Effe88
    Hellas meg fog titeket enniXD

amúgy hajrá Empoli
    nagyon fasza kis váro
  • Hunor88
    Feljutók:
    Sassuolo, Hellas és a rájátszók:
    Brescia - Livrono
    Novara - Empoli
    Jövőre megint 5 városi derbi lesz. Milanoban, Torinoban, Genoaban, Romaban és a derbik derbije Veronában. :)
  • Hunor88
    Közben ki tette döntetlenre? :D
    Link
  • Hunor88
    De még utána egyből felállt és elkezdte mondani a magáét :D A kommentátor meg mondta, hogy Dainelli milyen csúnyán rálépett a lábára...
  • Mor3llo
    ez mi a hétszentség volt? :DD
  • Effe88

gyerekek
    ez kurva szánalmas...
    komolyan mondom az ilyet életre el kéne tiltani a focitól
  • Hunor88
    Akkor is, egyedül volt jó szektorban :D
  • ForzaInter
    a vendégszektorban. nem tudom miért gondolja mindenki, hogy azért mert a vendégben 1 szurkoló van akkor az egész stadionban csak ő volt..

olaszországban a szurkolói kártya miatt tiltakozik nagyon sok ultra és szurkoló is, ezért sokan nem utaznak idegenbe vagy ha igen nem a vendégszektorba mennek be. az udineiek is voltak kb 50-en genoába még kép is volt róluk, csak nem a vendégben.. vicc, ahogy sztárolják ezeket az embereket, marha nagy hősök:D
  • Hunor88
    Állítólag kapott mezeket a játékosoktól, neki megérte :D
    Volt tavaly is egy ilyen meccs, valami Udineses, ott is csak 1 vendég volt.
  • Effe88
  • Effe88
  • ForzaInter
    de hova tűnt puzsér?:D
  • Grove4
    mea culpa
  • Effe88
    nem ez nem a somos:D
    perjési tamás aszem

én puzsért bírtam:D
  • Grove4
    valamelyik Somos asszem, bár csak a Puzsérosból logikázom ki
  • ForzaInter
    melyik ez a balfasz?:D
  • 9csöves9
    irtó nagy gyökér, nagyon idegesítő. még az is jobb volt amikor Puzsér nem engedte szóhoz jutni pedig aztán ő is húzta rendesen az agyamat
  • Effe88
    na már megint felolvassa az idézeteketXDXD
    beszarok ezenXD
  • bakkerman
    jaja nagyon felbasz a csávó,full röhejes amit csinál :D
  • Effe88
    mekkora kretén ez a sportklubos kommentátor
    ez állandóan idézeteket olvas fel:D:D
    szó szerint ebből áll a közvetítése:D
    mit mondott a szertáros,játékos,elnök,edző stb...
  • limperatore
    Leo interju
  • LasCar16
    http://www.azzurri.co.hu/index.php/item/992-saj%C3%A1t-stadiont-tervez-a-sampdoria-is
  • Csacsi
    Jah és mi 180 alatt kaptunk 4-et, míg az Inter 90 alatt. LOL
  • Csacsi
    Inkább a Bayerntől kapjunk 4-et, mint az Atalantától :D
  • Effe88
    XDXD
  • limperatore
    :ADSA:DAS ráadásul 4x :D
  • szucsy89
    ezt nem hagyhattam ki :D

• wright
    Neked legyen igazad.De én többet látok bele annál,minthogy botrányosan szarok.
  • 9csöves9
    szerintem ilyentől nem kell tartani. egyrészt, az előző calciopoli sem azért volt, mert egyes csapatoknak nagyon kedveztek volna a sporik meg hogy el lettek volna csalva a meccseik. másrészt az egész világon katasztrófális állapotban van a játékvezetés, szinte nincs olyan meccs ahol ne hibáznának orbitálisat, legyen az BL vagy világbajnokság, Premier League vagy Serie A. egyszerűen botrányosan szarok, ha nem tudnak haladni a játék sebességével, akkor igénybe kell a technikát és nem odaállítani egy 10. verebet a pálya közelébe.
  • wright
    Bár tök jó hogy a két milánói kikapott,de megnézve az összefoglalókat,egy rakat fos ítéletet látni.....A probléma az hogy most mát tök mind1 melyik 'nagy csapat' meccsét nézi vissza az ember(Juve,milan,inter,afrika)csupa rossz és érthetetlen bírói ítélet.Régen legalább volt 1-2 csapat akit nyíltan/burkoltan toltak aztán hellóóóó.De most én teljes káoszt látok gyakorlatilag minden fordulóban és ez nem jó.Előbb,utóbb megint jön egy faszomtudjamilyen poli-aztán megint hallgathatjuk hogy így a calcio meg úgy a calcio-a kibaszott törpe,margit,bőrgatyás hadtól...
    Nem jó ez így na.
  • bakkerman
    Pique meg a fehércigány között már elég régóta megy ez a románc ASDF:SASDG
  • limperatore
    zingaroooooo zingaroooooooo