Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
azért mostanában tény,hogy kapjátok a tiziket szép számmal

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Totti visszakerülhet a válogatottba!!!4

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Grove4
ADSADSASDSA_:SAS_:AS_A:SA_S:AS_

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

szucsy89
:dsAD😄SA <#mf1>
limperatore
😄SA😄:SADSA😄SADSADSAD:SAD:SADSAD:SA:SAD

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

szucsy89
mekkora kamu szar lista ez... juve -1 😄:AD😄😄SDS::A év vicce
Fabio Capello
Milan +11 Oo

limperatore
bírói ítéletek hatása

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szucsy89
a gyenge meccsek mindig 3-kor vannak 😄
limperatore
jah érdekes...tudtam volna akkor szombat este már jönnék is haza nem maradnék hétfõig 😄

Fabio Capello
Pizza utáni ejtõzés :3

Grove4
Délután 3?? Mi lesz ott matiné?? Az ilyen meccseknek alap lenne az esti idõpont! :S

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

limperatore
Inter-Juventust átrakták március 30 szombat délután 3 órára :o
Másnap húsvét amit kint komolyan vesznek nagyon

limperatore
nem oltom mert a fiatal védõtöket akarom az interbe 😄

a csatársorotok fos 😄 nem kell rocchi kölcsönbe?

Effe88
á õ nem szólhat hozzá a BL dolgokhoz idén😄
(meg valszeg jövõre se😄😄)

Ja még Matyit várom, hogy leoltsa a Real védelmet és akkor teljes a napom. <#vigyor1>

REAL MADRID

szucsy89
jó, de ti matyival nem értetek a focihoz 😄

amúgy Milan-Bayern döntõ lesz, és Boateng vágni fog 3 gólt...

na de melyik??? 😄
Effe88
hát ha az Arsenal lõ nekünk 3 gólt az Allianzba😄😄(sõt bárki lõ 3 gólt nekünk otthon) annak azonnal oda adnám a BL-t😄

szerintem a Milan lehozza 0-0al😄

Juve meg 100%😄az nem is kérdés nyernek otthon is alap

DasIsFuck
a milan elhet még nem de mi már igen.
nem tudom elképzelni ezt az arsenalt, hogy megverjen minket otthon, fõleg amilyen formában vagyunk..milan is inkább továbbjutó mintsem kiesõ a 20 tudtába hiába barca az ellenfél akik mellesleg szar formába vannak.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Effe88
Az nagy lenne.<#eljen>
Én meg Bayern részrõl egy Milannak örülnék(a régi szopatások miatt😄😄:/ revans😄)
igaz még egyik csapat se jutott tovább😄😄😄
de na😄

Grove4
Én egy Realt várok!

Grove4
Ezt én mondom, hogy nem esélyes. Mindegy, nem akartam senkit megbántani vele, csak érdekes. Asszem a Real topicban van egy Dömés kép, na kb azt érzem most én is. 😄

Effe88
mondjuk remélem a juve köv körbe nem ilyen bohóc csapatot kap mint most
és nem pl, egy malagát/portót😊

DasIsFuck
nekem a fejembe csak 2 csapatra szûkült csak még a valóságba túl tág a felhozatal😄

Effe88
Miért ne lenne esélyes?
Én nem írtam ilyesmit?

kurva jó meccsek lesznek
bár egy celtic ellen nem lehet lemérni
ráadásul szerintem elég gyenge csatáraitok vannak ez lehet a gyenge pont

szerintem: Real,Bayern a legesélyesebb idén😊

Grove4
<#eljen>

Grove4
Nem tudom mit vagytok úgy oda, mindenki tudja, hogy Svájc az esélyes! 😄😄😄😄

Probléma nincs, csak számomra vicces, hogy a BL tulképpen 4 csapatra szûkült számotokra!

Teszem hozzá rögtön, szerintem a Juve biztosan nem esélyes (titkon azért remélem)!

Effe88
😄😄
minden Weed miatt van, most egy életre megutált minket miatta😊

szucsy89
<#taps>
DasIsFuck
a pápa dönti el, hogy ki fog nyerni,,,majd ha magyar pápa lesz akkor ott lesz a vidi/fradi is a bl döntõbe meglássátok😄

DasIsFuck
és mi van a dormundosokkal?
ha õk besurrannak akkor lesz ott nemulassXD..
de úgyis Malaga nyeri a bl-t csak azért is

Jó de Weed jött megmondani a frankót 😄

REAL MADRID

Effe88
😄😄
jó de a Bayerneseket is belekeveri😄😄
jó, hogy már nem a Fradistákat i😄😄
mega Pápa szurkolókat is😄

DasIsFuck
hát azért se a juve se a milan nincs még esélyes pozícióba, az elején meg fõleg nem voltak.
de láthatod az eggyik kikiáltott esélyes most zúgott ki a legnagyobb meg épp kizúgni készül.
a bl bárki megnyerheti, de az esélyes jelzõ nyilván nem az összes csapatot jelenti.

A Realosok örülnek (de tudják, hogy bíró belenyúlt), a MU szurkolók csalódottak és mérgesek, a Barcasok rámutatnak, hogy a bíró továbbtolta a Madridot, a Bayernesek szimplán beleszólnak, az olaszok meg a többin nevetnek. <#nezze>

REAL MADRID

Effe88
mi a probléma?

szucsy89
jaja
Grove4
Vicces olvasni a sok Real-Barca-ManU-Bayern fanboyt most. Persze vannak közöttük normálisak is, de úgy csinál egynéhány, mintha csak az õ csapatuk létezne!

Grove4
<#eljen>

Persze meg a Siena is, nem? 😄 Hagyjuk már 😄

REAL MADRID

És még a Chievo nem is fért fel 😄
A Fiorentina is odamehetne.
limperatore

Effe88
<#bohoc>

Ezért kérünk egy zsák koeff pontot 😄
Ma a Napoli feltámad és 5-öt lõ!
bakkerman
3. hely ígyis meglehet,fõleg ha ma a Lazio esetleg hibázik a Siena otthonában

Palinko
de egy bajnokság megnyeréséhez általában a kiegyensúlyozott, mint a kirobbanó forma kell.
bakkerman
ahhoz képest milyen geciszarul kezdte a Milan a szezont,és már nagyon rezgett a pad Allegri alatt elég jól állnak mostmár

limperatore
te h hangolsz? még jobban belenyomod a segged a fotelbE? 😄DD

majd küldök mms-t a stadionból h kirakasd facebookra háttérnek 😄DD

szabii98
mi a rák folyik ott?😄

I met God. She's black