Megjelent a famonitor és a faegér

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még 10-20 év és felfedezik az esztétikát is...
Ha már fa, lehetne szép is.
Munch
Fhú de igénytelen! Szálka megy az ujjadba! 😄
Ekkora marhaságot kitalálni... Inkább pusztítom a földet a káros mûanyaggal minthogy ezzel kéne pötyögni meg egerezni 😄

Szabina
Nekem tetszik!

A mûanyag sokkal környezetszennyzõbb.

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

Gondoljatok bele,ha egy termesz közel kerül a géphez... 😊

Abit NF7s,Barton 3000+,256 DDR,120Gb Maxtor, Pioneer 109 DVDRW, 19\" Samsung 913N TFT

szerintemis ronda. foleg az eger. szerintem egyaltalan nem mutat jobban elegans kornyezetben a fa mint pl egy igenyes ezust lcd.

Hehe, nem csak a görgõ és a bill. nincs fából, de a kábel sem! 😉 Így már nem is jó! 😊)))
van normális faPC is ami normális anmyagokbol készül, és nem ilyen gány mocskokbol

Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)

Tikal
elefántcsontbol

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Az egér fogása szerintem kényelmetlen lehet, és a GÖRGÕ sincs FÁBÓL!
A billennyûzet gombjai is lehetnének fábol, és lehetne rajtuk pár multimédiás gomb is, azon a nagyméretû fejlécén (tetején)!
És a monitor is az átlag LCDk hez képest jó nehéz, és nagy lehet.

ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...

shim
a moncsit nem lehet elforgatni looool
megakadályozza a lelógó széle

az egér meg randa és szvsz nem épp a legjobb az ergonómiája

fa billentyûk is lehetnének...

Isten halott. - Nietzsche -------- Nietzsche halott. - Isten

És majd meg lehet venni az Ikeában darabokban, aszt hazaviszed és otthon összerakod... Ha lett volna még egy kicsit több fantáziájuk, akkor megcsinálják ugyanezeket kõbõl is.

Dzsini
" Flinston " ??????????????????????
FLINTSTONE!!!!!

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Nem hallottál még tûzálló lakkozásról?

Szerintem csúnyák ezeka cuccok...

Jó, mert ha nincs más, be lehet gyújtani vele. Ráadásul igény szerint lehet faragni belõle 😊 De mi van, ha megtámadja a szú?

szurmakotium
favilla, fakanál, fatányér ...

famoncsi, faegér, fakéjbord

LOL

By the perception of illusion we experience reality.

Vagy az fából.

Ez hasonlít arra amikor megjelentek az elsõ pck 😄 de dizájnos 😊