Neuro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
nemtom,akinek van kedve nézzen utána
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Ha igen:
Nem kell hozza CD kulcs, hehe. Viszont nincs benne invert mouse!!! Ezek masik galaxisban eltek eddig? A jatekosok kb. 1/4-e szamara ez igy jatszhatatlan.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
viszont bocs, de azt nem írtam, hogy nekem ezt install után csinálja, amikor indítanám a játékot
amikor fekete a kép nyomjál ctrl-alt-del
windows feladatkezelö:program leállitása
ettöl még bemountolta-keresd meg a virtuális meghajton:setup exe
elkezdi felrakni,-kéri a 2.cd-t:ugyanugy fekete kép ha bemountolod
állitsd le a win feladatkezelöben ezt is /ctrl-alt-del/
ettöl még ezt is berakta ugyhogy:az install folytatásánál:ok/csak nézd meg azt mutatja e,amit kell,elérési utnak../
ezután felrakja,de sajnos nekem nem sok örömem volt benne-ezután sem:
20 hozzászolás..........
ha az 1-es cd-t mountolom akkor -> indításkor fekete képernyõ, program nem válaszol
ha a 2-es cd-t mountolom akkor -> please enter cd-key
nektek mûködik a játék?
Egy Cd-kulcsot nem tudnátok ideírni, merthogy az NFO ugyan írja, hogy ott van, de nincs.
Köszi
a mozi lement,new game,loading:bejött valami kert,volt benne kályha meg asztalon 1 kés.
sokáig nem tudtam nézegetni mert elkezdte váltogatni a felbontást:kép el vissza.utána meg ugy kiakasztotta a videokártyámat,hogy a vpu recover is csak ujrainditással tudta helyretenni.gondolom gyenge hozzá az ati 9250.
ugyhogy a mozi alapján nem mondanám b kat.-nak+az alapján sem ahogy nálam viselkedett....
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Next PC upgrade: 2022
Sogun, 15:08 - Játék: Akció
(IGN) A Neuro címû FPS a 3MAP Games Homeplanet univerzumában játszódik. Ezt a köteléket hivatott jelképezni az enyhén skizofrén tréler, amelyben egy mesterséges csillagkapun keresztül ûrhajó lép be normál térbe és megközelít egy bolygót. A következõ képeken ûrállomás irányítótermét látjuk, ahol Syndicate Wars-szerû holografikus épületek emelkednek ki egy hi-tech terepasztal lapjából.
Vált a kép és máris pszi-harcos fõhõsünkrõl készült felvétel pereg szemeink elõtt. Ismét váltás. SWAT kommandó konténerhajója érkezik egy ellenséges ûrállomásra. Kinyílnak a csapóajtók és harcosaink elkezdik hentelni a magas terem felsõ részén körbefutó rámpáról tüzelõ maszkos terroristákat. Fõhõsünk 19 pályán veheti át az irányítást ellenfelei elméje felett. Épületek belsejében és szabadtéren zajlik a hent. A 3D motor szépen fényez és bump-mappol. Hagyományos és futurisztikus fegyvereket feszegethetünk ki legyilkolt ellenfeleink merev ujjai közül. Kiadó az orosz Russobit-M
Képek tudtok nézni ott ahonnan a forrás származik :--> Hardwired
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Az már nem. 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Azért néha megnézitek a topic címét is, vagy az már nem is számít?!
Ha már megnyitjátok és veszitek a fáradtságot az írásra, akkor nemlehetne a témához kicsivel közelebb álló dolgokat megosztani a nagyérdemûvel? Vagy mostantól ha grebber topicot nyit jöttök és elsütitek a nagy poént: Nah...grebber megint nyitott egy topicot...stb
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
de legalább már nem rakja be a képeket, hanem csak linket ad, ami már pozitív dolog! 😊
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

<2004-03-23 @ 12:07 - ZeroCool>2004-03-23 @ 12:07 - ZeroCool>
A Russobit-M-tõl a kedves gyermekek átadtak egy FTP elérést, ahonnan letölthettem a legújabb Neuro videót. A játék egy, már korábban bejelentett sci-fi témájú FPS gyilokcucc, melyet orosz barátaink már jó két éve bütykölnek. A progi következõ nyilvános bemutatója a hónap végén, Párizsban megrendezésre kerülõ MILIA-n leszen.
Info: Gamestar
Képek
Trailer!