37
Sci-fi FPS
-
#37 Fifa World cup 2006-hoz az elöző üzenetből hiányzik! -
#36 Valaki irjon cd kulcsot irjon ide! -
nuszi #35 van valakinek call of duty cd kulcsa?
-
#34 nekem kért..ujratelepitettem ugy is kért..ezvan uninstall ugyse halottam rola semmi jót.. -
#33 sztem ez a topic nem a neuro hunter,két tök más official sitja van a kettőnek
nemtom,akinek van kedve nézzen utána -
Evangelist #32 Nem megy. CD-keyt kér, nincs az .nfo-ban, M.A.D.é nem műxik. (Jó az? ment valakinek?) Ja és az istennek sem találni sehol. Pls help us. -
armandusy #31 hogy kell beindítani segítetek? deamon 4 fenn van és nem indul cd keyt kér? -
BlackVoid #30 Ez a Neuro Hunter akar lenni?
Ha igen:
Nem kell hozza CD kulcs, hehe. Viszont nincs benne invert mouse!!! Ezek masik galaxisban eltek eddig? A jatekosok kb. 1/4-e szamara ez igy jatszhatatlan. -
M.A.D. #29 q5g5q94g694h9745hyu -
#28 itt is -
#27 "Egy Cd-kulcsot nem tudnátok ideírni, merthogy az NFO ugyan írja, hogy ott van, de nincs." detto -
#26 a védelem se kért kulcsot? -
#25 köszi
viszont bocs, de azt nem írtam, hogy nekem ezt install után csinálja, amikor indítanám a játékot -
cenci #24 a cd-k mountolásánál nekem is ezt csinálta.
amikor fekete a kép nyomjál ctrl-alt-del
windows feladatkezelö:program leállitása
ettöl még bemountolta-keresd meg a virtuális meghajton:setup exe
elkezdi felrakni,-kéri a 2.cd-t:ugyanugy fekete kép ha bemountolod
állitsd le a win feladatkezelöben ezt is /ctrl-alt-del/
ettöl még ezt is berakta ugyhogy:az install folytatásánál:ok/csak nézd meg azt mutatja e,amit kell,elérési utnak../
ezután felrakja,de sajnos nekem nem sok örömem volt benne-ezután sem:
20 hozzászolás.......... -
#23 Nekem
ha az 1-es cd-t mountolom akkor -> indításkor fekete képernyő, program nem válaszol
ha a 2-es cd-t mountolom akkor -> please enter cd-key
nektek működik a játék? -
cenci #22 nekem nem kért hozzá kulcsot az indtall-kor... -
Reboszi #21 Sziasztok!
Egy Cd-kulcsot nem tudnátok ideírni, merthogy az NFO ugyan írja, hogy ott van, de nincs.
Köszi -
cenci #20 én már leszedtem el is indult/sf védelmü/
a mozi lement,new game,loading:bejött valami kert,volt benne kályha meg asztalon 1 kés.
sokáig nem tudtam nézegetni mert elkezdte váltogatni a felbontást:kép el vissza.utána meg ugy kiakasztotta a videokártyámat,hogy a vpu recover is csak ujrainditással tudta helyretenni.gondolom gyenge hozzá az ati 9250.
ugyhogy a mozi alapján nem mondanám b kat.-nak+az alapján sem ahogy nálam viselkedett....
-
#19 Majd ird le milyen mert én most inkább nem kockáztatom meg a képek alapján. Valami B-kat. stuffnak tűnik nekem... -
Coolfire #18 Ez nem egészen spontán véletlenül a Neuro Hunter?Mert már pár napja kint figyel a neten,én is most akarom tesztelni. -
#17 nekem tetszik bakker -
#16 Képek -
#15 5 új kép -
#14 e3: Neuro: pszi harcosok
Sogun, 15:08 - Játék: Akció
(IGN) A Neuro című FPS a 3MAP Games Homeplanet univerzumában játszódik. Ezt a köteléket hivatott jelképezni az enyhén skizofrén tréler, amelyben egy mesterséges csillagkapun keresztül űrhajó lép be normál térbe és megközelít egy bolygót. A következő képeken űrállomás irányítótermét látjuk, ahol Syndicate Wars-szerű holografikus épületek emelkednek ki egy hi-tech terepasztal lapjából.
Vált a kép és máris pszi-harcos főhősünkről készült felvétel pereg szemeink előtt. Ismét váltás. SWAT kommandó konténerhajója érkezik egy ellenséges űrállomásra. Kinyílnak a csapóajtók és harcosaink elkezdik hentelni a magas terem felső részén körbefutó rámpáról tüzelő maszkos terroristákat. Főhősünk 19 pályán veheti át az irányítást ellenfelei elméje felett. Épületek belsejében és szabadtéren zajlik a hent. A 3D motor szépen fényez és bump-mappol. Hagyományos és futurisztikus fegyvereket feszegethetünk ki legyilkolt ellenfeleink merev ujjai közül. Kiadó az orosz Russobit-M
Képek tudtok nézni ott ahonnan a forrás származik :--> Hardwired -
#13 Amúgy a játékról még nem nagyon lehet mit beszélni, mert nincs túl sok dolog kinnt róla, ahhiot képest, hogy erre a tavaszra ígérik még egy demó sincs... -
#12 "Azért néha megnézitek a topic címét is, vagy az már nem is számít?!"
Az már nem. ;) -
#11 Inkább fussatok, mert jönnek a beszívott ruszkifekák és
-
#10 Ti arra vártok, hogy grebber nyisson egy topicot és lehessen jönni kötekedni?
Azért néha megnézitek a topic címét is, vagy az már nem is számít?!
Ha már megnyitjátok és veszitek a fáradtságot az írásra, akkor nemlehetne a témához kicsivel közelebb álló dolgokat megosztani a nagyérdeművel? Vagy mostantól ha grebber topicot nyit jöttök és elsütitek a nagy poént: Nah...grebber megint nyitott egy topicot...stb -
#9 lol! -
#8 -
#7 ide is sokan írnak... -
#6 nekem is!
de legalább már nem rakja be a képeket, hanem csak linket ad, ami már pozitív dolog! :) -
#5 :))))) -
#4 rögtön, miután megláttam a hírt a gamestaron, az volt az első gondolatom, hogy mikor fog grebber topicot nyitni a játékról -
#3 A trailer alapján kira game lesz ez is legalábbis nekem tetszik! -
#2 [MOVIE] Neuro
[2004-03-23 @ 12:07 - ZeroCool]
A Russobit-M-től a kedves gyermekek átadtak egy FTP elérést, ahonnan letölthettem a legújabb Neuro videót. A játék egy, már korábban bejelentett sci-fi témájú FPS gyilokcucc, melyet orosz barátaink már jó két éve bütykölnek. A progi következő nyilvános bemutatója a hónap végén, Párizsban megrendezésre kerülő MILIA-n leszen.
Info: Gamestar
Képek
Trailer! -
#1 #1