Nokia 6255: Flipes telefon a Nokiától

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Klon
nekem tecc.

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Nekem is Sonym van😊
Manoi
Hehehe... Púderkocka 😊

Nem lenne rossz ez a telo, csak mire kijön már 2 generációval lekörözték...

A nő olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.

az internetes adatfolyam az pl egy neten sugárzott rádióadás

Púderkocka...olyan is...mindennemü dizájntól mentes....A kijelzQ a kamera már kevés lesz év végén.....s alig tud többet mint a már kapható plüss-kocka-7200-
Röhelyes.....Ja és jövQ hónapban már lesz Sharp Gx30.....és ez meg év vége....
[HUN]PAStheLoD
szeirntem egyedien szar :]

persze nekem nem teccik másnak tecchet .. így van rendjén

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Pheel
Miben van elmaradva? Abban, hogy még mindig legalább 2x addig bírja aksival bármelyik Nokia, mint bármelyik Samsung? 😊
Szerintem a nokia egy kicsit el van maradva a samsunghoz kepest😞, ami nem tul jo mert regen a nokia volt a kedvencem(Most samsungom van). ka`rrr

Tirmo 60 Undead Priest Redrock Berserkers Venture Co.

Manoi
Azért nem ártott volna némi leírás a telcsi méreteirõl...
Meg mi az az antenna? Fogadok, hogy úgy törne le mint a huzat, ha zsebrevágnám és elkezdenék futni a busz után! 😊)

A nő olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.

A tolókás az "slide up", vagy "slider".
[HUN]PAStheLoD
ja igen.. és ez mért flipes? nem a 7110-es a flippes?

[HUN]PAStheLoD
broáf!

ez nem telefon .. :S

shim
ez nem furcsa üzletpol hanem inkább megszokott. ezt is el tudják adni jó pénzért, a majdani 260e színû modelljeiket is el tudják adni, persze "new" meg "improved" jelzõkkel. ez mindig is így volt akárhol is nézed. csak szépen, sorjában, mindegyik modell megéri a pénzét.

Isten halott. - Nietzsche -------- Nietzsche halott. - Isten

Sliders
Szerintem a nokia akkor is jó. Gilti azért õk sem hülyék.