24
  • Pheel
    #24
    Nekem jó, én a te okos tanácsaid nélkül is azt szoktam csinálni, de az elméleted hibás, mivel pont az a cél, hogy hozzáértés nélkül, vagy a lehető legkevesebb előismerettel is használható legyen a számítógép. Ettől tud elterjedni.

    Szerintem az átlaguser nagy ívben szarik rá, hogy mi az a RTFM, meg hogy mi az a manual, ő csupán használni szeretné a gépét. Tegyük hozzá, hogy én is inkább hasznosan szeretem tölteni a gép előtt az időt és nem béna manualokat olvasva arról, hogy mit és hová írjak, hogy menjenek a dolgaim. De te maradj magadnak, kellenek ilyen emberek is.
  • Pheel
    #22
    LOL!

    Nem magamról beszélek.

    Idéznék: "azert mar eleg kozel jarnak ahhoz, hogy egy hetkoznapi user is elboldoguljon vele"
  • Pheel
    #20
    1: magánvélemény

    2: na látom te nagy ismerője vagy a OO-nak. Régóta keresek egy ilyen embert. Van benne korrektúra? (hogy hirtelen mást ne is említsek)

    3: jah! Fel tudja telepíteni, aztán be tud jelentkezni. Csak éppen nem megy vele a gépében található hardverekből néhány, meg ha nem a szokásos netkapcsolata van, hanem neadjisten dual ISDN, akkor sosem jön rá, hogy melyik konfigfileba mit kell írnia és miért.

    4: egyértelműen drága, de jóval olcsóbban is hozzá lehet jutni. Upgrade, OEM stb
  • Pheel
    #13
    Szerinted tudásban említhető akár csak egy napon is az OO és a MSOffice? Az OO egy szép próbálkozás, de eléggé korlátozott lehetőségekkel bír.
  • Pheel
    #12
    Leszokni igen nehéz, de átszokni könnyű, ha jobbat használhatsz. De mit lehet olyankor tenni, ha az alternatív megoldások egyszerűen nem veszik fel a versenyt?
  • htmm
    #10
    Ennyi penzbol lehetett volna szakembert kepezni pl...