37
.:A zenetelefon:.
-
#37 Ezek voltak a jó, strapabíró mobilok, bármit kibírtak -
lampard99 #36 hello nem tudja valaki hogyan kell zenét lejátszani folyamatosan nokia 6600-val? -
#35 hol lehet rá yókis cuccokat csorni?
meg pc suite mérnem ismeri fel? :| -
#34 az enyim nem igy nézki .. -
#33 z a motorola fele akkora, mint ez, ugyhogy sztem nem nagy a kulombseg -
#32 na jó, hagylak...ez akkor is jobb :) -
#31 nem teljes testes:
-
#30 mert annak nem nagy???? -
#29 nem, de én most a nagy kijelzőre vagyok bekattanva. ;) -
#28 figyu, egyet nem értek: a 6620 szerinted rondabb, mint amit beszurtal ide legutobb???? -
#27 ahogy tudom erre mifelénk használtan is még 45-50 körül van. -
#26 Akarok venni egy 3300-t és nem tudom mennyit ér...
Hol lehet használtan venni?(ez mehet privibe nyugodtan) -
#25 hmmm...szerintem ez még rondább. ugyan olyan, mint az 5510 :)
én mondjuk valahogy utálom az összes teknikai kütyüt, pedig van egy pár a tulajdonomban... -
#24 jah, de már midnenki azt mondja nekem, hogy égő telcsi.;)
Amúgy nekem jó mert tuningoltam egy kicsit, feketeére festettem és kék LCD-t pakoltam bele, szóval nekem tetszik, de már haldoklik szegénykém. -
#23 hát jól "hang"zik, de nem tetszik a kinézete. ;)
bocsi, én mielőtt vásárolok, bele kell szerelmesedjek abba amit szeretnék. Csak azért mert jó még nem veszem meg.
Viszont ha valami megtetszik még akkor is megveszem ha 1 hónapig nem eszek. ;) -
#22 vegyél 6620-ast...abba mán ugyszint sztereo hangchip van 2× akkor memoriaval -
#21 aztat má elnyűtte -
#20 "Így meg zene hallgat mobil rezeg, headset megnyom és duma, lekapcs és zene tovabb" ezt 5510-el nem lehet megcsinálni? -
#19 te tudod ;) -
#18 én amúgy is utálom a telcsörgéseket így nekem vagy 1-esen vagy csak rezgőn van. ;)
De akkor meg bennt a fülhallgató, mobil rezeg, kiszedni a hallgatót mobil előszed, stb. ;)
Így meg zene hallgat mobil rezeg, headset megnyom és duma, lekapcs és zene tovabb. ;) -
#17 akkor majd rezeg :) -
#16 Motorola A920 -
#15 de én azért akarok mp3-as telót, mert szeretek mp3-at hallgatni viszont azt nem szeretm, ha csörög a mobil és csak én nem hallom. ;) -
#14 nekem most az van, de már elég leharcolt. ;) -
#13 hujjdekurva ronda...en inkabb veszek egy sima memoria kartyas mp3 lejtszot... -
#12 ez milyen teló? -
#11 én 5510-est veszek csak az mp3 miatt veszem azt -
#10 A Nokia Hu. szerint nemn lesz kompatibilis a magyar hálózattal így ilyenem lesz, ez is tud mp3-at, az a lényeg:
aMÚGY MIÉRT NINCS AZ sgN MOBILFÓRUM? ;) (Caps lock. ,)) -
#9 ebben a színben igen, de nézd csak meg így:
-
DePreSsZYo #8 Pfföj de rusnya :D -
#7 Ha olyat hoznak, működni fog, ha viszont 850/1900-asat hoznak, akkor nem fog működni.
Persze ha nem ragaszkodsz a 3300-hoz van olyan telefon is, ami 900/1800/1900-as. -
#6 de itt MO-n nem 1900-as. ;) -
#5 azt tudom, hogy amerikában 850/1900 a standard, de láttam olyan telót amcsiban ami 900/1800-as, ha olyat hoznak az működhet nem? -
#4 ha amerikai verzió, akkor nembiztos hogy menni fog? amerikában 1900-es a hálózat. -
#3 kösz, ha esetleg amit hoznak mégis 850/1900-as, azt meg lehet bütykölni, hogy működjön itthon is? -
#2 900/1800as hálozat biztos müködni fog :) -
#1 99%, hogy lesz egy Nokia 3300-om, az amerikai verzió, azaz teljes alfanumerikus billel, ahogy az 5510-es is kinézett. Azt szeretném megkérdezni, hogy lehet-e magyar menüt rátölteni. ha igen, hogy stb., megoldható-e.
Ha nem annyira nem gáz, csak érdekelne.
Még az a kérdésem, hogy egyeltalán a behozott telefon működni fog a helyi hálózaton?
Ugyanis amit be akarok hozni az 900/1800-as az jó nem? Vagy mást is kell figyelni?
Tudom, hogy van 850/1900-as az nem lenne jó ha jól tudom.