Forceware vs. Geforce4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

moonster
De frankó oldal. köszi a linket
moonster
Ezen az oldalon a mért eredmények 45.43-al készültek
Csak a kártyához adott meghajtó volt a 41.09.
NeoMaN
www.guru3d.com
itt fentvan mind. Gef4-hez és régebbiekhez: 41.09 a leggyorsabb, legjobb.

NeoMaN
Rivához nem jó. TNT-tõl...

Törölt felhasználó
Jól gondolod...
Én is visszaraknám a detonatort, de az FX-emmel nem müxik rendesen együtt!
moonster
Nah..akkor az eddigi hozzászólásokból ítélve, konklúzióként levonhatom, hogy maradjak csak a jóöreg 45.23-nál..és nem kell nekem a ForceWare..
Jól gondolom?
[Walaki]D`Lair
Nekemisö! 😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

seAke
Én meg butítom és akkor nem csinál textúrahibát....érik az a Radeon...nagyon érik!

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Törölt felhasználó
Én sem vágom, azért húzom manual.
seAke
nem vágom a témát

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Törölt felhasználó
Ezt az AutoDetect-et én sem vágom, nekem is néha túl vezérli, de szerintem is a hõmérséklet arányában, és alacsony FPS-nél húzza...
janos666
Nem a manual/autodetect, mert az nekem is érdekes eredményt produkált (674/1398), hanem az autómatikus órajelvezérlés a tiltás és kézi között. Vagy te is erre gondoltál?
[Walaki]D`Lair
Lófaszt...😉 Riva128-tól kezdve jó mindhez...😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

seAke
nekem akkor nagyon túlvezérli mert szét is fagy az egész rendesz!

janos666
Hát ez nem pont a témához, de a driverekhez kapcsolódik: Pontosan hogy mûködik az az "Automatikus óratúlvezérlés" az 56.64-es driverben? A hõmérséklet fügvényében húzza, és csak akkor ha szükséges (alacsony az FPS)??
seAke
Dettó!Nálam is ez volt!
Googleben rá tudsz keresni és egy külföldi vagy magyar oldalról le tudod tölteni!

seAke
Nem csak fx-ekhez jó,hanem a Geforce 256-tól FX5950-ig mindegyik kártyához.
Ez is detonator,csak az nVidia átnevezte!

Bandew
Honnan tudok letölteni ilyen régebbi típusu drivert? Csak mert ezek az újak iszonyat szarok. Folyton elkezd egy idõ után akadni, és egy csomószór textrúra hiba lép fel.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

moonster
Okés, de az még mindig csak detonator..
Én az ujabb driverekre vagyok kiványcsi..az 5x.xx-ekre, ezeket állitolag az fx-ekhez fejlesztették ki, csak az a kérdés, hogy javit-e a nem fx-eken..
Vagy azokat a detonatorok teljesen kiaknázták
seAke
Hi!

Nekem 45.43-as van frent,ettõl feljebb az egész rendszer szétfagy,mert elszállt valami a kariban.

Szerintem te nyugodtan felteheted...ha meg szar akkor vissza tudod rakni a régi drivert.

moonster
SZasztok!
Egy Geforce 4 Ti 4200 mondhatni boldog tulajdonosa vagyok. Az a nagy kérdésem, ami a topic címébõl is látszik, hogy érdemes-e a Geforce 4-ek alá feltenni az nvidia-s ForceWare meghajtókat.
Jelentleg 45.23-as Detonatorral hajtom a kicsikét.
Jöhet pro és kontra, de az Ati vs. Nvidia párharcot ne ide kommenteljétek.
Köszi