64
Gólyabál - Botrányos beavatások?
  • Sir Quno Jedi
    Hidd el, egy nő, ha nem akar valamit, akkor igen nyilvánvalóan tudtára tudja hozni mindenkinek ! Ha meg nem, akkor megérdemli...
  • Bucser
    Itt sem úgy indult, hogy a csaj fog vetközni... csak a pasik máshogy gondolták a színpadon:)
  • Sir Quno Jedi
    Nos azt a nőt, aki HAGYJA, hogy 500 ember előtt porig alázzák, mer "buli van", azt rezzenéstelen arccal nézem végig és megvan a magam véleménye (persze ÉN nem megyek el ilyen "bulikra" együtt fetrengeni a csőcselékkel, még összetévesztenek velük) ! Az más kérdés, hogy van olyan "nő" aki élvezi az ilyesmit, azt ugye meg nem alázzák meg, szal. nincs miről beszélni. A saját gyengeségünkért és jellemhibáinkért megbüntet az Úr mindenkit, érdemei szerint.
  • PREMIERE1
    Sima buli volt, jogász csajokkal ...
    (Egy idő után kivitték őket a Tuckeres "majmok".)
  • szando
    győri képeket! waaaa :D:D
  • wEEn
    A fene se nézte volna az ARCÁT, amikor tök pucér! :))

Amúgy természetesen az ilyet én is elítélem, de azért egyénenként változik a light-os poénok besorolása. Tehát valszeg jónéhányan a halálbüntetés visszahozásáért orditanának, egy olyan "lightos" poénon is h zöldre meszeltétek szegény rektor f@szát...
  • Bucser
    Hát ha szereted nézni azon nő arcát, akit éppen megaláznak akkor nézd. Nekem nem volt hozzá gyomrom.. A lightosabb poénok viszont jók:)) A rektor ablaka alatt éjszakai vetélkedőn 30-an kórusba énekeltük, hogy

"Zöldre van a Zöldre van a Rektor fasza meszelve"

A többire nem emlékszem mert volt némi blackout:))))
  • [HUN]PAStheLoD
    haha jó is ez a gólyabálos dolog ;>
  • Bucser
    NA a blikk megint kitett magáért:DD Ez az információmennyiség hallod:DDDD Nem tudom, hogyan fogok megbírkózni vele:)

Szal a témáról annyit, hogy nálunk is voltak durva dolgok a gólyatáborban és volt egy rész ahol nekem sem tetszett már:) A játék címe erotikus pezsgőbontás.... Az nyert aki a legerotikusabban bontotta a pezsgőt... a nyertes csaj 2 pasival volt fennt és a 2 pasi (2 főgólya) úgy beindult hogy leszedte a csajról az összes ruhát... És közben látszott, hogy nem igazán tetszik már ez a dolog a csajszinak... Aztán pikkpakk ott ált meztelenül 500 kisgólya előtt.... Na ez volt az a rész ahol azt mondtam, hogy fáradt vagyok... Viszont az tetszett mikor mokkáskanállal kellett sört inni levesestálból meg futás után húzóra félliter sört inni:) Az éjféli vetélkedő is tetszett meg az egész gólyatábpr jó volt. Csak volt néhán feladat aminek az alapötlete nem vot rossz, csak néhány részeg bunkó kicsit félreértette......
  • Breki33
    nekem az volt :-)
  • nightwish
    Ez nem Pécs, hanem Győr
  • wEEn
    És végül történt valami érdekes?
  • Breki33
    hát teljesen levetkőztek és falták egymást a tánctér közepén
  • FtranX
    ÁÁÁÁÁÁÁ
  • Taranov
    Várom a folytatást :)
  • Breki33
    pedig csak az elejét mondtam el P
  • Taranov
    Értem :)
  • Breki33
    nem egészen értem
    azt kérded ott mi volt?

annó kilikeltük a DC-n is mindenki azt szedte tőlem

két csaj beindult és elkezdte vetköztetni egymást a tánctér közepén

a további a képernyőn :-)
  • Taranov
    De azt megmondod amit te tudsz?
  • wizy
    nekünk cska kis gólyabál volt, mámrmint a nyolcadikosok és a kilencedikesek, (átmentem hatosztályos gimibe) de egyáltalán nem volt durva. Persze a fiuknak miniszoknya, a csajoknak kicsit "sarki" kinézet, de hát ennyi:-)
  • Breki33
    mit?

én nemtudom arról beszélnek-e
  • Taranov
    MEgmondod, pls? :)
  • Petyus_
    Nálunk annyira durva gólyabálok voltak hogy nem emlékszem. =))
  • Breki33
    A pécsi megvan
    kérdés ez amiról itt szó van az-e ?
  • Breki33
    énis ezt mondanám :-)
  • Taranov
    Szerezhetnél linket :)
  • Taranov
    Mármint amikor a gólyabál volt.
  • Taranov
    Én akkor pont beteg voltam, így nem tudom, hogy milyen égni a suli előtt :)
  • DJ Skyline
    ú wazz...azt nem lehetett semmi végig nézni(igaz te nem voltál ott,mer azt írtad hogy csak hallottad),pláne átélni...
  • DJ Skyline
    fúj!fiúk...áhh...
  • Tuvok #34
    Ezt a könyökhajlatos dolgot velem megcsinálták egyszer sítáborban, csak csokival kente be a srác magát. Jót röhögtem a dolgon, pláne hogy hulla részeg voltam. :D
  • szurmakotium
    Még egy eszebe jutott .. ezt két osztálytársamnak kellet csinálnia ...

A 4.dikesek benyomtak egy lassú számot kiválasztottak két személyt lassúzni, úgy hogy azok egy közös almába haraptak bele (egyik az egyik oldalról, másik a másik oldalról) és közben össze kellett kapaszkodniuk, és úgy táncolniuk ...

A szemétség csak az volt, hogy a kiválasztott személyek mind fiúk voltak ...
  • szurmakotium
    Szerintem ezek a beavatások tök jó poénok .. legalább van mire vissza emlékezni ... Kicsit erotikusabbá tették a főiskolások nagy kaland ! Legalább jobban összecsiszolódtak ... Nem hiszem hogy olyat kellett volna tenniük ami emberi méltóságában megsértett volna akarkit is ...

Viszont hallottam keményebb dolgokról is .. azokat teljes mértékben elítélem .. pl. Egy szecska srácnak elég kapa fogai voltak és valami baromarc kitalálta hogy mosson fogat a "használt" wckefével ...

Hallottam egy olyanról is hogy egy csákónak bekötötték a szemét. Egy nagydarab srác behajlított a könyökét és a belső hajlatát bekente barna cipőkrémmel ... Fogták a bekötöttszemű srác ujját és belenyomták a csávó könyökhajlatába. A csávó ezután letolta a gatyáját és négykézlábra állt, ekkor levették a szecska szeméről a kendőt ...
    Az először a barna mutatóujjáranézett utánna meg a letolt nadrágú srácra ... aztán elsírta magát ...

szal' vannak ilyenek is

• DJ Skyline
    nálunk botrány nem volt...csak botrányos beavatásokat találtunk ki de azt nem engedélyezték!
  • Breki33
    az más te
  • ricsi1
    és szerinted az tényleg egyetemi buli?amerikai faszkalapok forgatjék(milf hunter)(legalábbis a többi maxiwebes cuccot))
  • Breki33
    hiába raktad be a fejem P
  • [Walaki]D`Lair
    faszom ezekbe a magyar órákba mostmár komolyan...:DDDDDDD
  • [Walaki]D`Lair
    [titokban tippeket tervel]
  • [Walaki]D`Lair
    :))))))