33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Breki33
    szeretnénk visszakapni
  • pilfer
    Azért Davids is nagyon kell (és persze a többiek is), hiszen mióta itt játszik megtáltosodtunk.
  • Matthewpamer
    de ha nem lenne ronaldinho,akkor a barca nem lenne ott ahol most van
  • pilfer
    Nekem nincs bajom vele.
    Különben is jól megy most a csapatnak; márpedig, ha megy egy csapatnak , miért változtasson az összeállításon?!
    Overmars öregszik az az igazság. Már ő sem a régi, mint Luis Enrique. Sajnos! Ez van...
  • ricsi1
    REJKÁRD EGY buzi fasz
  • pilfer
    Egy válasz: Nem jelöli a kezdőbe Rijkaard edző.
  • ricsi1
    egy kérdés:mi a faszér nem játszik Overmars?
  • ricsi1
    photoshop?
  • pilfer
    Nem semmi, amiért kiállították Gaucho-t lol!!!
    A kapus elbámészkodott, Ronnie meg kifejelte a kezéből a bőrt... Ezért nem járt volna sárga grrr....
  • pilfer
    Őt ismerem... asszem :P
  • Breki33
  • ricsi1
    jah...ha ő nincs,akkor enm megy
  • Breki33
    azt én sohase rakom be
    amúgy kéne má bl gyep oda :-)
  • pilfer
    Biza...
    És Gaucho pihenten vág nekik kettőt... meg a többiek is egy párat és akkor be lehet tenni azt a Zidane-os képet a WE-be, amit kilinkeltél anno (azt a lehajtott fejeset :P).
  • Breki33
    pont akartam írni, hogyha a frenetikusokkal játszotok adja a tv P :-))))))))
  • pilfer
    Nem tudom, de kíváncsi vagyok. Csak nehogy nagyon eltiltsák, mert lassan a reallal játszunk.
  • pilfer
    Attól még megnézheted. Sorry.
    Én is megnézem....
  • ricsi1
    mit csinált ronaldinho?
  • ricsi1
    ejj!!!meg akartam nézni!!!azért kösz:P
  • pilfer
    Real Valladolid - FC Barcelona 1-3 (0-2)

A Primera División 32. fordulójában a Barcelona négy elviekben kezdő hátvéd nélkül kellett meccselni a Real Valladolid otthonában. Már a második percben megszereztük a vezetést miután Reiziger futott el bal oldalon majd a labdjátá Saviola vágta be. A félidő vége előtt 15 perccel jött az újabb Barça gól, ezúttal Ronaldinho vette be Bizzarri kapuját.

A második játékrész 8. percében pedig ismét a brazil játékos volt a főszereplő, ám akkor negatív oldalról, hiszen kiállíttatta magát, igaz ehhez kellett Losantos Omar hozzá nem értése is. A Valladolid kihasználta az emberelőnyt hiszen 10 perccel később Oscar fejelt gólt. A következőkben egyre inkább érett az újabb hazai találat, ám a csereként beállt Iniesta szertefoszlatta a lila-fehérek reményeit a vége előtt néhány perccel, hiszen Lucho passza után bal lábbal szerzett szép gólt.

Nyertünk tehát 3-1-re és ezzel ott vagyunk a tabella harmadik helyén.

forrás: Eurobarca

Bezzeg a real-t mindig leadja a sport1 élőben
  • ricsi1
    jah télleg,adja sport1(mér nem élőben?????)
  • pilfer
    Valladolid - Barcelona lesz holnap.
  • ricsi1
    ebben a fordulóban kivel játszik a barca?
  • Breki33
    lol
  • ricsi1
    én se..
  • pilfer
    Én sem értem.
  • Breki33
    ???
  • ricsi1
    már megint mikor néztem ide
  • Breki33
    ja azon a rondaszínűn?

Nekem pinpongasztalom volt lefestve zöldre (kőasztal)
    felezóvonal volt a többit meg körzővel berajzoltam.

Meg volt szigetelőszallagos pályám a szőnyeg alatt.
    Nade nem offolok
  • pilfer
    Én egy Vidi naptárat szabdaltam szét, és csináltam meg magamnak, és igen Stoichkov volt, Ronaldo még nem (ha jól tudom ő csak '96-tól lett Barçás, és csak 20 éves volt akkor), de volt Ferrer, Nadal és ha jól emlékszem ott volt még a jó öreg Koeman is. Nekem ez a csapat volt meg, meg még sok másik is. Akkor a Tottemham volt a kedvenc csapatom Statham-mel és Stewart-tal az élen, mert ők "csúsztak" a legjobb. (Azért írom, hogy ők csúsztak a legjobban, mert nem asztalon játszottunk, ahnem a szőnyegpadlón...:P)
  • Breki33
    hm teis gombfociztál? :-)

ÉN a labdarugásból meg a képes sportból vágtam ki a képeket
    és technocolal raktam be P

amúgy rá
    asszem a "kraajf" csapatban játszott Sztoicskovval, Romárióval, talán még Ronaldóval és Maradonával is :-)
  • pilfer
    De! (Ha Beguiristain-ra gondolsz)
    A '80-as években játszott a Barçában. Emlékszem, mert megvolt gombfociban.
  • Breki33
    ő nem híres játékos volt?
  • pilfer
    Még nincs döntés Kluivert jövőjével kapcsolatban

Txiki Beguiristain, az FC Barcelona sport-igazgatója a tegnapi folyamán egy katalán rádiónak elmondta, hogy még nem hozta meg a klub a döntését Patrick Kluivert jövőjével kapcsolatban.

A Barcelona mindenképpen szeretné megerősíteni a támadó-alakzatát a nyáron, többek között David Trezeguet és Albert Luque érkezésével. Ám azt még nem tudni, hogy a meglévő csatárok közül maradni fog-e a nemrég hosszú sérüléséből felépült Patrick Kluivert, aki a minap azt nyilatkozta, hogy szívesen maradna a katalán csapatnál.

„Még nem lett meghozva döntés Kluiverttel kapcsolatban. Nem fogjuk megzavarni őt a mérkőzésekre való koncentrációban az ilyen dolgokkal. Majd a szezon végén kiértékeljük az idényben nyújtott teljesítményét. Kluivertet szerződés köti a Barcelonához és amit most tennie kell, hogy teljesen felépül.” - mondta Txiki.

• pilfer
    Ronaldinho: „Javítani kell a helyzetkihasználásunkon”

Ronaldinho Gaúcho a mai edzés után beszél a riporterekkel és elmondta, hogy aggódik amiatt, hogy a csapat a legutolsó három meccsén csak egyszer volt eredményes és akkor is szabadrúgásból, de reméli, hogy meg tudják oldani a problémát.

„Az elmúlt néhány meccsen nehezen tudtunk gólt rúgni. Ugyanannyi helyzetet alakítottunk ki, mint előtte, de nem tudtuk őket eredményesen befejezni. Jobban kell játszanunk otthon és ki kell használni a gólszerzési lehetőségeket.”

Ronaldinho a védekezéssel viszont meg van elégedve, mert az előző öt meccsen csak egyszer kapott gól a csapat.

„Még mindig az a célunk, hogy az első négyben végezzünk, de egyszerre mindig csak a következő meccsre szabad koncentrálnunk, ha el akarjuk érni, amit akarunk.”

Ronaldinho kitért a tegnapi Deportivo-Milan BL-negyeddöntő visszavágóra is: „Nagy meccs volt, a Deportivo kiválóan játszott, gratulálok a fényes győzelmükhöz, de sajnálom a Milant hiszen több barátom is játszik ott.”

A brazil középpályás végül szólt pár szót a fiatal portugálról, Quaresmáról is: „Ő egy fiatal és tehetséges játékos. Biztos vagyok benne, hogy pár éven belül a világ egyik legjobbja lesz.”

• Breki33
    leszkapsz mindjárt P

a reálisakat verjétek PPPPP
  • pilfer
    Szerintem maradjon, mert így is csatárhiány van. Aztán kéne 2 klasszis csatár, meg egy-két hátvéd + Van der Vaart azt megverünk mindenkit... Még a Juvét is!
  • Breki33
    szeretnéd, hogy maradjon?
  • pilfer
    Márquez biztosan nem játszik a Valladolid ellen

Frank Rijkaard szeretné tudni, hogy mely védők játékára számíthat majd a Valladolid elleni bajnoki mérkőzésen. A klub orvosai a mai napon megvizsgálták a múlthét végén megsérült Rafael Márquezt majd elmondták, hogy nem léphet pályára szombaton.

Rijkaard remélte, hogy végre kaphat valami jó hírt az orvosoktól, de ezek ezúttal is elmaradtak. Rafael Márquez ugyanis nem játszhat majd a Valladolid elleni meccsen -annak ellenére, hogy a minap azt nyilatkozta, hogy ha rajta múlna Ő ott lenne a többiekkel a José Zorilla stadionban. Az orvosok úgy látják jónak, hogy a mexikói hátvéd, akinek a Villarreal elleni meccsen sérült meg a bal combizma, jobb ha nem sietteti a felépülését, hiszen annak súlyos következményei lehetnének.

A Barcelona edzője azt is szeretné, ha Carles Puyolra is számíthatna a szombati találkozón, de az orvosok egyelőre még nem mondhattak biztosat. Puyolnak még a Real Sociedad ellen sérült meg a hasizma, majd néhány nap múlva a saját felelőségére lépett pályára a Celtic ellen, de ezt rosszul tette, hiszen erre rásérült majd le is kellett cserélni.

Annak ellenére, hogy az orvosok még nem adtak végleges döntést Puyollal kapcsolatban, a katalán bekk valószínűleg nem fog játszani a Valladolid ellen, de a jövőhét szerdai, Real Betis elleni meccsre -Márquezzel egyetemben- talán már visszatérhet.

Mivel e két játékosra sem számíthat, így Rijkaard a mai edzésen kipróbálta a következő hátvéd-formációt: Oscar Lópezt játszatta jobbhátvéd poszton (mivel ugyebár Gabri is kidőlt 3 hétre), középre Reizigert és Oleguert tette be, míg a baloldali védő poszját Motta töltötte be. Na de vajon miért? Egyszerű, Van Bronckhorst sem lehet ott a Valladolid ellen, hiszen a a legutóbbi fordulóban szedte össze ötödik sárga lapját így eltiltását tölti majd.

Így tehát egy nagyon felforgatott védelemmel kell majd elrabolni a három pontot az ellen a Valladolid ellen, amely pár évek óta mumusa a Barçának, főként idegenben.

• pilfer
    Kluivert maradna a Barçában

Patrick Kluivert szombaton a második félidőben csereként szállt be a Barçába, mely első pályára lépése volt januári sérülése óta. A holland csatár reméli szombaton már a kezdő csapatban kap helyet Valladolidban, valamint azt is elmondta, hogy a következő szezonban is gránátvörös-kék mezben képzeli el a folytatást.

„Már majdnem 100%-ig fitt vagyok, végigbírnám akár a kilencven percet is. A csapatösszeállítás azonban a mester dolga, én csak remélni tudom, hogy számít rám. Elmenni a Barcától? Ugyan miért? Hat éve vagyok itt, és nagyon szeretek itt lenni. Évek óta azt olvasom a sajtóban, hogy a következő nyáron elmegyek, de látják, most is itt vagyok! Tavaly megújítottuk a szerződésemet, csökkentettük a béremet, és most is nyitott vagyok bármire.” - mondta a tavalyi házigólkirály.

Kluivert mellett a mexikói válogatott Rafael Márquez is vállalni fogja a játékot, bár egy hete úgy tűnt hosszabb időre sérült meg. Hazája válogatottjánál az olimpián is számítanak a védőre, aki a Villarreal ellen még az első félidőben kért cserét izomsérülése miatt. Az első diagnózis szerint 7-10 nap kieséssel számoltak az orvosok, ám a sérülés a vártnál gyorsabban javul.

„Már nincsenek fájdalmaim, úgy érzem szombaton vállalni tudom a játékot. Persze a vártnál hamarabb visszatérni mindig magában hordoz egy kicsivel több kockázatot, de ha Rijkaardnak szüksége van rám, én készen állok.” - nyilatkozta Márquez.