Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem nem volt bent. A játékvezetõ jól döntött...
Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)
És Puyol (úgy néz ki) 3 hétre kidõlt a sorból, ezért (is):

Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)

football without ultras is nothing
Irány a totózó!!! 😄DD
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Mindig tippeld meg a Barça gyõelmét!!!

real madrid - Barça 1-2

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Frank Rijkaard az orvosoktól kapott egyaránt jó és rossz híreket is: a jó hír az, hogy Charles Puyol felépült a múlt héten összeszedett sérülésébõl és készen áll az "El Classico"-ra, de Luis Garcia megsérült az egyik edzésen.
Puyol múlt héten a Málaga elleni meccsen sérült meg, és akkor az orvosok legalább 7-10 napos kényszerpihenõt jósoltak neki. Ennek ellenére Puyol rekord idõ alatt visszatért, kedden már futott az edzésen, csütörtöktõl pedig már teljes értékû edzést végzett. A gyors felépülés minden bizonnyal annak köszönhetõ, hogy egy ilyen fontos meccs közeleg, de Puyol kijelentette, hogy "ha az orvosok úgy látják, hogy kockázatos, akkor nem fogok játszani."
Luis Garcia a pénteki edzést elõvigyázatosságból kihagyta, de szombatra világossá vált, hogy ki kell hagyni a madridi meccset. A sérülése könnyûnek tûnik, mégis elég komoly, hogy megóvja tõle a Realt. Valószínûleg Luis Enrique fogja átvenni a helyét a csapatban. A veterán spanyol és egykori Real játékos szereti az ilyen fontos meccseket, és ilyenkor mindig a legtöbbet próbálja kihozni magából.
A meccsre készülõ játékosokat meglátogatta Joan Laporta és Txiki Begiristain, hogy szerencsét kívánjon nekik. De rajtuk kívül megjelent a zárt kapuk mögött rendezett edzésen Rivaldo is. Az egykori Barça játékos jelenleg szabadügynök és néhány napot Barcelonában tölt, így megragadta az alkalmat, hogy a legjobbakat kívánja az egykori csapattársainak.
A Real Madrid elleni keret:
Cocu, Reiziger, Valdés, Marquez, Saviola, Xavi, Gerard, Iniesta, Luis Enrique, Puyol, Kluivert, Oleguer, Davids, Motta, Rüstü, Ronaldinho, Van Bronckhorst, Overmars.
2004. április 24., szombat, 13:15|Utolsó módosítás: 2004. április 24., szombat, 13:18
A cikk betûmérete : kisebb nagyobb
A Real Madrid labdarúgó-csapatának pénteki edzésén Ronaldo egyszer csak a bal combjához kapott, egy darabig ápoltatta magát, majd eltorzult arccal lesántikált a pályáról. A gyors orvosi vizsgálat kiderítette: a bal combhajlító izom túlterhelt, szombaton pihennie kell a brazil centernek, s játéka a vasárnap este fél nyolckor kezdõdõ Real Madrid-Barcelona rangadón erõsen kétséges.
Azért jó lenne egy iskolajáték, de az túl szép lenne. Remélem látták az real m.-Osasuna derbit....
Lol
real madrid - Barcelona lesz holnap este.

Vizsgálatot végeztek Carles Puyolon Hétfõn, és az FC Barcelona orvosa Luis Til elmondta hogy erõsen kétséges a védõ szereplése a Real Madrid elleni mérkõzésen, de a spanyol hátvéd játékára nagyon nagy szüksége lenne a katalán csapatnak.
Puyolt alávetették egy elektroterápiás kezelésen és erõsítõ edzést is végzett Hétfõn a Nou Camp-ban, de a doktorok elsõ benyomása megerõsíti azt a tényt hogy Puyolnak sajnos ki kell hagynia a Real Madrid elleni meccset.
Luis Til elmondta: „Erõsen kérdéses Puyol játéka, meg túl korai lenne nekem, de mi figyelni fogjuk nagyon óvatosan, hogy hogyan fog gyógyulni a sérülése.”
Az orvos hozzátette: „Rendkívül elszánt, és mindenképpen játszani akar a meccsen, de az én feladatom az hogy óvatos legyek és a megfelelõ dolgot tegyem. Olyan kezelést kap ami hozzásegíti, hogy az izmai mûködjenek. Mindent megteszünk ami tõlünk telik, de végül is rajtunk múlik hogy szerepelhet-e a csapatban.”
Egyébként én brazil utódra gondoltam, mert a brazilok mondják, hogy (már most) Robinho Ronnie utódja.
Robinho...
(Puyol azért nagyon kéne, sztem leszedné a pályáról Ronnie-t - már ha játszik, bár sztem játszik)
Ha a Barça nyer, nagy sz@rban lenne a madrid, mert asszem utána a Deporhoz mennek, és mintha azt olvastam volna vhol, hogy 30 v 40 milla euro-t veszítenének, ha nem lennének benne az elsõ 2-ben.
Úgy legyen... Ámen. 😛

meglehet...