33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• GTheo
    A védők között 1(!) ember van csak 183 fölött...Középpályán Motta,Edmi oké.
    Csatársorban meg gudi 185...
    Off: Nálunk serdülőben a középhátvéd 190 előtte meg két vkp(egyik én) 184 és 189... :D
  • B0B0
    Ez neked alacsony keret????? :DD
  • hunbasser
    fejezd be
  • GTheo
    http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=jatekos_keret
    Kis érdekesség:
    Magasságokat néztem, szerintem "alacsony" a csapat...én vok kb. 183-184 és csak rúben,oli,motta,edmilson és gudi nagyobb nálam...Marquezt magasabbnak néztem :)
    Etoo akkra mint Ronie
  • versacce
    szevasz hunbézer,téged is látni a Barca topikban?
    mondjuk ami jó az jó
  • Zséé
    de
  • hunbasser
    meg a barcát is :)
  • hunbasser
    a forcát katalóniában nem ç-vel íják?
  • Zséé
    Nemtudom, hogy miért cserélték le. Pedig sokszor felfutott és beadott a jobb szélről, tehát jól nyomta.
  • Ronaldinhos10
    nem láttam a meccset miért volt a Zambrotta(Zambrotta jól nyomta vagy nem?) Belletti csere mert ugy olvastam hogy Bellettin kaptuk a gólt
  • Reyi
    Igen, így is győzni kellett volna...
  • Zséé
    Röhej bakker...
    Egy kapuralövése volt az internacionalnak az gól lett mi meg végigtámadtuk az egész meccset csak minden kimaradt. Nem kaptunk meg egy egyértelmű 11-est. Mindezek ellenére illett volna győzni :(
  • Reyi
    Vége... 0:1...
  • Reyi
    Huuu mi maradt ki a 92.percben...
  • Zséé
    nah kezdődik a döntő!
  • B0B0
    Szerintem az már lassan egy hónapja nyilvánvaló, hogy Ronaldinho formába lendült. Ez nem kérdés
  • bigapó
    nagyon úgy néz ki, hogy Roni kezd belelendülni:)))

nem tudom ki hogy látja, de nekem ebből az összefoglalóból is az jött le, hogy ha Ronaldinho-nak megy a szekér, akkor a csapatnak is jobban megy, valahogy tudja húzni magával felfelé és sajnos lefelé is a bandát.

ja és én meg az a példa vagyok aki erősíti a szabályt, merthogy nekem nem a Barcelona van a logómban, de Én így is a kedvenc csapatomnak tartom:))
  • versacce
    szerintem legyűrjük a Liverpool-t!!!! hajrá fiuk!
  • zalan05
    Bajnokok Ligája, a nyolcaddöntők párosítása:

Porto-Chelsea
    Celtic-Milan
    PSV-Arsenal
    Lille-Manchester United
    Roma-Lyon
    Barcelona-Liverpool
    Real-Bayern
    Inter-Valencia

• neevous
    Tegnap néztem az Arsenal TV-t a Sport Klubbon. Porto-Arsenal meccs volt. Jó lenne, ha Quaresma még a Barcelona-ban nyomná...:(
  • versacce
    jaja,és meg is fogjuk megmutatni!!!
  • Ronaldinhos10
    szép volt de ez kötelező is volt mindenesetre nagy csata lesz a döntő de meg kell mutatni hogy a Barca a világ legjobbja!!
  • Ronaldinhos10
    hát biztos van olyan de ha már barca drukker vagyok akkor legalább belenézek a Forca BARCA nevű topikba vagy nem-de lehet hogy ezt csak én gondolom rosszul
  • zalan05
    grat szép volt nagyon, remélem a döntöben is ilyen jok lesznek.
  • versacce
    dánke sün
  • gPROject
    gólok
  • hunbasser
    hidd el,sok fórumozó van még itt az sg-n,akinek a logójában benne van a barca címer,vagy a neve barca,ronaldinho vagy hasonló,és mégsem ír ide :P
  • tobias88
    Mind a 4 gólt valaki belinkelné?
  • versacce
    amúgy 4-0 lett
  • versacce
    kösz a linket Bobo,szentem idén megnyerjük a klub vb-t!!!
  • B0B0
    Barca - América 3:0
  • DJ BP
    A brazil Ronaldinho lesz a FIFA Év Játékosa Díj győztese.
  • Ronaldinhos10
    multkor épp belenéztem az FM2007-be és láttam hogy ott irtál még csodálkoztam is hogy itt még nem jártál!Különben Üdv!!
  • Zséé
    Üdv! :)

Viszont ha a Realosokkal gondod akkad akkor itt intézd :P
  • neevous
    Üdv néked!:)
  • versacce
    ez jó hír,mer a hétvégi bajnokin már bevethető lesz remélem,és ezzel bővülnek a variációs lehetőségek
  • versacce
    Javier Saviola alaposan kimérte a gyógyulásának végét, hiszen éppen egy nappal a Klubvilágbajnokság rajtja előtt megkapta az orvosok engedélyét a játékra. Az argentin a várakozásoknál gyorsabban gyógyult, ezért volt lehetséges, hogy elutazzon a csapattal Japánba.A játékos még november 12-én sérült meg a Zaragoza elleni bajnokin, ahol combizom-szakadást szenvedett, s melynek gyógyulását egy-másfél hónapra tették az orvosok. Saviola teljesítette az optimistább várakozásokat, s szinte napra pontosan egy hónap alatt játékra kész állapotba került. Innentől tehát már csak Frank Rijkaardon múlik, mikor térhet vissza mérkőzésen is a pályára. A holnapi América ellen elődöntőn ez még nem valószínű, ugyanis teljes értékű edzést ma tudott végezni először, de a vasárnapi, érmekért vívott meccsekre már jobb eséllyel pályázhat. Kisebb negatívuma a mai napnak, hogy Edmílson nem tudott tréningezni gyomorrontás miatt, ezzel együtt holnapra, ő is játékra kész állapotban lesz.

Írta: Z.Iván
  • versacce
    szevasztok,először járok ebben a topikban eddig csak az FM2007-es topikban jártaskodtam,de most a kedvenc csapatom topikjában is folyamatosan fogok írogatni,remélem nincs ellene kifogásotok,ja és sok hírre számitsatok majd:)
  • shevy
    jó progi, de a harmadik helyért való meccs előtt nincs meccs? :)
  • Ronaldinhos10
    Remélem nem cak azért vitték el magukkal Santost hogy ott legyen ha valaki esetleg nem lenne képes a játékra hanem játszani is fog mindenképpen