33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#7240 A védők között 1(!) ember van csak 183 fölött...Középpályán Motta,Edmi oké.
Csatársorban meg gudi 185...
Off: Nálunk serdülőben a középhátvéd 190 előtte meg két vkp(egyik én) 184 és 189... :D -
#7239 Ez neked alacsony keret????? :DD -
#7238 fejezd be -
#7237 http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=jatekos_keret
Kis érdekesség:
Magasságokat néztem, szerintem "alacsony" a csapat...én vok kb. 183-184 és csak rúben,oli,motta,edmilson és gudi nagyobb nálam...Marquezt magasabbnak néztem :)
Etoo akkra mint Ronie -
#7236 szevasz hunbézer,téged is látni a Barca topikban?
mondjuk ami jó az jó -
Zséé #7235 de -
#7234 meg a barcát is :) -
#7233 a forcát katalóniában nem ç-vel íják? -
Zséé #7232 Nemtudom, hogy miért cserélték le. Pedig sokszor felfutott és beadott a jobb szélről, tehát jól nyomta. -
#7231 nem láttam a meccset miért volt a Zambrotta(Zambrotta jól nyomta vagy nem?) Belletti csere mert ugy olvastam hogy Bellettin kaptuk a gólt -
#7230 Igen, így is győzni kellett volna... -
Zséé #7229 Röhej bakker...
Egy kapuralövése volt az internacionalnak az gól lett mi meg végigtámadtuk az egész meccset csak minden kimaradt. Nem kaptunk meg egy egyértelmű 11-est. Mindezek ellenére illett volna győzni :( -
#7228 Vége... 0:1... -
#7227 Huuu mi maradt ki a 92.percben... -
Zséé #7226 nah kezdődik a döntő! -
#7225 Szerintem az már lassan egy hónapja nyilvánvaló, hogy Ronaldinho formába lendült. Ez nem kérdés -
#7224 nagyon úgy néz ki, hogy Roni kezd belelendülni:)))
nem tudom ki hogy látja, de nekem ebből az összefoglalóból is az jött le, hogy ha Ronaldinho-nak megy a szekér, akkor a csapatnak is jobban megy, valahogy tudja húzni magával felfelé és sajnos lefelé is a bandát.
ja és én meg az a példa vagyok aki erősíti a szabályt, merthogy nekem nem a Barcelona van a logómban, de Én így is a kedvenc csapatomnak tartom:)) -
#7223 szerintem legyűrjük a Liverpool-t!!!! hajrá fiuk! -
#7222 Bajnokok Ligája, a nyolcaddöntők párosítása:
Porto-Chelsea
Celtic-Milan
PSV-Arsenal
Lille-Manchester United
Roma-Lyon
Barcelona-Liverpool
Real-Bayern
Inter-Valencia
-
#7221 Tegnap néztem az Arsenal TV-t a Sport Klubbon. Porto-Arsenal meccs volt. Jó lenne, ha Quaresma még a Barcelona-ban nyomná...:( -
#7220 jaja,és meg is fogjuk megmutatni!!! -
#7219 szép volt de ez kötelező is volt mindenesetre nagy csata lesz a döntő de meg kell mutatni hogy a Barca a világ legjobbja!! -
#7218 hát biztos van olyan de ha már barca drukker vagyok akkor legalább belenézek a Forca BARCA nevű topikba vagy nem-de lehet hogy ezt csak én gondolom rosszul -
#7217 grat szép volt nagyon, remélem a döntöben is ilyen jok lesznek. -
#7216 dánke sün -
#7215 gólok -
#7214 hidd el,sok fórumozó van még itt az sg-n,akinek a logójában benne van a barca címer,vagy a neve barca,ronaldinho vagy hasonló,és mégsem ír ide :P -
#7213 Mind a 4 gólt valaki belinkelné? -
#7212 amúgy 4-0 lett -
#7211 kösz a linket Bobo,szentem idén megnyerjük a klub vb-t!!!
-
#7210 Barca - América 3:0 -
DJ BP #7209 A brazil Ronaldinho lesz a FIFA Év Játékosa Díj győztese. -
#7208 multkor épp belenéztem az FM2007-be és láttam hogy ott irtál még csodálkoztam is hogy itt még nem jártál!Különben Üdv!! -
Zséé #7207 Üdv! :)
Viszont ha a Realosokkal gondod akkad akkor itt intézd :P -
#7206 Üdv néked!:) -
#7205 ez jó hír,mer a hétvégi bajnokin már bevethető lesz remélem,és ezzel bővülnek a variációs lehetőségek -
#7204 Javier Saviola alaposan kimérte a gyógyulásának végét, hiszen éppen egy nappal a Klubvilágbajnokság rajtja előtt megkapta az orvosok engedélyét a játékra. Az argentin a várakozásoknál gyorsabban gyógyult, ezért volt lehetséges, hogy elutazzon a csapattal Japánba.A játékos még november 12-én sérült meg a Zaragoza elleni bajnokin, ahol combizom-szakadást szenvedett, s melynek gyógyulását egy-másfél hónapra tették az orvosok. Saviola teljesítette az optimistább várakozásokat, s szinte napra pontosan egy hónap alatt játékra kész állapotba került. Innentől tehát már csak Frank Rijkaardon múlik, mikor térhet vissza mérkőzésen is a pályára. A holnapi América ellen elődöntőn ez még nem valószínű, ugyanis teljes értékű edzést ma tudott végezni először, de a vasárnapi, érmekért vívott meccsekre már jobb eséllyel pályázhat. Kisebb negatívuma a mai napnak, hogy Edmílson nem tudott tréningezni gyomorrontás miatt, ezzel együtt holnapra, ő is játékra kész állapotban lesz.
Írta: Z.Iván -
#7203 szevasztok,először járok ebben a topikban eddig csak az FM2007-es topikban jártaskodtam,de most a kedvenc csapatom topikjában is folyamatosan fogok írogatni,remélem nincs ellene kifogásotok,ja és sok hírre számitsatok majd:) -
#7202 jó progi, de a harmadik helyért való meccs előtt nincs meccs? :) -
#7201 Remélem nem cak azért vitték el magukkal Santost hogy ott legyen ha valaki esetleg nem lenne képes a játékra hanem játszani is fog mindenképpen