33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• neevous
    Azért nem is gyenge a kölök:)
  • GTheo
    Itt pedig egy magyar cikk, szal 13 éves lesz nmsokára kiderült, bocs h nem 1 hszbe írtam :S
    http://www.hirado.hu/cikk.php?id=186298
  • GTheo
    Srácok új igazolás !
    Állítólag a legtehetségesebb török srác, Muhammed Demirci, Laporta az nyilatkozta róla h 5év múlva a köv Ronaldinho, pár hónap múlva jön mert akkor lesz 13 éves, de vhol azt olvastam h fiatalabb, oan 11-12körül lehet...itt egy videó róla:
    http://www.youtube.com/watch?v=j9JQaNyJ76s&eurl=
    hát nm nagyszm annyira a videó, de szeirntem laporta jobban tudja h mit tud a srác ;]
    egy 1éves angol szöveget találtam róla:
    This kid is only 10. He's next Ronaldinho. He's on many team's transfer list. His name is Muhammed he plays Besiktas U13 team.

This secret video shows his great talent. He is only 10 but in this video he's playing against players at 13 ages. Enjoy it.

Muhammet Demirci is only 10 years old. This video shows his great talent plays against 14 years old mates. He is maybe next Ronaldinho. Many team wants to buy him (Barcelana and PSV) He is wonderkid. Watch video and see him on your eyes.

May be you let your favourite team to hear about this wonderkid:
  • B0B0
    Ronaldinho marad
  • tobias88
    a mait a sport1, a jövő hetit a sportklubb
  • NeoMaN
    Őőőőő, most végülis adja valamelyik csatorna a meccset?
  • tobias88
    te mért nem kapsz büntit?
  • banok
    bizony :)
  • buldozer99
    jaja!
    Töröljétek a hozzászolást mert szét huzza a topikot!
    Nah én megyek pakolni,mindjárt megyek edzőmeccsre:D (szakad az eső):D
  • Zséé
    Jólvan ezt már kitárgyaltuk párszor.
    Biztos egy rakat stream lesz a meccshez.
  • tobias88
    -moderálva-
  • b4rc4
    én a magyar-brazilon voltam ,meg a Real-magyaron:D
  • b4rc4
    akkor ne 2őt kérjetek:P Rám is gondolj :)
  • Robinho14
    Telefonáljon nekem is:D
  • GTheo
    Srácok nemzetisportban az van h lehet jön a Barca magyarországra!!!!!
    Állítólag a B verzió az arsenal ha a barca nem jönne, szerintem vmikor nyáron lenne ez...
    Apának már most szóltam h ha jön a barca telefonálj az mlsznek jegyért :P [ magyar-törökre is kaptunk jegyet Vipbe :P]
  • DJ BP
    Nem a keménység a kérdés, melyik a legnagyobb? Inkább a focit nézném, nem a szurkolók háborúját, nem erről szól. El Classico a pályán igazi sportszerű harc (max. Figo dobálása volt a közelmúltban, de azon még én is csak röhögtem anno :), és ezt szeretem, nem a Betis-Sevilla állatjait...
  • B0B0
    Hááát, azért a Boca River az szerintem is sokkal keményebb. Ott háborúk vannak egyes meccsek után.
  • NeoMaN
    LOL!
  • nunogomes
    A BARCA - Real sokkal nagyobb presztízs azoknál, azok csak gyűlölködnek, az El Clasico sokkal több...
  • el bruja
    OFF
    Azér a Fradi-Újpest tábor se semmi...
  • Mor3llo
    Azért sztem 1 Boca - River, vagy egy Roma - Lazio keményebb...
  • B0B0
    Eurosporton lévő szavazás:

• nunogomes
    Visca Barca!!!
  • Robinho14
    Mennyi arra az esély h Barcelonába igazoljon?
  • b4rc4
    Iniesta,Fabregas :) mien szép kis középpálya tengely lenne:P majd pár év mulva:)
  • fernando torres
    nem lenne rossz,de régebben még utálta a Barcat :S
  • b4rc4
    remélem ,hogy minnél hamarabb jönni fog :-)
  • b4rc4
    figyu,azért igy-is ugy-is kiállítás jár... ahogy mondta a kommentátor a SZÁNDÉKOT kell "jutalmazni" nem csak akkor kell pirosat adni ha utána elkezd vérezni a szenvedő fél.. sztem telejsen jogos volt a kiállítás. Az a kis szinészkedés meg kellett sztem,de ettől nem azt mondom,hogy mien ügyes... a Messi angyon Jóó volt pedig a játékára mondtam.. sztem bőven jobbvolt,mint Dinho..
  • B0B0
    Cesc Fabregas biztos benne, hogy egy napon hazatér Katalóniába

[b]Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Arsenal fiatal középpályása Francesc Fabregas kijelentette szeretne még pályafutása során Spanyolországban focizni. Az Arsenal játékosa viszont még nem látja elérkezettnek az időt a váltásra.[b]

Az Arsenal világklasszis középpályása Cesc Fabregas úgy gondolja egy nap biztosan visszatér Katalóniába, de jelen pillanatban még Angliában szeretne mindent megtanulni a labdarúgásról.

A fiatal játékos iránt nyáron igen élénken érdeklődött a Barcelona és a Real Madrid csapata is, a játékos azonban akkor kijelentette: nagyon boldog az Arsenalban. A helyzet azóta nem sokat változott, az óriásklubok továbbra is csábítják a játékost, aki mostani nyilatkozatában viszont már elismerte, hogy egyszer szándékában áll majd visszatérni szülőföldjére.

„Nem tudom hol leszek két, három, négy év múlva” – nyilatkozta Fabregas.

„Még csak 19 éves vagyok, nagyon fiatal, és még nagyon sokat kell tanulnom. Boldog vagyok az Arsenalban, de nem tudom megjósolni, hogy mi történik a jövőben” – tette hozzá kissé sejtelmesen a játékos.

A tisztánlátás érdekében érdemes megemlíteni, hogy Fabregasnak katalán barátnője van (a nő szava pedig sokszor fontosabb bármilyen szerződésnél), és az egész családja Katalóniában él.

„A barátnőm katalán, és valószínűnek tartom, hogy Katalóniában fogom befejezni a pályafutásomat” – fogalmazott egyértelműen a 16 éves korában a Barcelonától az Arsenalba szerződő játékos.

Fabregast egykori klubja Liverpool elleni esélyeiről is faggatták. Mint ismeretes a Bajnokok Ligájának címvédője idén már a nyolcaddöntőben nehéz helyzetbe került, miután az első mérkőzésen hazai pályán 2-1-es vereséget szenvedett a „vörösöktől”.

„Nehéz lesz, de meggyőződésem hogy a Barcának olyan játékosai vannak, akik képesek visszajönni 2-1-es hátrányból" - zárta mondandóját Fabregas.
  • tobias88
    "Messi nagyon jóó volt:D ,ahogy kiállítatta a másik argentínt:D:D:D" -
    Én legszivesebben fölpofoznám az ilyen játékosokat! Mennyen szinésznek, vagy egy ilyen mozdulat után ki a nézőknek autógramot osztogatni! Régen nem érdekelt, de 2 eset óta érdekel, 1.: Villareal-Arsenal, Reyes visszapörgött "fájdalmában" az oldalvonal mellől 3 méterről, meg Franciaország-Brazilia, alias Henry műlekönyöklése: 1 méterre volt tőle a Brazil, erre ő elkezdi fogni a fejét hogy lekönyökölték->JOGA BONITO, ami után gólt is kapott Brazilia a szabadrugásból!
  • b4rc4
    Sziasztok! hát néztem a tegnapi meccset,lényeg,hogy továbmentünk.. :) Messi nagyon jóó volt:D ,ahogy kiállítatta a másik argentínt:D:D:D
    Ronaldinho meg megint,aohgy hozzáértek feldobta magát ,ment magyarázni :-(
    Remélem bajnokin és a Pool ellen nem fogja ezt csinálni.. am jó volt a csapat ,sztem Xavi,Iniesta,Messi 3mas volt a legjobb.
  • Nuno88
    nem akarok én rosszat csak megkérdeztem, ennyi :)
  • tobias88
    Milan jelenleg fos! A Barcelona nem csak jelenleg jó! A Chelseanek ha valaki drukkol, azt tudom sajnálni: én a szép focit szeretem, és nyerjen a jobb, szebb focit játszó, ne az aki úgy lerugja az ellenfél játékosait, hogy azok abban fáradnak el!
  • fernando torres
    egyéni szocpol hogy kinek szurkol,ne foglalkozz vele
  • B0B0
    Si, senor!
  • Robinho14
    nem szeretem az ilyet h annak drukol valaki aki éppen jó
    !!!
    az nem igazi drukker!
    Szerintetek?
  • buldozer99
    csak megkérdezem mondom:D
    most akarok venni valamient:D
  • fernando torres
    ezt miért ide??

am 1.
  • Prince23
    Ja ja, off: chelsea, barcelona, milan: ezeknek kötelezően.
    Miért baj ez neked?
  • Nuno88
    bazz te mindenkinek drukkolsz? :o