33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Zséé
    Vezet az Osasuna a Valencia ellen :P
  • B0B0
    Basszus, nem akartam elhinni amikor megláttam! Kezdődik az kipukkadás? :)
  • dienesoft
    Ezazzz! :D köszönjük Gimnasztik, ez most nagyon jól jött :D
  • GTheo
    IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEN :D:D:DD:D
  • Zséé
    FT Gimnastic 1 - 0 Sevilla

Köszönjük Násztik :P
  • B0B0
    Jah, most nézem, mindig keverem a kettőt :)
  • b4rc4
    Na megnéztem a linket:) Hat minek ide új kapus?:) Valdes vmi remek volt!!! Messi annál inkább, és Eto'O ,Ronaldinho is jól játszott sztem. Az a Diarra "szerelés" meg sztem lazán büntető,nemtom mit csinált a bíró. úgylátszi kkezd formába jönni a Messi Eto'O Ronaldinho 3mas és ez nekünk sok örömet fog még okozni:):P Ami nagy negativum,hogy Oleguer mit keresett megin a pályán?:) Na mind1 ha így tudtunk 1gólos hátrányban és emberhátrányban játszani ,akkor menni fog ez a szezon további részében is. Sőt! ha nem lettünk volna emberhátrányban sztem 1-2góllal lazán nyerthettünk volna:P főleg ha a bíró látja azt a remek szerelést diarra-tól ... :)
  • Zséé
    Essien az Diarra :D
    Amúgy sztem is megadható lett volna, ha Gutiét megadta
  • B0B0
    Jó, de én ezt arra értettem, ha nem állítják ki azt a gyökeret:

"Nem is gondolok arra mennyivel csaptuk volna meg ezt a Realt ha az a f..."
  • B0B0
    Hát így utólag megnézve, az az utsó percebn történő Essien "szerelés" sima tizenegyes, ha a bíró következetes lett volna!
  • Zséé
    Hát azért a 3. góljuk előtt volt 4-5 nagy helyzetük, tehát azért a pályán voltak.
  • gabber_saviola

El Clásico Barcelona 3 - 3 Real Madrid Preview
    LINK
  • dienesoft
    A tegnapi meccsel kapcsolatban:
    Akárki akármit mondd, talpra álltunk a Madridiak ellen, akármilyen
    sz*rok vagyunk mostanában, egy gól után összekaptuk magunkat és egyenlítettünk. Borzalmas, ahogy mostanában játsszunk és várható volt a vereség, ehhez képest számomra ez meglepetés volt.
  • csm
    a meccs előtt, azt gondoltam, hogy az el clasico győztese és a sevilla közt dől el a bajnoki cím. ezek alapján a sevilla lesz a befutó, de azért lehet hogy kipukkadnak a hajrában
  • DJ BP
    akkor sorstársak :)
  • tobias88
    Sevillaé lessz, pontosan ugyanaz miatt mint nektek, mi is elrontjuk a meccsek végét, alias Sevillai vereség.
  • bigapó
    eddig csak ezt találtam, de ez naggyon jó:)

El Clasico - Válogatás
  • bigapó
    sziasztok!

valakinek van összefoglalója? mármint video.
  • B0B0
    Ti? Több góllal? 2:2 után a pályán sem voltatok!!!
  • B0B0
    Fölbaszott valakit, már nem emlékszem ki volt az, de simán sárgát érő falt volt!
  • DJ BP
    grat nektek. Igazságosabb így, nem is a kiállítás miatt, ennyire balfácánkodó Realtól illik nem kikapni. NO COMMENT ahogy a meccsek végét elpuskázzunk. Bajnokság is tuti tiétek lesz
  • dienesoft
    Igen.
  • Jagumo
    Barca-real 3-3 lett?
  • andaxxin
    Nem kell a rizsa mi is nyerhettünk volna több góllal.
    Ez így igazságos.
  • tobias88
    hogy állíttatta kin magát Oleguer, mert a kötsög sopcast akkor halt meg, a Tvu sokkal jobb
  • buldozer99
    Messi mindig hatalmasat játszik... még ha formán kivül is van:D
    hihetetlen ez az ember
  • B0B0
    Valdez és Messi volt ma a legjobb, de Eto'o és Ronaldinho is jó volt, míg Eto'o le nem ment. És Thuram is nagyon kellett oda a 2. félidőben.

Nem is gondolok arra mennyivel csaptuk volna meg ezt a Realt ha az a f...

Na mindegy. Legalább a Bayern nyerjen már ezen a hétvégén! Mee eddig egyik csapatom sem tette ezt meg!
  • Zséé
    Hát oleguer elmehet a ......., mert ez a meccs rajta ment el. Mostmár nagyon kilóg ebből a csabatból, és ezt észrevehetné már Rijkaard. Ezt a 3-4-3-as felállást is el lehetne felejteni, mert látszik, hogy így nagyon szellősek vagyunk hátul. Elől nagyon jók voltunk amíg fennvolt Eto'o.
    Azért ezt az 1 pontot Valdesnak is megköszönhetjük, mert volt pár nagy védése. Messi meg egyszerűen hatalmas volt ma :)
  • Ronaldinhos10
    de bizony ha Rijkaard igy folytatja akkor menni fog hiába X simán nyerhettünk volna az a hüje Oleguer
  • Iwant2Belive
    eh a végén ez a durung diarra féle fellökés sem volt a legszabályosabb
  • B0B0
    Hát nem vagyok felhőtlenül boldog! Ez faszfej Oleguer -1 embert jelent állandóan a csapatban! Jó lenne ha már végre nagyon de nagyon elfelejtenék már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Iwant2Belive
    IIIIIIIIIGGGGGGEEEEEEEEN
  • gabber_saviola
    nahvégre, így az igazságos :)
  • buldozer99
    jeeeeeeeeeeeeeeee
  • B0B0
    Heheheeeeeee Casillas milyen pipa
  • B0B0
    Messi mester3as!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Zséé
    MESSSSSSSSIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!
  • Mor3llo
    MESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSI !!!!! :D:D:D:D
  • B0B0
    GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Mor3llo
    mit fogott már Casillas...ellenünk is csak miatta nem kapott 3-4 gólt a Real...Van Nistelrooy meg bebizonyította, ha nem 2 méterről üres kapura kell lőnie, nem megy neki a góllövés.