33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
Zséé #8362 Vezet az Osasuna a Valencia ellen :P -
#8361 Basszus, nem akartam elhinni amikor megláttam! Kezdődik az kipukkadás? :) -
#8360 Ezazzz! :D köszönjük Gimnasztik, ez most nagyon jól jött :D -
#8359 IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEN :D:D:DD:D -
Zséé #8358 FT Gimnastic 1 - 0 Sevilla
Köszönjük Násztik :P -
#8357 Jah, most nézem, mindig keverem a kettőt :) -
#8356 Na megnéztem a linket:) Hat minek ide új kapus?:) Valdes vmi remek volt!!! Messi annál inkább, és Eto'O ,Ronaldinho is jól játszott sztem. Az a Diarra "szerelés" meg sztem lazán büntető,nemtom mit csinált a bíró. úgylátszi kkezd formába jönni a Messi Eto'O Ronaldinho 3mas és ez nekünk sok örömet fog még okozni:):P Ami nagy negativum,hogy Oleguer mit keresett megin a pályán?:) Na mind1 ha így tudtunk 1gólos hátrányban és emberhátrányban játszani ,akkor menni fog ez a szezon további részében is. Sőt! ha nem lettünk volna emberhátrányban sztem 1-2góllal lazán nyerthettünk volna:P főleg ha a bíró látja azt a remek szerelést diarra-tól ... :)
-
Zséé #8355 Essien az Diarra :D
Amúgy sztem is megadható lett volna, ha Gutiét megadta -
#8354 Jó, de én ezt arra értettem, ha nem állítják ki azt a gyökeret:
"Nem is gondolok arra mennyivel csaptuk volna meg ezt a Realt ha az a f..." -
#8353 Hát így utólag megnézve, az az utsó percebn történő Essien "szerelés" sima tizenegyes, ha a bíró következetes lett volna! -
Zséé #8352 Hát azért a 3. góljuk előtt volt 4-5 nagy helyzetük, tehát azért a pályán voltak. -
El Clásico Barcelona 3 - 3 Real Madrid Preview
LINK -
#8350 A tegnapi meccsel kapcsolatban:
Akárki akármit mondd, talpra álltunk a Madridiak ellen, akármilyen
sz*rok vagyunk mostanában, egy gól után összekaptuk magunkat és egyenlítettünk. Borzalmas, ahogy mostanában játsszunk és várható volt a vereség, ehhez képest számomra ez meglepetés volt. -
#8349 a meccs előtt, azt gondoltam, hogy az el clasico győztese és a sevilla közt dől el a bajnoki cím. ezek alapján a sevilla lesz a befutó, de azért lehet hogy kipukkadnak a hajrában -
DJ BP #8348 akkor sorstársak :) -
#8347 Sevillaé lessz, pontosan ugyanaz miatt mint nektek, mi is elrontjuk a meccsek végét, alias Sevillai vereség. -
#8346 eddig csak ezt találtam, de ez naggyon jó:)
El Clasico - Válogatás -
#8345 sziasztok!
valakinek van összefoglalója? mármint video. -
#8344 Ti? Több góllal? 2:2 után a pályán sem voltatok!!! -
#8343 Fölbaszott valakit, már nem emlékszem ki volt az, de simán sárgát érő falt volt! -
DJ BP #8342 grat nektek. Igazságosabb így, nem is a kiállítás miatt, ennyire balfácánkodó Realtól illik nem kikapni. NO COMMENT ahogy a meccsek végét elpuskázzunk. Bajnokság is tuti tiétek lesz -
#8341 Igen. -
#8340 Barca-real 3-3 lett? -
#8339 Nem kell a rizsa mi is nyerhettünk volna több góllal.
Ez így igazságos. -
#8338 hogy állíttatta kin magát Oleguer, mert a kötsög sopcast akkor halt meg, a Tvu sokkal jobb -
#8337 Messi mindig hatalmasat játszik... még ha formán kivül is van:D
hihetetlen ez az ember -
#8336 Valdez és Messi volt ma a legjobb, de Eto'o és Ronaldinho is jó volt, míg Eto'o le nem ment. És Thuram is nagyon kellett oda a 2. félidőben.
Nem is gondolok arra mennyivel csaptuk volna meg ezt a Realt ha az a f...
Na mindegy. Legalább a Bayern nyerjen már ezen a hétvégén! Mee eddig egyik csapatom sem tette ezt meg! -
Zséé #8335 Hát oleguer elmehet a ......., mert ez a meccs rajta ment el. Mostmár nagyon kilóg ebből a csabatból, és ezt észrevehetné már Rijkaard. Ezt a 3-4-3-as felállást is el lehetne felejteni, mert látszik, hogy így nagyon szellősek vagyunk hátul. Elől nagyon jók voltunk amíg fennvolt Eto'o.
Azért ezt az 1 pontot Valdesnak is megköszönhetjük, mert volt pár nagy védése. Messi meg egyszerűen hatalmas volt ma :)
-
#8334 de bizony ha Rijkaard igy folytatja akkor menni fog hiába X simán nyerhettünk volna az a hüje Oleguer -
#8333 eh a végén ez a durung diarra féle fellökés sem volt a legszabályosabb -
#8332 Hát nem vagyok felhőtlenül boldog! Ez faszfej Oleguer -1 embert jelent állandóan a csapatban! Jó lenne ha már végre nagyon de nagyon elfelejtenék már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#8331 IIIIIIIIIGGGGGGEEEEEEEEN -
#8330 nahvégre, így az igazságos :) -
#8329 jeeeeeeeeeeeeeeee -
#8328 Heheheeeeeee Casillas milyen pipa -
#8327 Messi mester3as!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Zséé #8326 MESSSSSSSSIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!! -
#8325 MESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSI !!!!! :D:D:D:D -
#8324 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#8323 mit fogott már Casillas...ellenünk is csak miatta nem kapott 3-4 gólt a Real...Van Nistelrooy meg bebizonyította, ha nem 2 méterről üres kapura kell lőnie, nem megy neki a góllövés.