33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#8524 :((( -
Monoton #8523 huderégjártamn erre :DDD -
#8522 Nem az volt a gond!
Csapategység: 0
Összjáték: 0
Akarás: -1 -
#8521 nem láttam tegnap a meccset de látom megint szarul nyomták!
De ez a hüje Rijkaard megint a kezdőbe tette a balfasz Oleguert?? -
#8520 Szégyen, hogy ennek kell "örülnünk". -
Zséé #8519 Viszonylag jól kijöttünk ebből a vereségünkből... Csak a Real tudott nyerni. :|
Jövő héten:
Barca - Mallorca
Racing Santander - Real Madrid
Valencia - Sevilla
Gimnástic - Zaragoza
Szóval ismét el lehet lépni... -
#8518 Teljes mértékben igazad van!
Én is csak a Barcá-ból azt látom mindig hogy Messi és Eto'o hajt... -
#8517 Én meg pont a védelemben nem látok hibát. Annál inkább középen és elől! Szerintem ezekben a hónapokban elbúcsúzhatunk ettől a csapattól, mert őszre a játékosoknak legalább fele megy. Szerintem 3-4 embert tekinthetünk fixnek: Ronaldinho, Messi, Puyol, Xavi és valószínüleg Eto'o. A többiek nagyon bizonytalanok. Személy szerint én nagyon hamar elzavarnám Oleguert, Zambrottát (ott egy fasza Bellettink!!!) és Deco-t. Ronaldinho-t pedig egy alapos szemléletváltási kúrára vinném, meg a hozzáállása kezd unszimpatikussá válni.
A mai meccs kellett ahhoz, hogy rájöjjek: délután volt kedvenc külföldi csapatom, a jelenleg állítólag szenvedő formában lévő Bayern bajnokija. Hát ég és föld volt a két meccs. Akkora kontraszt volt volt közöttük. A Bayern az első félidőben nem sokat mutatott, nem ment a játék, csakúgy mint a Barcának ma. Csakhát a németek hajtottak, csúsztak másztak. A Barcánál nem lehet látni ilyet. Miért????? Mert nem éheznek a sikerre. Az utóbbi 1-2 évebn mindent megnyertek, amit klubszinten meg lehetett. Sikerre éhes emberek kellenek ide! Egyedül Messinél látom azt küzd. Ma nem ment neki, de hajtott. A többiek túlságosan jóllakottak. -
#8516 ennek a csapatnak komoly frissítésre van szüksége
itt főleg a középpályára és a védelemre gondolok. -
#8515 Gyerekek. Ennek a csapatnak nem szabad megnyernie a bajnokságot, nem érdemlik meg!!! Totálisan motiválatlanok! -
Zséé #8514 az egy dolog, de hogy Eto'o nélkül 0-ák vagyunk elől azis biztos... -
#8513 hát basszameg ezt már nem hiszem el amit ez f@sz Oleguer művel...
kimegy róla a labda és nézi,tudja hogy van hátánál D'Alessandro erre azt bámulja hogy átdobják felette a labdát..
hát hihetetlen komolyan mondom,takarítsák már innen el ezt a ............... -
el bruja #8512 ... ebből asszem nem lesz győzelem... 1-0 :( -
Zséé #8511 Hát ez várható volt... 0-1 :( -
#8510 Nyerni kéne, mert a Sevilla szarrá veri a Racinget otthon -
Zséé #8509 hát jah
x is jólenne, csak ne kapjunk ki... -
#8508 Kissé langyos a meccs -
#8507 Van Zsülink! :) (Illetve Világi (tökfej) Péternél Dzsulink) -
Zséé #8506 na kíváncsi vagyok mire leszünk képesek zaragozában Eto'o nélkül... :S -
#8505 fudekecivagy csopi:ddsafSAF -
DJ BP #8504 amúgyse érdekel :DD -
#8503 mielőtt még írsz rá, ez csak poénnak jó, és az is volt -
#8502 a kis homi -
#8501 :DDDD -
#8500 lol xDDDDDDDDDDDDD -
DJ BP #8499 a helyes jelen esetben rendest jelent :D -
#8498 tudtommal van barátnője -
DJ BP #8497 helyes ez a Deco :DDD -
#8496 Deco még nem írta le a Real-t -
el bruja #8495 ááá még oda is írták az eurobarcán 1 napra rá hogy áprilisi tréfa... -
#8494 Na ennyit róla -
Zséé #8493 Vánhál még viccnek is rossz :S -
el bruja #8492 ...tréfa lenne? Az igaz lehet hogy Rijkaard elmegy, de Ronaldinho... -
#8491 THX -
#8490 barca
Kis április elsejei tréfa -
#8489 A tegnapi Barcelona meccsről, meg a többi tegnapi La Liga meccsről, összefoglaló itt -
#8488 csinál majd valaki valami összefoglalót mert tegnap buliban voltam
különben hogy játszottunk????
-
#8487 Újra mosolyog :-) -
#8486 most jöttem vissza pont:DD
2-1:S -
Zséé #8485 Eto'o
2-0 :P