33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• tobias88
    micsoda, Messi ütközőnek kellene Marquez helyett...
  • b4rc4
    messi mint középső középpályás....
  • Csabesz6
    aha tökjo lenne:)
    Henry-Eto
    Dinho-Drogba
    Messi-Xavi
    Balra akit vesztek :D-Thuram-Puyol-Oleguer
    Valdés-.-

kb annyi golt kapnátok a szezonban mint amennyit rugtatok idén:D

• stoner27
    a szerződéses cucc Henry-sba nincs meg véletlenül?
    [nem is tudta,hogy egy szerződés ilyen sok oldalból áll]
  • b4rc4
    Ja mondani is akartam,hogy nemérdekel,hogy nem technikás ha leszerel mindenkit és lövi a bombagólokat.. :D
  • b4rc4
    öngólokat? :)))))))
  • Robinho14
    nem kell labda zyomblőrnek lennie ha leszerel mindenkit és jó passzokat ad meg jól lő!(én se nagyon tok dekázni mégis edzéseken 7-8 gólt rugok)
  • el bruja
    dehogy:)
  • Robinho14
    Álom:D
  • el bruja
    vhol olvastam, hogy Drogba álma a spanyol bajnokságban jáccani... milyen szép lenne, ha Henry mellé jönne Didier Drogba is...:)
  • grebber
    Abba a lapát cipöbe amit ráadtak nem csodálkozom rajta,hogy bajba volt a labdával:S
  • 9csöves9
    hát pedig egy labdaszerző vkp-nál az alapkövetelmény :o
  • b4rc4
    Fúúú te!! már látom,hogy nem vmi technikás játékosról van szó.. :S
  • Robinho14
    az igaz:D
  • Zséé
    Toure bemutatása
    Aláírja a szerződését
  • b4rc4
    jólesz az , legalább nem fogják annyiszor felrugni mint Angliában :)
  • Robinho14
    Én drukolok Henrynak egyik kedvenc csatárom de valahogy nem érzem h jó lessz:D
  • el bruja
    reméljük nem lesz igazad:)
  • Robinho14
    nagy grat az igazolásokhoz!(mi még sehol nem tartunk)
    szerintem toure nagyon nagy igazolás volt .Henry sztem nem fog beilleni a Barcába se a spanyol bajnokságba.(saját vélemény)
  • Ronaldinhos10
    ez csak jó mert igy a vezetőségnek is nagyobb érdekében áll hogy megszerezzék Abidalt biztos nem Sylvinhora épitik a jövőt
  • b4rc4
    NANEEEEEEEEEEEEEE
    GIO TÁVOZIK A BARCELONÁBOL...
    akkor Abidalt muszáj megvenni mert Sylvinho...:S
  • stoner27
    néha felnézek rá,de csak fórumozni
  • b4rc4
    a stadiont ünnepli a mez.. :) HUUU de latszik hogy nem olvasol eurobarca-t :D:D:DDDD
  • b4rc4
    stadionnnak :)
  • stoner27
    valaki megtudná mondani milyen szöveg van az új mezen a címer körül?valami 50 éves évforduló,csak nem tom minek az évfordulója
  • NeoMaN
    Azé wikit durván frissítik:

ehun
  • Zséé

• el bruja
    sztem a tavalyi jobb volt:S
  • b4rc4
    viccet félretéve sztem az idei csíkos mez nagyon szép lett... :) nekem tetszik
  • b4rc4
    a kék a legjobb:D
  • stoner27
    fúú gyerekek,nem akarok mindenáron elégetlenkedni,de ez az új mez ez valami OCSMÁNY:DDD
    de ha megnyerjük a BL-t,és a Bajnokságot akkor rendben van:P
    [de azért egyet fog rendelni:DD]
  • b4rc4
    Bemutatták Tourét is

Thierry Henry után Yaya Tourét is bemutatta hivatalosan a Barcelona a sajtó előtt. Az elefántcsontparti védekező középpályás előbb teljesítette a kötelező orvosi vizsgálatot, majd aláírhatta a 2011-ig szóló szerződését. Joan Laporta a sajtótájékoztatón nyilvánosságra hozta, hogy a Barca 9 millió eurót fizetett Touréért, aki a tizenhetes számú mezt kapta meg.

„Ahhoz, hogy egy olyan klubba szerződjek, mint a Barcelona, nagyon felkészültnek kell lenni, s én képesnek érzem magam, hogy megfeleljek elvárásoknak, hogy sikeres legyek Nagy tisztelettel vagyok Vieira iránt, nagyon jó játékos, de én is jó vagyok, s szeretném is bizonyítani, hogy mire vagyok képes a pályán" - fogadkozott Touré, reagálva a Patrick Vieirával történő általános összehasonlításokra.

„Karrierem kezdete óta arra vágytam, hogy egyszer egy olyan nagy klubban játszhassak, mint ez. Ma végre elértem ezt a célom, a Barca ráadásul több mint egy klub, a közönsége, a szép játéka miatt, melyet gyakorol" - örvendezett, s még hozzátette, szeretne megtanulni katalánul a jövőben.

Txiki Begiristain Touré általános jellemzésekor elmondta, „nagyon erős és kemény, aki jól tartja a labdát, jó a test-test elleni párharcokban, s megvannak a szükséges képességei akkor is, mikor alkotni kell, vagy megérkezni a kapu elé. Azért volt rá szükségünk, mert úgy éreztük, hiányzik a csapat egyensúlya a védekezés és a támadójáték között" - indokolta a vásárlást Begiristain, akinek a dicsérő szavait a fizikai képességeket tekintve alátámasztották az orvosok is, akik fölhívták a figyelmet Touré erejére, valamint arra, hogy eddig jól elkerülték a sérülések. Tourénak eddig egyszer volt meniszkusz műtétje a térdében, de ez is már öt évvel ezelőtt történt.

A sajtótájékoztató után Touré kifutott a Camp Nou gyepére, ahol már viselhette a számára készített 17-es mezt, melynek a hátán a Touré Yaya felirat volt olvasható, s ez így lesz a továbbiakban is, nem pedig fordítva.

• NeoMaN
    Nekem a kék jön be jobban. Narancsról mindig aszittem Holland válogatott.
    :)
  • el bruja
    hát a narancs mennyivel szebb volt má ennél a babakéknél..
  • tobias88
    ja, ez most homikék lessz, de úgyse azt veszi meg senki
  • el bruja
    most nézem, a vendégmez világoskék lesz narancs helyett... pedig azta narancs vendégmezt tökre csipáztam:(
  • REALista
    Talán éppen azért mert nem cserélték le egyből a sérülés után...
  • el bruja
    áá télleg:)
  • Zséé
    Barca TV a sportklubon biztos leadja majd. Azt a meccset is leadták amin Puyol lesérült.(Azt viszont nem értem hogy hogy lehet olyan súlyos a sérülése ha végig a pályán volt és saját lábán jött le a lefújás után)
  • shevy
    jah, nem közvetítik, mivel még csak június van :)