33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#10769 Villarreal - FC Barcelona:
Villarreal, El Madrigal
20:00
Vezeti: Mejuto González
Villarreal: Viera, Venta, Fuentes, Godín, Capdevila, Pirés, Ángel, Senna, Cazorla, Nihat, Franco.
Barcelona: Valdés, Oleguer, Puyol, Milito, Abidal, Iniesta, Xavi, Deco, Messi, Giovani és Henry.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
itt az esti kezdö remélem simán nyerünk -
#10768 mind1, úgy is sopcast lesz belőle.. -
Zséé #10767 Most éppen azt írják ki Sportklubon hogy 8-kor Depor-Valencia lesz :/ -
DJ BP #10766 eurosport2 szinte nincs is :), nemhogy felében :) -
#10765 úgy mint eurosport 2 -
#10764 sport klub még mindig nincs az ország felében... -
DJ BP #10763 ? :) -
#10762 miről beszélsz:)?
Villarreal - Barcelona 19:30 Sportklub 07/10/20
Espanyol - Real Madrid 21:45 Sport1 07/10/20 -
#10761 nincsen, hogy roh.dn.n.k meg -
DJ BP #10760 SK holnap 20 óra
Hát ha még nekünk is van, nektek olyan biztos mint a halál, hogy van :) -
#10759 Hétvégén fogja valamelyik magyar csatorna közvetíteni a meccsünket? -
#10758 sztem majd Guddy vagy dos Santos fog kezdeni és félidöbe vagy késöbb majd cserélik egymást.Bojan meg majd Messi helyére fog bejönni sztem. -
el bruja #10757 ja csak Henryt nem hagyja ki kezdőből, dos Santost meg Krkicet nem állítja be kezdőbe... ha meg nem ez a kezdő, mindig Messit hozza le az1ik fiatalért. De ez mondjuk jo lenne :\ -
Bereet #10756 --Gio-Bojan-Messi--
-Xavi--Deco--Iniesta-
-Abidal-Puyol-Militio-Thuram
-----------Valdes----------
ez lenne a legésszerűbb -
el bruja #10755 nah nagyonjo hogy Roni kimaradt a keretből...:S -
#10754 A Villarrealba utazó keret:
Kapusok: Valdés és Jorquera
Védők: Oleguer, Thuram, Puyol, Milito, Abidal, Sylvinho
Középpályások: Xavi, Deco, Iniesta, Marc Crosas
Támadók: Messi, Henry, Bojan, Giovani, Ezquerro és Gudjohnsen
-------------------------------------------------------------------------------------------------
remélem Bojan most több időt fog kapni Rijkaardtol -
#10753 Az Alcoyano az első kupaellenfél
Ma délben kisorsolták a spanyol Király Kupa 32-es táblájának összeállítását a Spanyol Labdarúgó Szövetség központjában. A Barcelonának a Segunda Division B-ben szereplő Alcoyano jutott ellenfélül, s a többi élcsapat is hasonló erősségű riválist kapott. A Real Madrid az Alicante ellen szerepelhet, a Sevilla a Deniával, míg a Valencia a Real Unión de Irúnnal találkozik. A legjobb tizenhat közé jutásról két meccs dönt. Az odavágókat november 13-án, december 12-én és 19-én rendezik meg, míg a visszavágókra 2008. január 2-án kerülhet sor. A Barcelona hazai pályán játszhatja a visszavágót, ahogy a többi esélyes nagycsapat is.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
remélem idén visszük a Kupát és itt jo lenne majd sztem Dos Santost meg Krkics-et játszatni. -
#10752 Gólok:
-Ronni gólja
-Henry góljai
-----------------------------------------------------------------------------------------------
grat Henry-nak és Ronni nagyon nagy okoságot csinált szép volt. -
#10751 ez lemaradt:
Barátságos mecs:
Finnország-Spanyolország 0-0 -
#10750 Henry beindult , meg MEssi alatt is fut a szekér, asszem van jövőtök elég szép :) Várjuk az El Classicot :) ;) -
#10749 vállogatott forduló eredményei:
A-csoport:
Kazahsztán - Portugália 1-2 (0-0)
gól: Bjakov (94.), illetve Makukula (82.), Cristiano Ronaldo (91.)
B-csoport:
Franciaország - Litvánia 2-0 (0-0)
gól: Henry (80., 81.)
F csoport:
Liechtenstein - Izland 3-0 (1-0)
gól: M. Frick (27.), Beck (80., 83.)
Dél-Amerikai zóna, vb-selejtezők, 2. kör:
Brazília-Ecuador 5-0 (1-0) - gól: Vagner Love 19., Ronaldinho 72., Kaká 78., 85., Elano 83.
-
#10748 szép volt grat mindkettőjüknek csak igy tovább remélem a Villareal ellen is betalálnak -
#10747 Venezuela - Argentina 0 - 2
Tök rímel az elején a riporternő beszéde -
el bruja #10746 gratula Henrynak:) -
DJ BP #10745 Franciák :)
Olaszokra kíváncsi leszek -
#10744 Vállogatott mecsek eredményei:
Feröer-szigetek - Franciaország 0-6 (0-2)
G.: Anelka (7.), Henry (8.), Benzema (49., 79.), Rothen (64.), Ben Arfa (93.
Dánia - Spanyolország 1-3 (0-2)
G.: Tomasson (88.), ill. Tamudo (14.), Sergio Ramos (40.), Riera (89.)
Izland - Lettország 2-4 (1-3)
G.: Gudjohnsen (4., 52.), illetve Klava (27.), Lazians (31.), Verpakovskis (37., 47.)
Argentína - Chile 2-0 (2-0)
gól: Riquelme (27., 45.)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Gudjohnsen duplája azért nem rossz. -
#10743 Henry kiegyenlített Platinivel
A francia válogatottban szombaton pályára lépő Thierry Henry a 41. gólját szerezte pályafutása során a nemzeti csapatában, ezzel pedig beérte az örökranglistán vezető Michel Platinit. A francia együttes 6-0-ra győzött a Feröer-Szigetek ellen idegenben, Henryn kívül végigjátszotta a meccset Lilian Thuram és Eric Abidal is.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
grat remélem a barcaba is lő majd legalább ennyitt. -
#10742 Leo Messi, Ronaldinho, Deco, Eto'o, Henry, Márquez és Thuram???
inkább:
Leo Messi, Ronaldinho, Henry
én max őket vártam... de még Ronaldinho-ban se voltam biztos... Annyi jó focista van mostanában, és a Barcából sztem csak 2-3 fér be a legjobb 30ba a világon, nem 7 játékos... -
#10741 Nevetséges... Még a hozzá nem értő nagyim is tudja, hogy Totti kiváló focista... -
#10740 Tevez jól nyomta az előző szezonban:))) meg persze a MUban is idén:))) röhej ez az egész -
DJ BP #10739 szintén
Egy mittudomén 5. helyezést MIN. megérdemelne -
#10738 Na tessék! :)
Én ugyan gyűlölöm az olasz focit, de azért itt igazat adok, ez nonszensz! -
DJ BP #10737 ez érdekes...
úgy látszik Fifa csak az óriás csapatokra figyel -
#10736 Jónagy vicc ez a lista!Nem vagyok egy Totti fan sőőt,de azért európai aranycipős volt és nincs a listán -
DJ BP #10735 Messi majd jövőre :)
Ebbe a díjba az előző szezon elért eredménye sokat nyom, Kaka lesz, BL győzelem + gólkirálya -
#10734 én a Barcából a legjobb 30ba olyan 3at tettem volna be!: Messi-Eto'o-Henry és helyezést csak Messi ért volna el, de ő első lesz remélem, csak folytassa ezt tovább! -
#10733 Barcelona a FIFA Év Játékosa díjra jelölt 30 fős listán hét gránátvörös-kék mezes is található.
Egyesek neve nem meglepetés, így például Leo Messié, aki a végső győzelemre is jó esélyekkel pályázik, rajta kívül azonban ott van a kandidálók között Ronaldinho, Deco, Eto'o, Henry, Márquez és Thuram is. Ebből is kitűnik, hogy több nagy meglepetés akad a listán, hiszen Carles Puyol például kimaradt.A szavazatokat a FIFA országok szövetségi kapitányai és csapatkapitányai adhatják le, a díjátadó gálát pedig december 17-én tartják a Zürichi Operaházban.
A teljes, 30 fős lista a következő:
Gianluigi Buffon (Olaszország), Fabio Cannavaro (Olaszország), Petr Cech (Csehország), Cristiano Ronaldo (Portugália), Deco (Portugália), Didier Drogba (Elefántcsontpart), Michael Essien (Ghána), Samuel Eto'o (Kamerun), Gennaro Gattuso (Olaszország), Steven Gerrard (Anglia), Thierry Henry (Franciaország), Juninho (Brazília), Kaká (Brazília), Miroslav Klose (Németország), Philipp Lahm (Németország), Frank Lampard (Anglia), Rafael Márquez (Mexikó), Lionel Messi (Argentína), Alessandro Nesta (Olaszország), Andrea Pirlo (Olaszország), Franck Ribéry (Franciaország), Juan Román Riquelme (Argentína), Ronaldinho (Brazília), Wayne Rooney (Anglia) John Terry (Anglia), Carlos Tévez (Argentína), Lilian Thuram (Franciaország), Fernando Torres (Spanyolország), Ruud van Nistelrooy (Hollandia), Patrick Vieira (Franciaország).
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
remélem a 7-ből az egyik Barcás megnyeri.Azért Puyolt sajnálom simán benne lehetne. -
el bruja #10732 ja az biztos:) csak még elég messze van, pedig má tök kiváncsi vok:S -
#10731 jajaja nálatok lesz :) mi durva hogy karácsony előtt egy nappal, nekem meg extrán durva mert 24.én van a névnapom meg a szülinapom is :) szval yoo lenne a 3 ünnepre 3 gól XD
nagy meccs lesz az egyszer biztos, nagyon fut most az a bizonyos szekér a Barcanál :) -
#10730 Nem semmi lesz karácsony előtt egy nappal El Clásico-t nézni...hát még ha nyerünk...