Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
Horti az nem érdekes, hanem ökör

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Shep
Ez komolytalan.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kuci06
1-0 ra vezet a betis :S
(amúgy ez a kommentátor elég.... érdekes <#idiota>)

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

B0B0
Mi a szar van? Beállunk kontrázni?????????????

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

b4rc4
igazad van.csak neki ment most a játék senki másnak,de nem lényeg sajnos😞
karierrjének tuti,hogy így ha legjobb ha elmegy...

Jagi
A vezetõség elintézi, hogy Saviola gratulálok :S
lehetjobb is lesz neki így és egy másik csapatban írni is fognak róla az újágok.
Mert valjuk be nem negyon hallottunk róla mióta a Barcába ment... na jó az elején igen de utána kispad.
Sztem jót tesz majd a karrierjének, hogy elmegy
Egyébként meg én is sajnálom, én kedvelem. Kicsi gyors gólerõs... ha ez nem illik bele a barszába akkor baxanak meg egy talicska aprómajmot (már elnézést)

B0B0
Nem is szabad Gudjohnsennel egy lapon emlegetni

neevous
Azt nem is mondtam😊

sztem meg tuti elmegy SAJNA!!!<#rinya>
b4rc4
örülnék ha maradna.. de .... =<
sajnálom nagyon... sztem 100x jobb mint gudi(õt nemkellett volna megvenni).De sztem még nem 100% hogy elmegy.<#fejvakaras>

tobias88
Viszlát Saviola<#szomoru1><#vomit><#wave>:

A kiszivárgott hírek szerint a Barcelona vezérkara nem ajánl majd anyagilag túl elõnyös szerzõdést<#nezze> Javier Saviolának, ami abszolút megfelel a várakozásoknak. <#violent>Txiki Begiristainék a korábban is sejtett, mintegy felezést kívánják végrehajtani Saviola fizetésén, azaz prémiumokkal együtt a csatárnak 2.5 millió eurós<#levele> fizetése lenne, ha úgy dönt: marad a következõ években is a Camp Nouban. Ezek után elsõsorban az lesz a kérdés, hogy a többi érdeklõdõ mekkora járandóságot tud biztosítani az argentinnak, s hogy magának Saviolának mik lesznek a preferenciái, tehát a fizetését tartja majd fontosabbnak, vagy a biztos játéklehetõséget.
NeoMaN
Nem is a Real edzõje mondta.
😛

neevous
Szép, csak ez a Real-nál sem nagyon jött be éveken keresztül.

NeoMaN
"Nem az a lényeg, hány gólt kapunk, hanem az, hogy mi többet lõjünk!"
Ez a legszebb mondat amit egy edzõtõl hallottam.

neevous
Nem akarok beszólni, de ki védekezne?😊

9csöves9
a calciomercato szerint ( õk sem a leghivatalosabb forrás,de azért még is több köze van az olasz átigazolásokhoz mint az ns-nek), Saviola már beszélt Seccoval,3 millió eurós fizetést kér a Juventustól

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

B0B0
Szerdán sportklubon 21:00-tól Betis-Barca

tobias88
114 mérkõzésen 55 gólt szerzett A Barcában Saviola, sztem simán kíbõvülhetne az Eto'o-Ronaldinho-Messi 3as egy 4esre
fernando torres
ha ezek után itt akar maradni,le a kalappal elõtte.nagyot nõne a szemembe.

NeoMaN
Beszarás vazzeg.
Ingyé egy Saviola? Mindenki bekaphassa...
Pláne az olasz foci.

b4rc4
hát jahh 😞 nekem egyik kedvencem saviola,nemértem mért kell õt eladni.... többet mutatott az elmúlt 1-2hétben mint Gudi az egész barcás pályafutása alatt... (szvsz)<#rolleyes>

fernando torres
szenksz

fernando torres
õszintén megmondom nekem nem nagy kedvencem Saviola,de amig így játszik addig szeressük.nem értem a Barca vezetést,1 embernek megy a szekér és az õ,ennek ellenére túl akarnak adni rajta.hülye lenne nem elmenni,fõleg a Juveba.

B0B0
Köszííí! 😊

gabber_saviola

BARCELONA-GIMNASTIC 1-0 (18)SAVIOLA
http://www.youtube.com/watch?v=vlQi3xfl8WY

BARCELONA-GIMNASTIC 2-0 (68)GIULY
http://www.youtube.com/watch?v=0fOqc-cGmmk

BARCELONA-GIMNASTIC 3-0 Iniesta
http://www.youtube.com/watch?v=aqEpC4tb78M

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Ronaldinhos10
Tudom de az utolsó 3 meccsünk nem valami sok pontot gyüjtöttünk

Visca el Barça !

B0B0
Pontfaragást??? Elsõk vagyunk!

Ronaldinhos10
de azért még mindig lehetne jobb de az a lényeg hogy elkezdtük a pontfaragást

Visca el Barça !

B0B0
Hát mondhatnak bármit, arról, Ronaldinho rossz formában van, de most is benne volt vastagon a 2. és 3. gólban!

B0B0
Csúnya gól is gól! 😊 2:0

Shep
Csak nekem tûnik úgy, vagy tényleg kicsit lagymatag a meccs?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ohh az jólenne 😛
Köszi! <#worship>

gabber_saviola
töltöm fel nyugi 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

31' Barcelona <1 - 0> Gimnastic
18' <1 - 0> J.P. Saviola

Megint Saviola 😛
Sajnos nem látom a meccset 😞

zalan05
remélem ma a Barca visszaveszi a vezetést a tabellán.
csk nem fog ki rajtuk a bajnokságban az utolsó helyen álló csapat
ugyhogy hajrá<#eljen><#vigyor3>

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

de tavaly és most is maradnak a szarban 😊)

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

hunbasser
Gerrard=Liverpool.mindig õ húzza ki õket a szarból,de ez off

ReaL MaDRid x siempre

B0B0
Gerrardot nem értem én sem miért tették pont oda, bár Gerrard azért a világ egyik legjobbja, mert õ minden poszton eszement jó. A 2005-ös BL-döntõn is nagyon játszott Serginho ellen a bal szélen.

Jujj! RC télleg balos

hát, RC már nem a régi, utóbbi hónapokban ugyan jó, de az év többi részében, meg baloldali, nem jobb... valaki más jobb lett volna, jövõre talán S. Ramos, ha ott hagyják 😄D

meg Gerrard hogy kerül oda? mit csinált?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

B0B0
Zambrotta mit is keres ott?

Akkor már inkább Sagnol, vagy Roberto Carlos!

tobias88
csm
lehet hogy már volt, de ez akkor is szomorú.
viszont nem nevezném pénzéhesnek, mellõzték jogtalanul, a képességei alapján megérdemli a fizetését.
arról nem tehet hogy nem játszatják, ettõl õ még nem rosszabb.
ha máshol is kapna ugyanenyit, de játszhatna rendszeresen, természetes hogy odamenne.

BMW 325 iX Rallye Car :)

csm
Javier Saviola a Juventusé?
Szenzációs bejelentést tett csütörtökön a futballvilág fontosabb eseményeit legtöbbször pontosan megjósoló Cadena Ser spanyol rádióállomás. A csatorna Andrés D’Alessandróra, a Zaragoza légiósára és egyben Javier Saviola jó barátjára hivatkozva megszellõztette: a Barcelona argentin támadója a nyártól a Juventusban játszik, miután megegyezett a torinói klubbal. Mivel a futballista katalánokkal kötött szerzõdése az idény végén lejár, az olaszoknak nem kell érte fizetni egy árva garast sem. A hír cseppet sem tekinthetõ légbõl kapott információnak, hiszen a támadó edzõje két éve a Monacónál éppen az a Didier Deschamps volt, aki jelenleg a Juventus kispadján ül.

BMW 325 iX Rallye Car :)

B0B0
Nem! Egyedül az a baj, hogy jelenleg senki sem gólerõs csapatban, csak egy ember, aki a padot koptatja és nem kell a klubnak <#nemtudom>

Az az egy baja van, hogy túl pénzéhes, meg ha felépül Eto'o meg Messi akkor megint csak padozna, szóval felesleges lenne fizetni a magas fizetését. Az viszont tény hogy amíg nálunk van addig neki kellene játszani Guddy helyett. Egyedül az a baj, hogy nem kapunk érte pénzt...

fernando torres
GTheo
Aimar és D'Alessandro veszélyesek lesznek...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

B0B0
Hát nem

hunbasser
nem lesz sétagalopp

ReaL MaDRid x siempre