33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#12610 Lényeg hogy nyertünk! ;) -
bodajoci #12609 Hát a bíró, meg a partjelzője benne volt a meccsben, de én is azt mondom, h akkor is megvertük volna ezt a Numanciát, ha nem így van. Azért fejben most sem voltunk ott teljesen, mint ahogy a kiscsapatok ellen sosem, meg a szokásos szabadrúgásgólunkat megkaptuk, mert vhogy mindenki ellenünk rúgja "élete gólját" -
campy #12608 öröm volt nézni ezt... igaz a bíró megint hibázott a Numancia gólja jogos volt de így is úgy is alázott volna a Barca:) -
mate317 #12607 Etoo nincs hullámvölgyben attól, hogy csak egy gólt lőtt:D Mezőnybe nagyon jól játszott
Való igaz csak az utolsó 10 percben lőhettek volna 3at, de nem kell telhetetlennek lenni:D -
#12606 Eto'o van hullámvölgyben, nem a csapat! 4 ziccert hagyott ki kb! Na meg Messi sokszor nem passzol, amikor már kellene! -
#12605 Bár tettem a Barcára, ez akkor is tökéletes eredmény -
bodajoci #12604 Alapjáraton, a minimumot kihozva magukból jáccottak tegnap a srácok, persze jól felforgatott összeállításban, de ha komolyan hajtanak, akkor még így is nyertek volna. Úgyláccik keményen gyúrnak a hétvégi Numancia elleni derbire, nehogy megint kikapjanak tőlük -
bodajoci #12603 Na szerencsére eltiltották ezt a fax Burullt, aki tegnap vezette a Real - Osasuna meccset, mert ő vezette volna szerdán az Espanyol elleni kupameccsünket. Ez a faszi már sokadszorra veri ki nálam a biztosítékot, nem az első meccs, amin nem ad meg nyilvánvaló büntiket, sőt volt olyan, mikor meg a tényleges műesést befújta, de rengeteg hülyeséget csinált már. Most ezt nem azért írom, mert tegnap nyert a Real, mert ha nem az ő meccsüket vezeti, akkor is felháborító lett volna amit művelt. Nem sajnálom a Madridtól sem a győzelmet, mert volt, mikor a bíró miatt szoptak, meg lesz is. Szegény Rudibá mondta anno, h a bírók elvesznek 15 pontot a csapattól egy idénybe, de azt vissza is adják. Lényeg a lényeg, ilyen faszoknak semmi keresni valója a pályán, főleg egy ilyen bajnokságban. -
Coco #12602 hát sztem egy barca-real még a felsőkaréjból is elég nagy élmény lehet :) -
#12601 lelátó tetején -
Rudee #12600 Tegyé elé egy egyest még és akkor elmondhatod hogy olcsó volt a jegy :) -
Orionk #12599 hy!
Gondolom, hogy a lelátó elején a jegy olyan 60,000 ft lehet, nem?
Szóval az első sor bérletes hely. Ez akkor azt jelenti, hogy ha oda szeretnék ülni ezt nem tehetem meg, csak, ha bérletet váltok ki???? Hát ez mekkora szar már!! -
#12598 jah, a másik, hogy az árakkal tisztában vagy? -
#12597 Az bérletes hely! Kérheted hogy küldjék postán, de akár a helyszínen is átveheted meccs előtt! És elég gyorsan elfogynak a jegyek, szóval észnél kell lenni! -
Orionk #12596 okés, köszi.
esetleg másnak más ötlete? -
#12595 Oda sztem nem kapsz.
Tuti bérletes hely.
Jó, ha valamelyik sarki felsőkaréjba kapsz jegyet.
De ez csak tipp. -
Orionk #12594 Sziasztok!
Van egy problémám, és most kezdenék utánnajárni, először gondoltam, hogy megkérdezlek benneteket.
A nyár végén, amikor meglesz a következő év sorsolása, hogy a primera division-ban, a spanyol bajnokságban ki kivel és mikor fog játszani, akkor szeretnék vásárolni két darab jegyet egy barcelona-real madrid el clásicó-ra, de ráadásul az első sorokba, valahova, a kispadhoz, ahol lehetne látni a játékosokat is.
Szerintetek ezt hogyan lehetne véghez vinni?, hogy nekem még legyen jegyem időben, mikor kellene megvenni? de főleg hogyan, hova kellene mennem egy ilyen jegyért? postán küldenék?, vagy fogalmam sincs ezekről a dolgokról.
előre is köszi mindent!
üdv., -
#12593 Barcelona - Deportivo 5-0
http://www.videoplayer.hu/videos/play/301208 -
Coco #12592 mindig, mindenhol ez így van... -
pinnacle #12591 hááát mint törzsszurkoló igenis zavar :)
amúgy egy észrevétel volt csak, netán zavar? -
#12590 netán zavar? -
#12589 uhh, ez a tegnapi meccs:D
Daniel Alves nagyon durván nyomta:) meg természetesen a többiek is:P -
pinnacle #12588 nem rád gondoltam.D -
bodajoci #12587 Hát ha érdekel, kb 20 éve vok spanyol foci, de főleg Barca drukker, még ha ebbe a fórumba nem is irogattam, csak olvasgattam, mert elsősorban nem az sg volt a kedvenc fórumom -
Rudee #12586 -
#12585 Sajnos csak 2-0-ig láttam, mert át kellett kapcsolni a Milan meccsre. Az első 2 gól gyönyörű volt, megnéztem itthon a többit is azért :) -
pinnacle #12584 tavaly kicsit kihallt volt ez a fórum:) DE most itt az igazi drukkerek:) Kik jóba rosszba^^ -
#12583 Hát ez a Barca előtt csak meghajolni tudok -
bodajoci #12582 Nagyon durván nyomjuk -
mate317 #12581 jobb -
mate317 #12580 Nah a csapat elmondhatja magáról hogy három játékosa is jogg gól/meccs átlaggal bír mint az aranlabdás nemmondommi... grat a barcának, öröm nézni a mecccseiket! -
#12579 5-0 Eto'o -
#12578 4-0 Henry -
#12577 3-0 Eto'o megint Dani Alves gólpassz, hatalmas ez a pali... -
#12576 2-0 Henry, Dani Alves hatalmas passz... -
#12575 Messi 1-0 ide -
#12574 Nah Depor ellen remélem behúzzuk, majdnem gól 27mp-ben:P -
bodajoci #12573 Oda-vissza megvan a Tico, ráadásul megint "tartalékosan". -
#12572 nah, ezis megvan, hihetetlenek voltak a srácok ;),csak így tovább -
#12571 egyre jobban tetszik ez a küzdőszellem ami a fiúkban van ez nem az első meccs amit 2-1-ről forditva nyerünk meg a második félidőben