33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• bakkerman
    mondjuk most sajnálom Thiagot,egész felkészülést végignyomta gyakorlatilag alapemberként,minden meccsen ott volt kezdőként,jól játszott,és most azt látja hogy mekkora a felhajtás, hogy jött egy ember a középpályára :S persze örülök Cesc-nek,de azért remélem Pep tisztában van vele,hogy van nekünk egy csiszolatlan gyémántunk,aki még sok szép pillanatot okozhat nekünk,INGYEN. sok sikert Cesc,sok sok asszisztot várok :))
  • Tyler1
    inkább Jon Cryer 10 év múlva :)
  • tviktor91
    Hát eléggé.:
  • bakkerman
    tényleg egyébként, mindkettőnek miki egeres a haja ott elől,a szemük is,a szájuk is rettentően hasonló
  • sz4bolcs
    bazz :D:D:D:D:D
  • tviktor91
    Mintha Mascherano apja lenne ez a csávó:DDDDD
  • Gaba94
    Cesc has finally joined FC Barcelona, after signing a contract for the next five seasons. His buyout clause will be 200 millions of euros.

• sz4bolcs
    Ha Realos lennék, most feltenném a kérdést: Gondolod, hogy egyedül képes lenne 5-0-ról fordítani? :D
  • dienesoft
    Szerintem biztosan nem játszik még Fabregas, nagyon korai lenne edzés nélkül debütálnia...bár lehet, hogy 5-0-nál nyugodtan be lehetne engedni alázni. :)
  • bakkerman
    nem fog játszani szerintem,szerintem ma még nem is edz,ügyeket intéz,házat stb...holnap fog edzeni
  • bakkerman
    igen,elég egy 0-0 vagy egy 1-1 is nekünk,vagy egy 5-0
  • sz4bolcs
    "Fábregas debütálására akár már szerdán sor kerülhet, amikor a Barça a Real Madridot fogadja a spanyol Szuperkupa második felvonásán."

-Az mekkora lenne :D Még nem is játszott velük, egy edzésen sem volt, de már játszana pár percet.
  • barcames
    a kupában itt számít az idegenben lőtt gól?
  • bakkerman
    Cesc Fábregas immáron hivatalosan is az FC Barcelona labdarúgója, miután mindkét egyesület bejelentette a megegyezést a középpályás klubváltását illetően. Fábregas hétfőn esik át az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton, s ha az orvosok mindent rendben találnak nála, úgy aláírhatja a szerződését a katalán egyesülettel. Cesc hétfő délután 14 órás kezdettel tart sajtótájékoztatót a Camp Nou Párizs Termében.

Végéhez ért a Cesc-ügy: az Arsenal és az FC Barcelona is bejelentette, hogy megegyeztek a középpályás vételárát és klubváltását illetően, így Fábregas hivatalosan is a Barça labdarúgója lesz a hétfői naptól. A saját nevelésű játékos vasárnap délután hagyta el Londont, hogy hétfőn már bemutathassák Barcelonában.

Cesc természetesen előbb délelőtt átesik az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, majd ezek után aláírja a szerződését a katalán klubbal. A középpályás a kontraktus szignózása után 13 órakor Rosell klubelnökkel a Camp Nout övező irodasornál található Barça-címerhez megy a szokásos fotók elkészítésére, majd 13 óra 30 perckor a Camp Nou-ban mutatják be a szurkolóknak a játékost. Ez nem tart majd hosszú ideig, ugyanis 14 órakor már a Párizs Terembe hivatalos a játékos Rosell elnökkel és Andoni Zubizarreta technikai igazgatóval karöltve, hogy válaszoljon a média képviselőinek a kérdéseire.

Amint arról korábban már beszámoltunk, a Barcelona 34 plusz 6 millió euróért szerződteti a saját nevelésű játékosát. Fábregas debütálására akár már szerdán sor kerülhet, amikor a Barça a Real Madridot fogadja a spanyol Szuperkupa második felvonásán.
  • bakkerman
    nagyon jó meccs volt,egy KREATÍV,FAIR,JÓL JÁTSZÓ Real Madrid otthonában,igazi Clasico hangulat volt,pattanásig feszült hangulatban,de végülis nem szakadt el a cérna senkinél hálistennek. a gólok szépek voltak. a Real élt az egyetlen taktikával ami ellenünk szóba jöhet,ha kitámadnak,és csírájában elfojtják a passz játékunkat. sikerült nekik,úgy gondolom az egész meccsen,jobban is játszottak nálunk. jó eredmény ez a 2-2,végre láthattuk Alexist,Thiago nagyon jól mozgott,én egyedül a copasokkal voltam egy picit nem megelégedve,Masch néhol egész bizonytalan volt,és Alves is olyanokat csinált amin pislogtam kettőt...jó ez a 2-2,visszavágón lehet összeállítja Pep a jól megszokott sikeres MVP-t,mögöttük Xavi-Iniesta tengellyel,és akkor meglehet az első trófeánk idén! VISCA EL BARCA!
  • Neoncsoves
    madrid szurkolóként mondom, de a jobb csapatok támadói sajnos szinte mindig elverik szegény Marcelot, a kedvenc brazilomnak nem erőssége sajnos a védekezés, viszont támadásban tökéletes. Sanchez előtt nagy jövő áll, kiváncsi vagyok mi lesz belőle itt Spanyolországban.
  • marci9507
    Madrid topikban mekkora show van már :D
  • barcames
    4km futott többet nem!
  • Jakuza001
    Ez szep es jo, de ugy gondolom, hogy inkabb ezt az osszecsapast egyetlen egy dolog ami jellemezte, az elso merkozes portugal biroi elfogultsaga.
    Az a pofon ebbol alakult ki egy csalas reszekent, ahol azt mondom szegyen egy azonos edzoi ill. biroi erdkegyeztetest alapul venni. szqbalytalan gol es egy meg nem itelt tizenegyes volt aminek kosznhette az Inter 3:1es gyozelmet.
    Korrekt jatekcezetes mellett ma az elmult evek legeredemenysebb BL resztvevoje lennenk a 4x-szeres gyozelmunkkel.
  • [HUN]FaTaL
    Még gyakorlatilag nem is edzett a csapattal, szerintem jól játszott, 1:1ben szinte mindig megverte Marcelot.

Majd belerázódik, szerintem jól fogja bontogatni a védelmet a jobb oldalon.
  • Dean Winchester
    szoknia kell a stílust, a csapatot , az új embereket :D
    azért nem gyenge egyből a mélyvízbe dobni...
    lesz ő még jobb is , viszont Messin meglepődtem! Ott folytatja ahol tavaly abbahagyta :D
    bár a 33.percig én azt néztem ,hogy mekkora hendikeppel fog a barca kikapni xD
  • IXEMGabeo
    jó játékos ő pedig...meg kell szoknia a légkört még
  • sz4bolcs
    Sanchez meg volt illetődve :(( olyan tunyának tűnt a játéka
  • [HUN]FaTaL
    Azt ért. Ahogy Khedira talpalása meg pirosat, Pedro felrúgása is 11est stb.

Szerintem a visszavágó 1-1 lesz :D
  • IXEMGabeo
    egyszerű a stratégia: mindenki nagyjából beállt bunker focizni a Barca ellen:D
  • IXEMGabeo
    nem kell ahhoz nagy szakértelem, hogy tudjuk, hogy a mi csapatunk a legjobb. Bár olykor a vereségből is tanul az ember, tehát azt mondom kellett a Barcának az a 2010-es elődöntői pofon ahhoz, hogy 2011-ben ismét a csúcshoz érjenek...

abban reménykedem, hogy semmiféle motiváció hiány nem lesz idén a csapatnál...
  • Jakuza001
    Senki, de ha visszaolvasol ugy mondjuk ket evet, akkor rajossz, hogy gyakorlatilag minden beigazolott amit eddig leirtam.
    A mi csapatunk az etalon manapsag, ehhez kell az ellenfelenek nyero strategiat kitalani az ellenfeleinknek.

• sz4bolcs
    real piroslapokat be lehet váltani egy büntetőre :D
  • IXEMGabeo
    Hegyi Iván igencsak Barca fan;)
  • Dean Winchester
    de most mit lehet mondani valdesre ?:D egyértelműen büntetőt ért..
    de tökmnd1 mert utána még volt ideje gólt lőni a realnak mégsem sikerült sajnos..
    visszavágón szintén eltudom képzelni a 2:2 -es végeredményt
  • Gaba94
    HIVATALOS

Cesc Fábregas - Welcome to Barca

holnap bemutatás!
  • IXEMGabeo
    ki mondta hogy értesz hozzá?
  • [HUN]FaTaL
    Jó eredmény, nem vitattam. Másik topicban már bíróznak :DDD
  • barcames
    annyi labdát eladtunk, hogy hihetetlen....
    bízom benne, hogy szerdán nyerünk otthon! ;)
    új kölyök elég gyenge volt csak bohóckodott....
  • Jakuza001
    Fatal mit mondasz, a 2:2 jo eredmeny >? :DDDD
    Kar hogy nem ertek a focihoz.
  • sz4bolcs
    jó meccs volt nagyon... ilyet jó kocsmában nézni sok szurkolóval
  • marci9507
    Vége.
    Szerintem nagyon jó meccs volt,teli fordulatokkal.
    Várom a visszavágót.
  • IXEMGabeo
    "idény eleji formában a bíró"

Szerintem lesz ennél rosszabb:D:D
  • Jakuza001
    te is gyanus vagy, de ma meg nem itelek ellened kivegzest :D
  • [HUN]FaTaL
    Na meg ez is tizenegyes gyanús volt.