Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jön úgy is fabregas akkor mehet.
meg ces sokkal fiatalabb mint yaya és ha hosszútávon gondolkodnak akkor így lesz a legjobb.
(eladunk egy nagyon jó középpályást és veszünk helyette egy világsztárt)

tobias88
Mitõl jobb Fabregas mint Toure? Semmivel. És Fabregas 2szer annyi fizetést fog kapni szerintem, mint az elefántcsontparti...
Azért én sajnálnám Tourét, nem kéne eladni, soha nem értettem Pepet, h mért favorizálja jobban Busquets-t, közelébe se ér kb...

Visca El Barça!

bakkerman
de Touré se az,25%-al több pénzt akar keresni,az ügynöke meg megzsarolta Laportáékat,hogy ha nem kapja meg a fizuemelést,akkor elmegy a "védence"...erre Laporta azt nyilatkozta,ha valaki megadja a 25-öt mehet! igaza is van,senki se pótolhatatlan.Az a 25 millió meg mehetne Cesc vételárába

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

tobias88
Touret 25 millióért eladni? Nem normálisak...
bakkerman
így van.

barcelona-sevilla meccs lesz a spanyol szuperkupáért ugye srácok???(augusztusban)

a nyakán az a sárga szín nagyon szép és az idegenbeli is nagyon ütõs lett😄
ez a barcelona bivalyerõsebb lesz a bajnokság kezdetéig😄

hát el kell ütnie alaposan a hazaitól, nekem is bejön <#eljen>

buldozer99
gecijó ez a zöld, nekem kurvára bejön😮O

Forca Barca

bakkerman

Nagyjából 35 ezer ember elõtt történt a bemutatás,ma délelõtt.
forrás: eurobarca

bakkerman
már jó pár éve nincsen szép idegenbeli mezünk...persze nem mondanám erre se,hogy csúnya,de egyszerûen semmitmondó :S például én a hazai mezre,a gallér részre tennék katalán zászlót 😄

hupizöld, de zöld igen

fotográfik kolomp edisön :D

mike0013
zöld?????😄 nekem az idegenbeli nagyon nem tetszik, viszont a hazai az szokásosan jó

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Az idegenbeli sztem bûnronda, azon a zöld alapon a gránátvörös-kék csík olyan semmitmondó.

REAL MADRID

bakkerman
+,elég jóak

Itt vannak a jövõ évi mezeink. Bejövõs mindkettõ, asszem kezdhetem gyûjteni a pénzt 😄

cesc fábregas

cesc fábregas

bakkerman
mi gyönyörû kép már <#integet2>

cesc fábregas

bakkerman
és akkor Pedrito padozik?? ejj-ejj,de szép gondok elé nézünk 😄 ki padozzon Pedro,Ini,vagy Ibra? 😄 😊

örülök neki h Villát leigazoltátok😊 megérdemli ez az ember, hogy a legjobb csapatban futbalozzon

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Oziris666
Hát elég sokan,nincs szûrõ...

Xavi,Iniesta,Fabregas együtt nemigen játszik majd a középpályán!
Max Iniesta megy balszélsõnek Henry helyére...

Jakuza001
<#worship> Micsoda nyilatkozat. Emberileg is csillagos otos, nem csak labdarugokent. Ezekutan meginkabb orulok, hogy vegre hozzank jott.

pep már tudja mi lesz<#nezze>

bakkerman
nana,attól hogy szélen játszana,nem biztos hogy elõkészitõ lenne 😊

Fabio Capello
idén már hallottuk ezt, aztán valakinek mégis sikerült 😊

gaba: persze, lehet balszélsõ, viszont akkor számolnotok kell azzal, hogy visszaesik a teljesítménye, elvégre õ vérbeli befejezõ, nem elõkészítõ 😊

torres villa elöl két széle messi ini😄 joj középen ces és xavi😄
hát ha ez összejön ember nem veri meg a barcát.

bakkerman
áhhh,Torres még akkor sem kellene,ha Ibra végül távozna...minek??? ott van Bojan,aki 2-3 éven belül kezdõcsatár lehet a spanyol válogatottban,és aranylabda esélyes is! nem kell ide már senki,Cesc se létszükséglet,de az õ szíve katalán,és egyszer még biztos lesz Barca játékos,miért ne lehetne már idén az?! Villa pedig óriási igazolás lehet,az elmúlt években jól igazoltunk,elég Dani Alvesre,és Piqué-re gondolni,és Villa is nagyon jó lesz,érzem! a legjobb korban van,spanyol szinten tapasztalt,gólerõs játékos,a BL szereplés pedig plusz motivációt ad neki 😊
Villa nyilatkozata

Eléggé hápog ez a 70 milliós Torres-ügy. Biztos vagyok benne, hogy a vezetõség nem fog ennyi pénzt kiadni egyetlen játékosért sem. Akkor tudnám elképzelni a spanyol leigazolását, ha Ibra távozna. Én egyébként kifejezetten örülnék Torresnek, mivel az egyik kedvenc csatárom, de ilyen összegért ne szerzõdjön hozzánk.
Capello: pedig a bal oldalon fog játszani vélhetõen 😊
Forza: én is szívesen nézném a középpályán a Xavi-Ini-Cesc triót, de szerintem nem sokat fognak együtt szerepelni. az alap a Xavi-Ini-Touré/Busquets hármas lesz.

cesc fábregas

tobias88
Spanyol válogatott + egy kis javítás még <#vigyor>
Forza Italia
elboldogul ott

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Fabio Capello
miért rakod villát szélsõbe, egyáltalán nem az a posztja 😊

Forza Italia
Atya ég a Barca 70m ajánlatot tesz Torresért. Bazmeg ha ez összejön + Fabregas lehidalok.

Ilyen kezdõvel kiváncsi lennék ki tudná megverni õket.

----------Valdes----------
Alves--Puyol--Pique--Abidal
----Iniesta----Fabregas----
-----------Xavi------------
Messi------------------Vlla
-----------Torres----------

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

ibra helyett pl: pedro jobb lenne<#worship>
(ibra jó játékos csak öncélú nagyon amikor a szezon elsõ meccsein nem tudta mikor kell passzolni az felháborító volt csak tartotta a lasztit...)

-de ha nem megy el és itt marad akkor remélem olyan lesz mint henry a 2 évében.

bakkerman
Európa Ligának hívják,igen,ott indul,de ez hogy jön ide?

Villa: király, igazi gólzsák a srác.
Ibra: maradjon, a tavalyi barcának is abban volt az ereje, hogy 3 klasszis csatárra jutott 4 védõ, idén ez a szám 1,5 volt. de messi és villa között ibrának könnyû lenne kibontakoznia, kevesebb figyelem jutna rá a védõk részérõl.
Fabregas/Toure: egyértelmûen yaya! Itt van Iniesta és Xavi, nem kell több jól szervezõ, jól passzoló középpályás. Egy klasszis szûrõ kell, szerencsére van is, csak játszatni kéne!

A leendõ elnök 2 szélsõ védõt akar, ezt viszon nem értem minek. Alves elég jobbra, ahogy Abidal és Maxvell is balra. Ha arra gondolt, hogy Dani Alvest pótló, második számú védõt(nyílván erre gondolt, mert hát ki tudná kiszorítani😄) akar, az is felesleges: ott van Puyol.

A kezdõ jövõre ez legyen: Valdes, Alves, Pique, Puyol, Abidal, Xavi, Toure, Iniesta, Messi, Ibra, Villa

juve jövõre a pajtáskupában indul majd?!

mike0013
szerintem Torres nem kellene már ide... (bár imádom a spanyol válogatottat, és kb ezzel már a kezdõ nagyrésze nálunk lenne😄) most Villa érkezésével Ibrát is fölöslegesnek tartom, maximum padozni lesz jó, hacsak nem az lesz, hogy Ibra középen, Villa meg szélen, de ennek nagyon nem örülnék, mert Villa-nak kell középen lennie, szélen meg megpróbálnám Iniesta-t, hogy mit mûvel😊 persze szélre még Pedro is tökéletesen bevethetõ, remélem Bojannal együtt õk ketten nagyon sokat fognak fejlõdni a nyáron

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Végre, Villa a miénk! 😊 Remélem ott folytatja a gólok tekintetében, ahol Valenciában abbahagyta. Ha sikerülne Fabregast is visszacsábítani, akkor megkockáztatom, hogy az eddigi legerõsebb Barcelonát fogjuk látni a következõ idényben. Egyszerûen olyan sok variációs lehetõségünk lenne, hogy az hihetetlen, és a középpályán is -Xavi vagy Ini hiányában- minõségi pótlás lenne, Cesc személyében 😊
Ibra: szvsz attól függ a maradása, hogy valamelyik angol csapat bejelentkezik-e érte, mivel jelenleg a Chelsean és a Cityn kívül senki sem tudná állni a költségeket (persze ott a Madrid is, de az megint más). Viszont valahol azt hallottam, hogy Rosell azt nyilatkozta, hogy ha megválasztják elnöknek, akkor megpróbálja elhozni Torrest. Neki kifejezetten örülnék, igaz ez Ibra távozásával járna.

"õ nem az akit le lehet venni a pályáról majd (mint messi-t)"
Én is mosolygok a hülyeségeden 😊 Szerinted, ha Messit le tudják venni a pályáról, akkor ki az akit nem? Leo technikailag messze a mezõny elõtt jár.. 😊 A másik: igen le tudják venni, de hogy? Mourinho a visszavágó után legalább 3-4(!) játékost felsorolt, akiket ráállított Messire. Szerintem ilyen eszközökkel bárkit le lehet venni a pályáról nem csak Messit. Bár hozzáteszem -minden elfogultság nélkül😄- hogy Messire néha még a 2-3 védõ is kevés.
"Ja tényleg nem volt ellenfél, mert ha volt is jött egy kopasz bíró aki elintézte,h ne legyen... ne vicceljél már mindig túlzásokba estek"
Gratulálok!😊 A Chelsean kívül minden csapatot oktattunk, gyakorlatilag az ellenfélnek köze sem volt a meccshez és itt nem a Malagat meg a Valladolidot értem, hanem a Realt, a MU-t, a Bayernt stb. persze nekünk is voltak gyengébb meccseink, de a 2009-es esztendõbe végigvertük a világot, szóval ne emlegesd egy szinten a Chelseat a Barcával (tavalyi évrõl beszélek, a félreértések elkerülése végett) a Chelsea egy full defenzív taktikával megölte a focit, az ilyen csapatnak nem is lett volna helye a döntõbe. Ja és abból az állítólagos 6 meg nem adott tizenegyesbõl, talán egy lett volna igazán jogos! (Piqué kezezése) De ennyi erõvel mi is felhozhatnánk Abidal jogtalan kiállítását, vagy az elsõ meccsen meg nem adott büntetõt. Nah mindegy, ez már lerágott csont, lépjünk túl rajta 😊
Bocs a hosszú hszért xD

cesc fábregas

bakkerman
azért ne olyan hevesen,ott van a nyár Pep elõtt,hogy összerakja a teamet,és ha sikerül,akkor jövõre megint oktathat a csapat,de az még a jövõ zenéje 😊

hedonist
nem is ezt mondtam, hanem,h olyan lehet. gólok tekintetében simán😊

amúgy ja.. az a roni.. kegyetlen.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

limperatore
Azért Villa nem egy szint az akkor Ronaldoval 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

hedonist
Olyan hülyeségeket beszélsz mindig megmosolyogtatsz😊

normális barcásoknak grat nagyon jól jártok vele az tuti, õ nem az akit le lehet venni a pályáról majd (mint messi-t), olyan lehet, mint Ronaldo volt nálatok anno.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

acm689
akkor úgy látszik, itt nem olyan szigorúak a szabályok, mint Forma-1-ben 😊

Camelia
Ezt nevezem! Villa és valószínûleg Fabregas is. A Barcelona ésszel vásárol.
Nagyon kiváncsi leszek erre a csapatra. Szerintem megállíthatatlanok lesznek.

bakkerman
június 1.-tõl játszhat hivatalosan meccsen,mert akkortól lép érvénybe a szerzõdése,akkortól van már a játékengedélyén a Barca neve,de viszont Barcás,Unicefes mezben villoghat akár pénteken is 😊

Forza Italia
te meg aztán tudod😄
spanyoloknál a Torres-Villa kettõs alap. Nincs is mégegy olyan támadó aki kinyomná Villat😄

ha a reálba ment volna nem menne most a vb-re mint szegény benzema meg gago...

acm689
grat Villához, nagyszerû gólvágó!
egy technikai jellegû kérdés: nem júniusban indul hivatalosan az átigazolási idõszak? hogyhogy a szponzorok nem reklamálnak, hogy addig semmiféle Barcás cuccban nem jelenhet meg?