33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Jakuza001
    ??? Biztos azert hagyta hogy a csapata jatszon 3 percen at egy emberrel kevesebben es bekottette, hogy te megmagyarazd, hogy csak szeretett volna egy kotest a kezere. Hagyjad mar.
  • dienesoft
    Hát Drogba se vállaljon el egy Verdi-opera főszerepet, gyenge alakítások voltak ezek...:)
  • Zenszkij
    Puyol keze is milyen "látványosan" megsérült. Hagyjuk már.
  • [HUN]FaTaL
    Fabregas helyén megnézném Pedrot, mostanában azért tud 1-2 gólt lőni, ami Fabregasról nem mondható el, még az üres kapus helyzeteket is kihagyja...
  • dienesoft
    Szarok voltunk szerintem az első félidőben. Bár nyomtunk, passzoltunk, de Fabregas helyett bárkit el tudnék képzelni oda, mert amiket kihagyott, azok megbosszulhatják magukat. Sőt, meg is bosszulták.
    2.félidőben aktívabban kell mozogni, és pontosabbnak lenni. Bármiféle nagyképűség nélkül mondom, hogy ez a meccs egy kis odafigyeléssel bőven meg lehetne, ehelyett iszonyat nehéz helyzetbe hozzuk magunkat.
  • Jakuza001
    Hagyjad maraz is szegyen, hogy Iniesta visszahuzasat a csicska angolok hatulrol mutattak csak, mert visszrantottak a karjanal fogva. Bezzeg a nemeteknel siman megmutattak es a szakertok igencsak hummogtek.
    Drogba meg dobalja magat osszevissza, bezzeg amikor letalpalta Busquetset az semmi nem volt.
  • tobias88
    Nem baj, legalább mikor kiesnek, nem tudnak bírózni úgy bírózni.
  • Sippie
    Amúgy volt egy megérzésem hogy összemákolnak egy gólt, hála a "csodás" védelmünknek, bár Puyol ma a csapat legjobbja kb. Messi meg egyelőre nem játszik valami jól, meg még meg is húzodott, jó lenne classicó előtt nem sérülne le.
  • Jakuza001
    Akkora szegyen hazai palyan a Chelsea jateka, hogy mar futyultek a hazai nezok a 30. percben.
    Az pedig meg nagyobb szegyen, hogy ilyen jatekkal talalnak egy golt.
    Fabregassal meg teli van mar honapok ota a hocipom, 5 meter ures kapu helyzeket hagyja ki mar merkozesek ota. Faszkalap beleakar bikazni, ahelyett, hogy bebelsozne.
    Siman vezethetnenk a kapufaval es a helyzetevel ketto nullra es semmit nem szolhatnanak az angolok es akkor meg nem is szamoltam hozza a masik helyzetet.
  • Odacsap77
    basszus ennyi ziccert kihagyni..fabregas :S nem nagyon van formában mostanában.. szerintem egyébként 1-3 lesz.. kicsit jobban oda figyelnek a befejezésekre és sima lesz..
  • Sippie
    Csicska egy ember, eleső művész.
    Nagy makker csapat ez a chelsea, kb semmit nem csináltak, és a végén találtak egy mázlis gólt, persze a játékvezetés is megint érdekes fúj.
  • tobias88
    Remélem nem lesz ekkora überbaxottnagy mákjuk a 2. félidőben...
  • tobias88
    Komolyan mondom akkora mákjuk van mint az Apoelnek. Egy nagyon kis szerencsével 0-1el mentünk volna szünetre minimum, de ez már akkora balszerencse, hogy az nem igaz...
  • Axl Rose
    Ez a Drogba kiakaszt :)
  • [HUN]FaTaL
    Bazmeg... Vicc.

Adriano... Egész meccsen semmit nem csinál. Ennél lehet, hogy valamelyik Barca B szélső is jobban védekezne.
  • [HUN]FaTaL
    Fabregas mi a faszt csinálsz már megint :S

A védelem nagyon nyugtalanító eddig, mindenképpen kéne egy gól.
  • Sippie
    Drogba a kis oscar díjas. Belerúg az barca játékosba, és neki fáj :D
  • IXEMGabeo
    kapufa!
  • Sippie
    Azé kemény hogy 3 külföldi csatornán is ki van írva hogy BL-t adnak, ehhez képest egyik sötét, másik kettőn meg szar filmek mennek. Digi így belenyúlt, hogy itthon még a németek és osztrákok sem közvetíthetnek?
  • Jakuza001
    Mi van ? Egy europai kupat nem nyertek amiota ott van, bezzeg elotte nyertek kettot is. Mar Di Matteo, Zolaek idejeben is jegyzett csapat volt.
  • tobias88
    Olyan furcsa hogy értem amit Fabregas mond. Már hozzá vagyok szokva a spanyol nyelvhez, legalábbis ahhoz hogy senki sem beszél angolul.
  • tobias88
    Profizmus a köbön
  • [HUN]FaTaL
    20008-ban is chelsea barca elődöntő lesz :D

• tobias88
    Az FC Barcelona megerősített kezdőcsapata: Valdés, Alves, Puyol, Mascherano, Adriano, Busquets, Xavi, Iniesta, Cesc, Messi és Alexis.

Számomra meglepő Pique hiánya az miatt is, hogy Adriano nem tud védekezni...
  • Amiga
    Ma este nektek drukkolok! :-)
  • bakkerman
    köszönjük! én tuti streamről nézem,nincs digim :( picivel több mint egy óra,és indul a meccs,jó szurkolást minden kedves fannak,remélem sok blaugrana gólnak örülhetünk majd!!
  • banok
    BL
    20.45 Chelsea-Barcelona
    tv: Digisport hu, STV1, TVR1
    streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=278&mforum=stream
  • tobias88
    Amúgy ki az a Gary Cahill? Néztem mostanában Chelsea meccset (főleg a 2 Benfica ellenit), de ott még a kezdőben sem láttam. Úgy érzem ma ő lesz a negatív pont az ellenfél játékában amire rá kell repülni.

Amúgy meg teljesen mindegy melyik csapatnak hány trófeája van, csak az számít hogy ki jut be a döntőbe.
  • MrSpock
    Azt is megnézhetnéd,hogy a Chelsea csak azóta jegyzett csapat,hogy Abra megvette! Nem hasonlítható össze így a Barcával,akinek nagy múltja van,és mindig a világ legjobb csapatai közt volt,akár a Real Madrid. Angliában nem volt azért előtte annyi pénz a fociban,és ugye elég sok balhé is volt a nézőtéren. Jah egy szösszenet FTC : 28 bajnoki cím! :D Glasgow Rangers 54 :) Majd nemsokára meglátjuk mire megy egymással a 2 csapat :)
  • bakkerman
    DO NOT FORGET!
    4 bajnoki cím < 21 bajnoki cím
    6 FA kupa < 25 copa del rey
    4 ligakupa < 4 bajnokok ligája (NAGYON CINK HOGY ANNYI BL trófeánk van mint a Chelseanek ligakupa...)
    4 community shield < 4 KEK/UEFA kupa győzelem (jesszusom kezdem szarul érezni magam)
    2 KEK/UEFA győzelem,amihez gratula < 2 klub világbajnokság (tudod,oda csak BL győztesek mehetnek)
    és még van 4 európai szuperkupánk.

• tobias88
    Még azt se. Szerintem narancssárga volt, bírója válogatja
  • Tibi7
    Ezzel pedig részben egyet tudok érteni veled, én úgy láttam, hogy nem egy brutális mészárlás akart ez lenni, amikor tudatosult benne hogy nem a labdát érte el, már tette is fel a kezét, hogy jelezze hogy hibázott. Véleményem szerint túl van fújva a dolog, Robben vagy Ramos megmozdulás sokkal nagyobb veszélyt hordozott magában.
  • Tibi7
    Ez engem azért nem foglalkoztat annyira mint másokat, mert hogy a szavaitokkal éljek: ez már nem befolyásolta a meccs kimenetelét. Hülye egy gyerek ez a Marcelo is, de ha ott kiállítják, rohadtul nem érdekelt volna.
  • Voyager5
    A "majom" utána elnézést kért, és ha jól emlékszem nem is Müllerre pöccent be hanem talán Boatengre, gondolom volt valami szájkarate.

Webb meg kb csak azt küldi le pirossal aki éppen félig kivégezte ellenfelét :D
  • Jakuza001
    Na ne. Miert ezert mi jar ? Labda ott sem volt es szandekosan lerugta, es a majom meg utana fel van haborodva es mutogat. Olyan piros ez, mint annak a rendje.

• tobias88
    Hát igen, van benne valami, nem voltak szép azok sem, narancssárgásak voltak. Amúgy angol bíró volt, láthattuk hogy Balotelli esete Song ellen még szabadrúgást sem ért, ilyen szempontból a spanyol bírók is jobbak mint az angolok bár nem sokkal
  • Jakuza001
    http://fussball.wettpoint.com/en/h2h/747-4.html

Ez egy kicsit pontosabb.

FC Barcelona : Chelsea
    Win 2 2
    Loss 2 2
    Draw 4 4
  • Tibi7
    Ebben sajnos igazad van, hogy ezzel a (nem)játékkal hétvégén nagy zakóba futhatunk bele :/ Nekem annyi meglátásom lenne, hogy Robbent az első félidőben le kellett volna küldeni a talpalásáért, és Marceloval ellentétben Ramost állítottam volna ki a 2.-ban a hátulról történő becsúszásért. Ezek rohadt veszélyes megmozdulások voltak, és láthattuk, hogy manapság hasonló esetekben már maga a helyzet is pirosat ért, még ha nem is történt kontakt.
  • [HUN]FaTaL
    Inkább azt mond meg mennyi BL-t nyert a Chelsea :D
  • tobias88
    1966? ejha
    2005höz a Chelsea címerhez be lehetne tenni az akkori bírót, hiszen ott meg Valdest rántották le 3-2nél ami elképesztően nagy csalás volt szintén. Csak az ugye a Barcelonával történt, az nem számít