Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Milan már megint cigánykodna... akciós áron, mi? 'nyád...
Ha normális edzõ lenne, talán még a góllövõ cipõjét is megtalálná.
Klopp helyett meg maradhat Tito sztem
Nem lehet ennyire játékosfüggõ egy csapat.
Nem lehet az, hogy egy játékos negyven! gól felett teljesít a bajnokságban, míg mögötte a csapatból a 2. helyen tizen egy két góllal áll.
Inkább rúgjon Messi fele ennyit, de legyen mögötte 1-2 olyan játékos aki a 20 gól közelében van legalább.
A nyilatkozatokból nekem az jön le hogy a vezetés túl önfejû.
Vagy tényleg nem veszik észre a gondot, vagy csak elhallgatják. Mindkét esetben óriási hibát követnek el.
Taktikánk nincs, a tiki-taka nevezetû "találmány" pedig réges rég eltûnt, valami alibi passzos szar van helyette.
Bár nyilván sok klub elégedett lenne azzal ha csak egy spanyol bajnokságot nyernének, de itt nem is ezzel van a probléma, nagyon szép (még így is hogy mindenbõl kiestünk), hogy bajnokságot nyerünk.
Csakhogy én például azért ülök le minden nap amikor Barcelona meccs van a Tv-ben, vagy streamen hogy focit lássak, hogy olyat láthassak amit sose látok akkor ha nem a Barcelona játszik hanem más csapatok.
Szeretem látni a magabiztosságot, a támadójátékot, a technikai elemeket, a labda járatást, az alázatot, a csodát.
Mindebbõl az utóbbi pár hónapban semmit sem látok. És ezzel szerintem nem csak én vagyok így.
Most nem szeretnék kitérni konkrétan játékosokra, de mindenki tudja hogy több mint a fél csapat a béka segge alatt van.
Át kell tehát gondolni a dolgokat, rendbe kell tenni a fejeket...
Jönnie kell pár új embernek.
Barca!
PS3 Slim 250 PC
Ures foltok teruletk vannak a mostani letamadasunkban. Immel-ammal csinalja sok esetben es nincsenek meg a teruleteken az emberek. Az meg oke, hogy Messi se csinalja, de mar tobben is sokszor nem teszik es igy ures emberek maradnak az ellenfelnel es utana mar felbomlik az egesz letamadasunk, ha nem mukodik a szures az ellenfel felpalyajanak felso harmadaban.
Osszelehet hasonlitani a Milan masodik merkozest pl a regebbi Barcelona jatekkal, mint pl az MU elleni BL gyozelmek es a tegnapelotti jatekkal.
Eg es a fold a kulonbseg. De mint mondtam az egyenesen zavar, hgoy az edzo nem veszi eszre mikor kellene cserelni,ha valaki nincs jo formaban, lasd Sanchez,Pedro eseteket.
Most oszinten miert kellett padioztatni Tellot amikor neki ment a jatek es pPEdronak,Sancheznek nem ?
A hetvegi bajnokin miert nem cserelte le Pedrot ?
Barki beallhatott volna helyette, emiatt a vegen kaptunk miatta egy golt es arrol nem is beszelve, hogy jobbszelso letere eltunt a palya, es masnak kellett ezt a posztot betolteni, esetunkben Alvesnek es nem ugy kell erre gondolni, hogy Alves sokat fut fel a szelen, hanem neki kellett ket ember munkajat elvegezni.
Ezek a dontesek erthetetlenek egy jo edzonek eszre kell vennie, mikor megy valakinek a jatek es mikor nem es helyettesiteni a jatekost massal, mig formaba lendul es akkor hozni be, amikor meg van a merkozes, nem pedig szanalmasan eroltetni, hogy jatszassuk mindig, hogy belejojjon a jatekba es atlenduljon a holtponton.
Egyszeruen jatszatni kellett volna Tellot peldaul.
Igy most az lett az eredmenye, hogy az egyik nem jatszik, a masik meg szarul. Mindketto megoldas rossz.
A bajnokin sem volt az, lehetett latni az egyik rugas utan hogy biceget.
A PSG ellen sem volt az csak huzta a labat a beallitasa utan vegig.
Egyszeruen en az edzoben latom a hibat, megszunt nala az agressziv letamadas, ami a vedelmunk nagy resze volt, most hogy az nincs a vedelmunk hatekomnysaga van kb 20 szazalekos.
Lehet hogy masod edzonek tokeletes, na de hogy a vezetoedzoi posztra nem az biztos, Foleg ha a csapat nem tud mit kezdeni azzal, hogy tobbet van gyogykezelesen, mint a kozelukben.
Egyszeruen olyan edzo kell, akire nem csak felneznek, hanem eros kezzel is tudja tartani a csapatot. A mar leirt hibairol nem is beszelek az ott van a #27005 posztban.
Meg kell erositeni a vedelmet es vissza kell terni a letamadashoz.
Tudom hogy nehez es az elmult 8 ev kizsigerelte teljesen a csapatot, mert rengeteg energia kell az ilyenhez, es a mi jatekosaink fociztak a legtobbet ezekben az evekben, de akkor minosegi csereket kell jatszantni es meg jobban rotalni a csapatot, mert az tisztan latszik, hogy 3-4 ev ota a csapat allandoan elfarad januar-februar kornyekere es onnantol igazabol csak egy-egy merkozesre tudjak csak felszivni magukat, sot az elmult 2 evben csak egyszer voltak erre kepesek, a Milan ellen jatszottunk ugy ahogy tudunk, ha nem faradtak a jatekosok.
Egyébként én azt is el tudom képzelni, hogy Messi dacból nem játszott. És megmondom õszintén, hogy valamilyen szinten meg is értem. Õ is emberbõl van. Aki focizott már valaha az nagyon jól tudja, hogy milyen az amikor mindent bele adsz, hogy nyerjen a csapat, osztogatod a forintos labdákat, amit a társak sorozatosan elbasznak. Más már rég kiakadt volna, Messi meg elég ha csúnyán néz valakire, másnap már arról ír az egész világsajtó. Én nem csípem Neymart, de már csak tõle várom a megváltást. Óriási motivációval fog érkezni Európába és ha beválik, akkor a Barca vissza kerülhetne a trónra. Azt is remélem, hogy nem irtják ki belõle teljesen az egyéni megoldásokat. Ha visszaemlékeztek Messi is önzõ volt az elején(sokszor most is az), csak senki nem szólt érte, mert többször jöttek be a cselei, mint ahányszor nem. De ez a jövõ zenéje, még az sem biztos, hogy hozzánk jön, bár én most már nagyon bizakodom.
http://goo.gl/gd6Zi5
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Egy hete is megmondtam, hogy ez fog menni. Normális helyen már rég elõvették volna a felelõsöket, itt nem. Itt megy a pátyolgatás, mintha a dedóban lennénk. Nem baj kicsi Piqué majd jövõre. Semmi gond Alba, elõtted még az élet. Elhiszem, hogy inkább úgy tekintenek magukra mint egy családra, de azért ez kicsit túlzás. Igen is lehet kritizálni, és leüvölteni a fejeket, nem azért keresnek horribilis összegeket, hogy csak úgy lézengjenek.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Van jövõje ennek a Barcelonának?
„Azt hiszem, igen. Nem kell túldramatizálni. Vasárnap egy újabb csata vár ránk, és a csapat eddig is nagyon jól teljesített a szezonban. Ennek a csapatnak igenis van jövõje, van benne motiváció, és a Ligában is versenyképesek tudtunk maradni.”
istenem Xavi is mirõl beszél...milyen motiváció?? Milyen versenyképesség?? A csapat egyik legrutinosabb játékosa,egy ikon,igenis ki kéne állnia,és kijelentenie,hogy ez a csapat jelenleg egy nulla. Nem félrebeszélni állandóan...a csodás Pique meccs elõtt olyat nyilatkozott,hogy ez a Barca képes a csodára,és megfordítania párharcot...hát én ezt a pályán nem láttam 😞 Mindegy menjen le ez a hátralévõ pár bajnoki,és kezdõdjön a tisztogatás.
de örülök, hogy kinyílt a szemed 😄 Én többet vártam tõle, gondoltam hogy majd taktikailag tud újítani Pephez képest. Hát sajnos nem. Ez ide jelenleg kevés.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Aztán 2013-ban jött az elsõ vereség a bajnokságban, döntetlenek, reáltól pofon bajnokságban és kupában is, milantól pofon (de ott még felálltunk másodjára), PSG-t is mondhatjuk pofonnak, mert ott se sokon múlott hogy nem kaptunk 4-et. A mostani az nem pofon volt, az KO.
Ha az miatt nem áll be egy szót se szólok.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Visca El Barça!
Példát lehet venni a rivális realtól amit õk próbáltak tenni a továbbjutás érdekében.
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
Piqé még hõs is lehetett volna, voltak nagyon jó belépõi, de az eredménybõl látszik, hogy nem bírja a terhelést. A többiekrõl pedig inkább ne is beszéljünk."
Nagyjából ezek az én gondolataim is.
A Barca egy milliárdosokból álló Profi klub.
Ez a munkahelyük, ezért kapják azt a töménytelen pénzt.
Nincs, egyszerûen nem létezik olyan indok hogy ez a csapat már az öltözõben egy perc játék nélkül feladja.<#ejnye1>#ejnye1>
Márpedig azzal hogy Messit még csak be sem állították ez történt.
El lehet veszíteni egy BL elõdöntöt de nem így.
Kedden a Real megmutatta hogy milyen hozzáállással, emelt fõvel lehet elbukni.<#eljen>#eljen>
95 ezer ember nem arra várt,nem azért fizette ki a jegyet nem azért utazott esetleg több ezer KM-t hogy ezt kapja.
Sejtem hogy voltak olyanok akik már a sorsolás után megvették a jegyüket hogy életükben talán elõször lássák Messit és társaikat a pályán.
Ha valóban sérült lenne azt mondom rendben ezt nem lehetett tudni elõre,de nem volt az!!!!! Vagyis elõre feltartott kézzel mentünk a vágóhídra.
MEG SEM PRÓBÁLTUK!!!!!!!!!!!
És ez számomra elfogadhatatlan hozzáállás.
Mélységesen csalódtam a csapatban.<#sir>#sir>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Az egesz idenyben verszegeny volt a csapat es a letamadas megvaltoztatasaval, egyszeruen rem gyenge lett a jatekunk es hatekonysagat elveszitette a kozeppalya.
Egyszeruen a csereit sem ertettem az idenyben rengetegszer, mert amikor Roura volt akkor is o cserelt telefonon adta ki az ukaszt.
Mar az idenykezdet is nyogvenyelos volt az utolso percekben elert mak golokkal, de az hogy eseritette pl Messit egy mar teljesen felesleges merkozesen, vagy hogy eroltette Sanchezt es Pedrot, amikor egyaltalan nem ment nekik a jatek, vagy amikor eppen Villat mellozte, pedig cserekent lotte a golokat.
A csapat taktikajat teljesen szetverte es kozel sem olyan jo a jatekunk. A vedelem meg egyenesen botranyos, amiota o edzi a csapatot.
Az igazolasok is a vicc kategoriat suroljak. Song ??? Hat vaz amit most is muvelt az elso felidoben. Kepes volt meg ugy is elvesziteni a labdat, hogy 5 meterre szoktette magat es a 7 meterre allo Bayern jatekos hamarabb ert oda.
Pedro ? Ez az edzo ilyen vak, hogy nem cserli le meg akkor sem, ha nem megy neki a jatek ? Nem azert de az elmult ket merkozesen a labdaszedogyerek nevet tobbszor hallottam, mint az ovet. A bajnokin meg egyenesen egy jo megmozdulasa nem volt.
Tellonak meg majdnem egesz idenyben ment a jatek erre kispadoztatta heteken at.
Egyszeruen ugy erzem alkalmatlan a Barcelonanal a vezetoedzoi szek betoltesere ilyen rossz dontesekkel.
Pihentetés. Emlékeim szerint az már hátrányban volt, akkor meg már mindegy volt, kb. fél óra alatt kellett volna lõni 6 gólt. Messinél meg jobb volt nem kockáztatni, gondolom beállt volna, ha félidõben 2-0-ra vezetünk.
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
azért a 7-0 durva, de nem haragszom rájuk a 2008-as szezon még mindig rosszabb, mint ez.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Gyanítom az nem elõdöntõ volt, de legalábbis biztosan nem nezetközi.
a labda eladás meg egyebek már abból nihilbõl következtek ami a barca játékát jellemezte.
A probléma a százmillió eladott labdával volt és nehéz úgy védekezni, hogy állandóan létszámfölényben van az ellenfél.
bosszú<#banplz>#banplz>
jövõre, ha nem lesz edzõváltás, akkor kb ugyanezt (csak a talán a bajnokság se lesz meg, ha a Reál odateszi magát). De ne legyen igazam.