33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#28351 Jah, kettőt a 90 perc alatt. Csak ne kapjunk belőle gólt. :D
Sajnos nem fogom látni a meccset csak felvételről. -
#28350 fognak ők támadni is -
#28349 "Mindenképpen jó meccsre számítok,és arra,hogy a Celtic belemegy az adok-kapokba,így több területünk lesz"
És mégis mi alapján számítasz erre? :D
10 emberrel fognak szerintem bekkelni, mint tavaly. :D De legalább meglátjuk fel tudjuk-e végre törni. -
#28348 Na uraim,este meccs,Bajnokok Ligája!
Celtic FC – FC Barcelona:
Glasgow, Celtic Park
20:45
TV: Sport1
Vezeti: Stéphane Lannoy (francia)
Celtic: Foster - V. Dijk, Lustig, Ambrose, E. Izaguirre - S. Brown, Matthews, Commons - Stokes, Samaras.
FCB: Valdés, Alves, Bartra, Piqué, Adriano – Busquets, Xavi, Iniesta – Pedro (Alexis), Neymar és Fábregas.
Mindenképpen jó meccsre számítok,és arra,hogy a Celtic belemegy az adok-kapokba,így több területünk lesz,gyorsabban játszhatunk,és lőhetjük a gólokat :) Neymitől sokat várok,Leo hiányában most nála a "varázspálca",remélem tud élni vele! -
#28347 Nem kiesőjelölt csapatra gondoltam azé...
:D :D :D :D -
#28346 tavasszal a Realtól :D -
#28345 legyen így :D csak az atletico akkor kapjon ki valami kiscsapattól :D -
#28344 az nembaj,a többi csapatot megverjük,így bajnokok leszünk :DDD -
#28343 ez az atletico támadósor a mi védőinkből is hülyét fog csinálni. Előre látom ahogy Piqué röpköd jobbra balra, esetleg még egy tizenegyest is összehoz... -
#28342 útban hazafele a brigád :)
-
#28341 Előzetes hírek szerint a Celtic,és Valladolid elleni meccseket kell kihagynia Messinek,de pontos diagnózist és hírt csak holnap kapunk. -
#28340 Nem láttam a meccset, most olvasom, hogy Messi megsérült :((
#28337: És nyertek is :) -
#28339 Na, ereztem hogy ma baj tortenik.
Az a tavaly osszeszedett serules nagyon nem akar elmulni. Nem orulnek neki, ha komolyabb dologga fajulna. -
#28338 Én örülnék ha az atletico állna az élen holnap, mert az azt jelentené hogy 6 különbséggel verik a Madridot -
#28337 Nah, most minden adott az atletico-nak hogy megverjék a Madridot. Kíváncsi vagyok megint gyalázatos teljesítménnyel fognak kikapni majd tőlük, mint szokták... -
#28336 Fabregas felment Messi helyére, Xavi meg Fabre helyére :D
Amúgy Valdes milyen kis hisztis lett mostanában. Múltkor Piquének mutatott be most meg Xavival veszekedett... hümm. -
ToM1113 #28335 azt nem értem hogy ha már le kell hozni, miért Xavi ment be helyette... -
#28334 ha valóban ez történt, akkor az öléggé gáz. -
#28333 lőtt egy gólt,látja hogy meglesz a meccs nélküle is,lehozatta magát... -
#28332 vagy már most beintett Martinonak :D -
#28331 és lesérült... kurvajó -
#28330 LEOOO 1-0 :) -
#28329 na indul a meccsünk,hajrá ! -
#28328 Rossz erzeseim vannak a mai nappal kapcsolatban. -
#28327 azigen, respect.
Zuhanyhiradóban a Hajdú Attila, hogy rinyál a barca győzelmen :D Agyvérzést ne kapjon :D -
#28326 Nekem errol ez jutott az eszembe a sportszeruseg kapcsan. :P
-
#28325 mi a faszom van itt? Barca topik,hagyjuk a picsába a Real meccseit,ők se vitatják meg a mi meccsünket a topikukban. Arra ott az el clasico topik! A személyeskedést meg abszolút elkéne kerülni azért,és normál hangnemben megvitatni egy-egy mérkőzést. -
#28324 -
Monoton #28323 Bannerba betettem a Clasico topik cimet, ezt itt fejezzetek be. (A személyeskedést ott is el lehet felejteni, azt intézzétek privátban.) -
#28306 -
#28297 Azért nézem, mert ott játszik a világ jelenlegi és szerintem a történelem 2. legjobb játékosa. Bocsáss meg ha érdekel mit alkot -
#28296 Amúgy tényleg, ki a faszt érdekel a margit?
Nyertek, mögöttünk vannak a táblázaton. De ilyen faszom győztes gólokat ne ide rakjátok már be. :D
Majd a classicon elkalapáljuk őket azt kész :D -
#28293 -
#28292 Hogyam lenne furcsa, 2 evvel ezelott ugyanigy nyertek a bajnoksagot, hogy veletlenul a birok is hibazhatnak a kamu szoveg, de mindig a kocsogok javara tevednek. -
#28291 Nocsak nocsak, a végén 1-1nél kap a Madrid egy kamu 11est. Furcsa nem? -
#28290 Lol... Ramos olyan 2. sárgás belépőt csinált hogy az nem igaz és az Elches kap sárgát reklamálásért. Kis tavaly előtti feeling -
#28289 Remélem a Madrid tartja az eddigi formáját és a meccsek felét továbbra is átalussza. Az elmúlt 5 vagy 6 meccsükön mindig szerencséjük volt és most is simán vezethetne 2-0ra az Elche -
#28288 ááá,hideg kiráz,oda bejutni egyszer srácok...Micsoda legendák öltöztek ott át,és ugye öltöznek most is,milyen atmoszférája,"lelke" lehet annak az öltözőnek. Persze maguknak a játékosoknak ez nem téma már,de azért amikor pl.: Messi legelső nagycsapatban lejátszott meccsére készült ott,öltözött át,még kis taknyosként a már akkor is ikonnak számító Xavi,vagy Puyi mellett,biztos remegett keze-lába :D
-
#28287 kifognak pukkanni,amíg a legerősebb 11-el tudnak kimenni a meccsekre addig jók lesznek,de ha lesérül 1-2 ember,akkor gondba lesznek,tavaly is így kezdtek,aztán a végére 9 ponttal lemaradtak a Realtól. Bár ez ugyanúgy igaz ránk is,főleg a védelemnél ha kiesik (még) 1-2 ember,akkor gondban leszünk. Barca-Real versenyfutás lesz a bajnoki címért,az AtMa harmadik helyét senki nem fogja veszélyeztetni. -
#28286 Kezdek aggódni az ATMA miatt, 6ból 6 győzelem és magabiztosak. És a szuperkupában is jól lefogtak minket, szóval nem lesz ez könnyű