33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• [HUN]FaTaL
    Jah, kettőt a 90 perc alatt. Csak ne kapjunk belőle gólt. :D

Sajnos nem fogom látni a meccset csak felvételről.
  • bakkerman
    fognak ők támadni is
  • [HUN]FaTaL
    "Mindenképpen jó meccsre számítok,és arra,hogy a Celtic belemegy az adok-kapokba,így több területünk lesz"

És mégis mi alapján számítasz erre? :D

10 emberrel fognak szerintem bekkelni, mint tavaly. :D De legalább meglátjuk fel tudjuk-e végre törni.
  • bakkerman
    Na uraim,este meccs,Bajnokok Ligája!

Celtic FC – FC Barcelona:
    Glasgow, Celtic Park
    20:45
    TV: Sport1
    Vezeti: Stéphane Lannoy (francia)

Celtic: Foster - V. Dijk, Lustig, Ambrose, E. Izaguirre - S. Brown, Matthews, Commons - Stokes, Samaras.

FCB: Valdés, Alves, Bartra, Piqué, Adriano – Busquets, Xavi, Iniesta – Pedro (Alexis), Neymar és Fábregas.

Mindenképpen jó meccsre számítok,és arra,hogy a Celtic belemegy az adok-kapokba,így több területünk lesz,gyorsabban játszhatunk,és lőhetjük a gólokat :) Neymitől sokat várok,Leo hiányában most nála a "varázspálca",remélem tud élni vele!
  • Sippie
    Nem kiesőjelölt csapatra gondoltam azé...
    :D :D :D :D
  • bakkerman
    tavasszal a Realtól :D
  • Sippie
    legyen így :D csak az atletico akkor kapjon ki valami kiscsapattól :D
  • bakkerman
    az nembaj,a többi csapatot megverjük,így bajnokok leszünk :DDD
  • Sippie
    ez az atletico támadósor a mi védőinkből is hülyét fog csinálni. Előre látom ahogy Piqué röpköd jobbra balra, esetleg még egy tizenegyest is összehoz...
  • bakkerman
    útban hazafele a brigád :)
  • bakkerman
    Előzetes hírek szerint a Celtic,és Valladolid elleni meccseket kell kihagynia Messinek,de pontos diagnózist és hírt csak holnap kapunk.
  • [HUN]FaTaL
    Nem láttam a meccset, most olvasom, hogy Messi megsérült :((

#28337: És nyertek is :)
  • Jakuza1
    Na, ereztem hogy ma baj tortenik.
    Az a tavaly osszeszedett serules nagyon nem akar elmulni. Nem orulnek neki, ha komolyabb dologga fajulna.
  • tobias88
    Én örülnék ha az atletico állna az élen holnap, mert az azt jelentené hogy 6 különbséggel verik a Madridot
  • tobias88
    Nah, most minden adott az atletico-nak hogy megverjék a Madridot. Kíváncsi vagyok megint gyalázatos teljesítménnyel fognak kikapni majd tőlük, mint szokták...
  • Sippie
    Fabregas felment Messi helyére, Xavi meg Fabre helyére :D

Amúgy Valdes milyen kis hisztis lett mostanában. Múltkor Piquének mutatott be most meg Xavival veszekedett... hümm.
  • ToM1113
    azt nem értem hogy ha már le kell hozni, miért Xavi ment be helyette...
  • Sippie
    ha valóban ez történt, akkor az öléggé gáz.
  • bakkerman
    lőtt egy gólt,látja hogy meglesz a meccs nélküle is,lehozatta magát...
  • Sippie
    vagy már most beintett Martinonak :D
  • Sippie
    és lesérült... kurvajó
  • bakkerman
    LEOOO 1-0 :)
  • bakkerman
    na indul a meccsünk,hajrá !
  • Jakuza1
    Rossz erzeseim vannak a mai nappal kapcsolatban.
  • Sippie
    azigen, respect.

Zuhanyhiradóban a Hajdú Attila, hogy rinyál a barca győzelmen :D Agyvérzést ne kapjon :D
  • Jakuza1
    Nekem errol ez jutott az eszembe a sportszeruseg kapcsan. :P

• bakkerman
    mi a faszom van itt? Barca topik,hagyjuk a picsába a Real meccseit,ők se vitatják meg a mi meccsünket a topikukban. Arra ott az el clasico topik! A személyeskedést meg abszolút elkéne kerülni azért,és normál hangnemben megvitatni egy-egy mérkőzést.
  • [HUN]FaTaL
  • Monoton
    Bannerba betettem a Clasico topik cimet, ezt itt fejezzetek be. (A személyeskedést ott is el lehet felejteni, azt intézzétek privátban.)
  • kaposi1
  • tobias88
    Azért nézem, mert ott játszik a világ jelenlegi és szerintem a történelem 2. legjobb játékosa. Bocsáss meg ha érdekel mit alkot
  • [HUN]FaTaL
    Amúgy tényleg, ki a faszt érdekel a margit?

Nyertek, mögöttünk vannak a táblázaton. De ilyen faszom győztes gólokat ne ide rakjátok már be. :D

Majd a classicon elkalapáljuk őket azt kész :D
  • tobias88
  • Jakuza1
    Hogyam lenne furcsa, 2 evvel ezelott ugyanigy nyertek a bajnoksagot, hogy veletlenul a birok is hibazhatnak a kamu szoveg, de mindig a kocsogok javara tevednek.
  • tobias88
    Nocsak nocsak, a végén 1-1nél kap a Madrid egy kamu 11est. Furcsa nem?
  • tobias88
    Lol... Ramos olyan 2. sárgás belépőt csinált hogy az nem igaz és az Elches kap sárgát reklamálásért. Kis tavaly előtti feeling
  • tobias88
    Remélem a Madrid tartja az eddigi formáját és a meccsek felét továbbra is átalussza. Az elmúlt 5 vagy 6 meccsükön mindig szerencséjük volt és most is simán vezethetne 2-0ra az Elche
  • bakkerman
    ááá,hideg kiráz,oda bejutni egyszer srácok...Micsoda legendák öltöztek ott át,és ugye öltöznek most is,milyen atmoszférája,"lelke" lehet annak az öltözőnek. Persze maguknak a játékosoknak ez nem téma már,de azért amikor pl.: Messi legelső nagycsapatban lejátszott meccsére készült ott,öltözött át,még kis taknyosként a már akkor is ikonnak számító Xavi,vagy Puyi mellett,biztos remegett keze-lába :D

• bakkerman
    kifognak pukkanni,amíg a legerősebb 11-el tudnak kimenni a meccsekre addig jók lesznek,de ha lesérül 1-2 ember,akkor gondba lesznek,tavaly is így kezdtek,aztán a végére 9 ponttal lemaradtak a Realtól. Bár ez ugyanúgy igaz ránk is,főleg a védelemnél ha kiesik (még) 1-2 ember,akkor gondban leszünk. Barca-Real versenyfutás lesz a bajnoki címért,az AtMa harmadik helyét senki nem fogja veszélyeztetni.
  • tobias88
    Kezdek aggódni az ATMA miatt, 6ból 6 győzelem és magabiztosak. És a szuperkupában is jól lefogtak minket, szóval nem lesz ez könnyű