Pentium 4 vagy BMW?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szar lehet neked..:D
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
Szerintem meg minden egyes termékpaletta frissitésnél (újabb magú procit adnak ki) újra és újra elõ fogják hozni a régebben használt neveket. Az a lényeg, hogy az Ismerõs nevek hatnak a vásárlókra. Aki 4 évvel ezelõtt vett 750-es BMW-t szerette az most is 750-es-et fog keresni... Csak éppen 2004-eset... Szerintem ezek a számk nem fizikai teljesítményt fejeznek ki hanem a termékcsaládon belül elfoglalt helyet... ergo mint kategória újra és újra elõszedhetõ (mint a kész konfigok esetében a Gamer jelzõ a gép végn vagy az Office jelzõ a gép végén, látszik, hogy mire szánták, csak ez most a procikra fog vonatkozni... Szerintem nem hülyeség ez a rendszer... Így legalább nem kell profinak lenni abban, hogy milyen procit vegyen a burzsuj gyere hanem leemeli a polcról a 790-est és mindig csak a 790-est kell használnia mert van rá pénze és neki a legjobb kell.... Ez A nagybetûs MARKETING
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
igen. csak a számot lehet majd másolni.
bár egyre inkább úgy néz ki, hogy az AMDnek nem akaróddzik majd...
bár egyre inkább úgy néz ki, hogy az AMDnek nem akaróddzik majd...
When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?
Nem éppen, mivel a név pl. Pentium4 570-lesz. Ez a név levédhetõ, ráadásul a szám csak olyan, mint az eddig mögé biggyesztett gigahertz.
Regen az volt a baj a 286, 386, 486..-os szeriaval, hogy nem tudta a szamokat levedeni az Intel es most megint visszaternek ehhez? Nem ertem.
Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az o szintjükre, és legyoznek a rutinjukkal.
diamond viper is pont ezeket a számokat használta... ha jól emléxem: 3xx riva128, 5xx tnt, 7xx tnt2.
Zseniális...Egy kótvány disznó lomha dögrõl elnevezni egy processzort:)
Egészen zseniális:)
Egészen zseniális:)
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Vajon miert 3xx, 5xx es 7xx? Talan mert az amd-nel 2xx, 4xx es 8xx... :)
How About A Nice Cup Of Shut The Fuck Up?
Hát nem tudom h. most sirjak vagy nevessek nme az intelle van bajom csak h. mi a fenének kell most ezen kavarni, az amdnél legalább az xp sorozattol máshogy jelölik a dolgokat erre most ez mire az ember megtanulja h. a 530 as széria az 3 ghz addig megõszül, persze ugyis kilesz irva mindehova elször de akkor is kell ez?
Õõõõõ, akkor ezt most vegyünk az Intel részérõl annak beismeréseként, hogy a megahertz tényleg nem minden?
Elég égõ. Fõleg ha azt nézzük, hogy ez már a második eset, amikor az AMD-t követi az Intel (lásd még 32/64 bites procik bevezetése)
Elég égõ. Fõleg ha azt nézzük, hogy ez már a második eset, amikor az AMD-t követi az Intel (lásd még 32/64 bites procik bevezetése)
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."