Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hm...
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
srácok 1000 kössz!
nehéz a választás..
de h ne legyen vita majd cserélgetem õket 😄
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Pain is inevitable. Suffering is optional.
a lámpát nemlehet megoldani h 1xre villanjon fel?
de így is fain.
neked is köszönet Kis Kocka!
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Hegesztene nekem vki egy faxa fuck-os logót? Lényeg hogy Comic Sans betûtípus legyen, a többit elképzelés a kovácsra bízom. A jelenlegi naon maszekosra sikerült nekem. Köszi elõre!!
Fákjúal!
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
de ha nembaj megnéznék más által készítettet is.
a neve uchiha sasuke, es azert vannak rajta ilyen tetko cuccok , mert
ami rajta van az 1 atkozott pecsét amit orochimaro "adott" neki.
ez a forma gecisok energiat de inkredibül páwört ad az adott embernek.
sasuke ebben az esetben hasznalja a sealt.
erre modntma hogy enis szeretnek ilyen logot mert nagyon jóul néz ki😊
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
szeretnék logót kérni.
Ez lenne a kép
a név legyen Suna.A betütípus azt a kovácsra bízom.
Animált legyen hasonlóan Brolly-éhoz.
elõre is thx!
Nekem anélkûl is tökéletes lesz!
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
Szeretnék kérni egy Nemzeti színû logót ami a jelenlegire épülne!
A 3 vonalat kellene nemzeti színûre festeni, az "M" betû maradna ugyanígy és a"sikura" kiírást kellene olvashatóbra cserélni. JA és ha lehet ezt a kék "fejléc(?)et) kellene mélyebb zöld színûre cserélni.
Elõre is köszönöm a segítséget!
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
Hegesztene nekem vki egy faxa fuck-os logót? Lényeg hogy Comic Sans betûtípus legyen, a többit elképzelés a kovácsra bízom. A jelenlegi naon maszekosra sikerült nekem. Köszi elõre!!
Fákjúal!
És egy kicsit több konkrétumot
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
de az a csillag nekem tetszett...
Pain is inevitable. Suffering is optional.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
De ha kiegyezel egy jó állóképbe azt megcsinálom.