Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
#58565 #58566
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
többek jelzésére javitok!!!
kis ívben le legyen kerekítve

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
:c
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Segítségeteket elõre is köszönöm

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
THX elõre!!!
Fákjúal!
Mima
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
Pain is inevitable. Suffering is optional.
hamarosan indítom a Hellgate: London oldalam, www.HellgateLondon.hu , keresek egy olyan embert, aki tud nekem készíteni egy igényes szép logót az oldalamra. Cserébe fel lesz tüntetve a neve és ha akarja akkor az elérhetõsége a honlapon. Jelentkezõket várom az [email protected] email címen, vagy a [email protected] MSN címen. Elõre is köszönök mindent
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Lenne egy kérésem:
készülõ Sims 2-es oldalamhoz szeretnék kérni tõletek egy olyan logót, ami a Sims 2-ben szereplõ - az emberek feje felett található - gyémántot ábrázolja, vízszintes forgás közben!
Lécci készítsétek el nekem!!!
Köszönöm elõre is!
Olyan logo-t szeretnék amiben benn van ez az asroma logo ilyen narancs vagy vörös háttérrel fehér háttérrel NHL logo egy atlanta trashers logo és még ha esetleg(de nem muszály) ez a játékos