Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ha meg tudnád még csinálni hogy a Buldozer feliratot kiveszed azt megköszönném😄 és akkor picit lassaban váltaná a Forca,Barca felirat egymást
Forca Barca
Most muszály megnéznem egy Prison Break-t jah és meg kell kajálnom 😊
Utána folytatom
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Ha rajtam múlik estére mindenkié kész lesz...
Szeretnék már én is így 2 év után egy saját logót😊
Szóval a lényeg,hogy MANCHESTER UNITED-os legyen,hasonló mint itt(címer) (#59415)
Saját fantáziájára bízom,aki csinálja,még annyi,h legyen már valami animáció,h " GLORY MU "
Ha nem elég ennyi info,akkor valami konkrétabbat is kitalálok.
Elõre is kössz!!
Glory, Glory Man. United!
Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\
Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\
én ilyet ki nem tud? béna Ulead Gif Animator-al csináltad
Szeretnék kérni Tõletek egy fasza kis logot (mily meglepõ kérés 😄)..
..szal elég, ha az Én nevem van rajta (ROBERTO), de lényeg, h szép és ötletes legyen a logo (de rózsaszín mégse legyen benne 😄).. a Ti fantáziátokra bízom, h milyen legyen..
Elõre is köszönöm annak az áldott jó embernek, aki majd megcsinálja! 😉
Valaki tudna nekem csinálni egy Real Madridos logót?
Raúl a kedvencem, szeretném ha a neve is benne lenne.
Megoldható???
Elõre is köszi!!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
A mostani logom szeretném vip-ben kérni...
És kicsit lassaban váltság egymást a feliratok😄
elõre is köszi
Forca Barca

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Legyen átmenet a fejléc és a kép között. És rá kéne írni hogy Joe. Ja és a képbõl a szem rész kéne.
Köszi elõre.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
#59402 htx (kivételesen nem animált a logom)
#59403 elküldtem
#59405 nm
#59406 ez elsõnek a végén szét esik a logo, a másodiknál nem esik szét és van rajta keret
mi az MSN-címed PLZ megadnád privibe kõsz!
a logód is jó ^^
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
IE-s átmenettel ahogy kérted
de tudod 2. pont 😊
de úgy érted, h viszonylag egy színûre (szal, h nagyjából pl. kék, csak más árnyalatokkal), vagy mindenféle színûre?
mert az elõzõ megoldható, de az utóbbi... hát azt nem hiszem...
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Láttam a 4.-es pontot, de nem tudom, hol másutt tegyem fel ezt a kérdést. Szóval: tudnátok nekem segíteni? Kész gif-et milyen módon tudok teljesen átszínezni? 120 frame-képszerkesztõ progival kicsit hosszas lenne...:s Thx a lot mindenkinek aki nem szedi le a fejem😊
asszem ezután elmegyek megfürdeni 😛P
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
amúgy kösz mindenkinek (a tippeket is)
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá