Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
A keretnél?
A logódban a világosabb csíkot, hogy csinálod?
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Köszi szépen <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Semper Fidelis

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
amit csináltam az full új...
de ha szóltál volna akkor nem szaraxom vele
#59514 megoldható
Én is kérnék szépen egy logo-t ha megoldható.
Ebbõl a Don't Stop felirat és a rendõr legyen benne ha megoldható.
A többit döntsétek el ti. Tetszeni fog tudom 😊 Elõre is köszi a munkát
Semper Fidelis
Pain is inevitable. Suffering is optional.
na mindegy! de azért olvasd el légyszives a szabályzat 3. pontjának a második felét! thx.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
látom senki nem kér logot!😄D
én kérnék eggyet😄
ez a kép legyen benne:
meg az a felirat ami a kép alján van!
Meg még ha belefér akkor a Buldozer felirat
Forca Barca
szerencsére megvan psd-ben
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
Eskü, olyan domboldal mint ahol a holywood betük is vannak, és vmi német szöveg.
a képre meg rá volt irva: Online kinder nemtom mi lényeg h vmi online gyerekmozimagazin
LIVE Gamertag: G04LK33PeR
Foci+Punisher nem tom...
Kicsit hosszú a neved is
Szeretnélek megkérni titeket h csináljatok nekem egy logot, amit it SG-n tudok használni. Én arra gondoltam h baloldalt egy MUFC-os logó és jobb oldalt egy Punisher kép, a háttér a MUFC logótól piros és menjen át feketébe egészen a Punisher Logoig, a Nevem (G04LK33PeR) pedig balról jobbra menjen fehér színnel (lehetõleg félkövér legyen.)
ha megtudjátok csinálni elõre is kösz. (Mellékeltem egy kis Punisher képet)
LIVE Gamertag: G04LK33PeR
A háttér faxa de a betûtípus és maga a felirat :S

akárhányszor meglátok egy mozgó logot mindig egy világ omlik össze bennem hogy már ilyen is van... Jobb esetben csak mély depresszióba esem...