Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mit írjak?
Én türelmesen várok 😄, szavadon foglak 😛
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
?
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Szeretnék egy logót kérni.
Adok két alapképet ezek használjátok fel:
TDU LOGO
LODÓ HÁTTÉR
-------------------------------------------------------------------------
HA lehet akkor mozgó legyen!
Elképzelésem: - Mozgó legyen a logóm
- Adott a logó háttér, amin ott van kocsi az elmosná a nevem (-AntiHero-)mikor elindul, és kirajzolódna Test Drive Unlimited felirat.
Nagyon hálás lenneék ha valaki eeltudná készíteni nekem.
Elõre is köszönöm.<#worship>#worship>
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Megcsinálná vki a logom h illeszkedjen a fejléchez és plz ha lehet akkor nagyobbitsátok meg 150*25-re
köszi
LIVE Gamertag: G04LK33PeR
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Mike legyen rajta a többit rád bízom😉
ha van valakinek még kedve ehhez, akkor azt is megkérném, hogy dobjon össze valamit😄
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Dragooon az elõzõ logod nekem jobban bejött 😛<#hehe>#hehe>
De ez is tetszik <#eljen>#eljen>
on:
Semper Fidelis
?
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
#59615: jaja ^^
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\

Pain is inevitable. Suffering is optional.
, mert ez nagyon megtetszett, csak 120x20-as méretben, és a név NoName legyen és pulzáljon, vagyis villogjon, de ne legyen smile. Remélem el tudja késziteni nekem valaki! Elõre is köszönöm!GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
(amúgy van benne egy kis reklám, de sebaj)
Szeretnék egy logót és egy nagyob igémyesen összevágott képet ami az oldalunk bejelentkezõ képe lenne.
------------------------------------------
A logo tartalmazza következõ feliratokat:
TT
TotalTeam
A kép csak következõ felirat legyen:
TotalTeam
Ezeket egy Call of Duty 2 klánhoz szeretném felhasználni. Lehet akármilyen , csak jol nézzen ki, és tükrözze a játék témáját (második világháborús erõszakos lövöldözõs játék <#vigyor3>#vigyor3>)
Anyagok, képek az alábbi linken:
képek
máshonnan képek
Nem muszáj a képek böl dolgozni a logohoz 😊
OLDALUNK: TotalTeam
Köszi aki megcsinálja
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Szeretnék kérni egy logót, és azt szeretném ha GIF lenne.
A lényeg, hogy négy csapat címere változzon,
A lényeg, hogy mindegyik logo picit legyen elforgat néhány fokkal ha lehetséges. A másik, hogy minden logo két jellegzetes színe legyen a logo mögötti háttérben átmenetesen. A név pedig : K4PL4N. Elõre is köszönöm akármelyik kovácsnak 😊
meg amugy bármi non-figurativ is lehet. nem fontos ez. vagy vmi kinai jel. vagy vmi ojasmi
nincsojanom
akkor legyen benne ez ugy a bal oldalt kb, meg szerintem ez a betûtípus király: ez-e
a szöveg pedig a nevem lenne: boyscout
akkor hát elõre is köszi
nincsojanom
ez jól esik... 😊