Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Levente0111
én egy snoop dogg képet mellé mozgókép a felirat levi elõreis nagyon nagyon szépen köszönöm

Mit írjak?

öszinte részvétem, mostanság nekem is csinált érdekes dolgokat a windows, de hát ne csodálkozunk mert amikor a windows eléri a boot limitet tönkre megy <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Én türelmesen várok 😄, szavadon foglak 😛

leho94
király..kösz

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Dragooon
megcsinálom, csak egy kicsit késni fog, mert tegnap beszart a vindóz most telepítem újra ^^ amint tudom elkészítem (remélem nem gond)

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

JAG1

?

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Kiváncsian várom az eredményt <#worship>, 😛, remélem jó lesz szép lesz 😄, akkor 10 sorban odákat fogod rolad zengeni xD

lehet 😄, megesik nah bocsi 😛

AntiHero
Sziasztok

Szeretnék egy logót kérni.

Adok két alapképet ezek használjátok fel:
TDU LOGO
LODÓ HÁTTÉR

-------------------------------------------------------------------------
HA lehet akkor mozgó legyen!
Elképzelésem: - Mozgó legyen a logóm
- Adott a logó háttér, amin ott van kocsi az elmosná a nevem (-AntiHero-)mikor elindul, és kirajzolódna Test Drive Unlimited felirat.

Nagyon hálás lenneék ha valaki eeltudná készíteni nekem.

Elõre is köszönöm.<#worship>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

G04LK33PeR
Sziasztok!
Megcsinálná vki a logom h illeszkedjen a fejléchez és plz ha lehet akkor nagyobbitsátok meg 150*25-re
köszi

LIVE Gamertag: G04LK33PeR

mike0013
kösziii😊)

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Matt07
kajálok és utána alkotok vmit ^^

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

mike0013
😄DDD és a logót elvállalnád^^? pls

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Matt07
Tegnap elõtt csináltam 1 Barcás userbart^^

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

mike0013
Drag, ha itt vagy csinálnál nekem egy marha jó Barcás logót😊?
Mike legyen rajta a többit rád bízom😉
ha van valakinek még kedve ehhez, akkor azt is megkérném, hogy dobjon össze valamit😄

leho94
szeretnék egy leho94 feliratú villogó logót ha lehet zöld háttérrel kék betûkkel és még vmi hozzá illõ jó kis cuccok..😄 persze 120x20-as méretbe..kösz elõre is

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Dragooon
wehe köszi, nekem is, de valszeg ez is marad, mert meghalt a gépem és nem töltöttem fel sehova ^^

boyscout
htx

nincsojanom

Armani
off:
Dragooon az elõzõ logod nekem jobban bejött 😛<#hehe>
De ez is tetszik <#eljen>
on:

Semper Fidelis

JAG1

?

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Dragooon
na a képet megcsinálom majd valamikor (még ma), majd priviben elküldöm a linket.
#59615: jaja ^^

Armani
Szerintem te félre értetted amit Dragooon értett a reklám alatt ^^

Semper Fidelis

Benc16
ilyeneknél énse tok... :S

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸

Sorry ma nem vok kreatív

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

PJack
nincsmit😄

Pain is inevitable. Suffering is optional.

KÖSZI!!!! KÖSZI!!! EZ A LEGJOBB!!!! GRAT!!!! KÖSZI!!!!

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Én megcsinálom mozgóra de sztem nem lesz túl eredeti (nincs új ötletem)

PJack
htX.

Kamehame
jó lett (Y)

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\

PJack
ennél több nem fért bele (villogás szempontjából persze)

ja igen a te üzidre akartam válaszolni 😊, bocsika 😊, it van alatta amit elõb irtam

Hát ugy gondoltam vektor grafikus lenne a logo 😄, és ugye bár annak a mérete mindegy. De amugy ezen nem godnolkoztam. legyen a kép kb 640x480 vagy 800*600 , szoval, a mérete ha nekem nem tetszik majd átméretezem azon ne muljon annyira 😄, a reklám nem baj ha van benne, csak azért ne azon legyen a hangsuj 😊, szoval ne a közepére tedd a reklámot <#worship><#vigyor>. Köszike 😊

Hétfõn mindig van dolog 😊

Sziasztok! Egy hasonló logót szeretnék: , mert ez nagyon megtetszett, csak 120x20-as méretben, és a név NoName legyen és pulzáljon, vagyis villogjon, de ne legyen smile. Remélem el tudja késziteni nekem valaki! Elõre is köszönöm!

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Dragooon
a képnek mekkorának kell lennie?
(amúgy van benne egy kis reklám, de sebaj)

Sziasztok 😊
Szeretnék egy logót és egy nagyob igémyesen összevágott képet ami az oldalunk bejelentkezõ képe lenne.
------------------------------------------
A logo tartalmazza következõ feliratokat:
TT
TotalTeam

A kép csak következõ felirat legyen:

TotalTeam

Ezeket egy Call of Duty 2 klánhoz szeretném felhasználni. Lehet akármilyen , csak jol nézzen ki, és tükrözze a játék témáját (második világháborús erõszakos lövöldözõs játék <#vigyor3>)

Anyagok, képek az alábbi linken:
képek
máshonnan képek

Nem muszáj a képek böl dolgozni a logohoz 😊

OLDALUNK: TotalTeam

Köszi aki megcsinálja

Drephis
ték (ne szedjétek le a fejem) 😄

help

Dragooon
ja értem.. hát ha türelmesen vársz biztos jön valaki, aki tud segíteni ^^

Kaplan
Állóból nem igen tudok elképzelni valami jót, meg állót én is tudnék csinálni, de mivel négy címer nem fér ki jól ezért kellene a mozgó.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Dragooon
én megcsinálnám, ha nem lenne mozgó.. amúgy azért nem, mert már unalmas, minden 2. ember azt kér és újat már nemigen lehet belõlük kihozni :C ha jó az álló, én bármikor csinálok

Kaplan
Miért nem csinálnak focis logo-kat? :/

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Drephis
mármint emiatt nemtom h megcsinálja e vki

help

Drephis
focis.

help

Brolly28
nemhiszem h elválalják hacsak antrax nem

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Kaplan
Sziasztok!

Szeretnék kérni egy logót, és azt szeretném ha GIF lenne.

A lényeg, hogy négy csapat címere változzon,

A lényeg, hogy mindegyik logo picit legyen elforgat néhány fokkal ha lehetséges. A másik, hogy minden logo két jellegzetes színe legyen a logo mögötti háttérben átmenetesen. A név pedig : K4PL4N. Elõre is köszönöm akármelyik kovácsnak 😊

boyscout
persze ne fehér legyen körülötte.
meg amugy bármi non-figurativ is lehet. nem fontos ez. vagy vmi kinai jel. vagy vmi ojasmi

nincsojanom

boyscout

akkor legyen benne ez ugy a bal oldalt kb, meg szerintem ez a betûtípus király: ez-e
a szöveg pedig a nevem lenne: boyscout

akkor hát elõre is köszi

nincsojanom

Armani
Nincsmit, remélem tetszik 😊

Semper Fidelis

Drephis
köszönöm ^^

help

köszike 😊

ez jól esik... 😊