Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matt07
nem<#ejnye1>

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Kamehame
de

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\

Matt07
a torrent az nem warez -.-'

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Kamehame
a moderátorokat nem érdekli ki miatt, azt büntetik aki betette

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\

Grove4
miattam volt uh. bocs.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Kamehame
OFF
ezt nagyon gyorsan tüntesd el mert warez és büntetöpontot kapsz
ON

boyscout
mibe különbözik a CS2 meg a CS3 ?:o

nincsojanom

Csabesz6
bocs rosszul irtam a nevet

€$1nK0

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Grove4
jah és ez ugye teljes,és magyar? nem baj ha nem magyar csak kérdem.Még 1x kösz

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

PJack
nm.

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Csabesz6
helobello
szeretnék 1 uj lokót😊
név ez legyen rajta hogy $€1nK0
és enneka civicnek egy részét szeretném rá vhogy...a csinko($€1nK0) felirat esetleg igy bejöhetne baloldalt és kimehet jobboldalt.ien graffitis betüstilussal😛

köxi

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Grove4
köszi szépen.

PJack
jah oké.

torrent letöltõ progi (utorrent)

a torrent maga (adobe photoshop cs3)

(u.i. én CS2-t használok de ez még jobb)

további segítségért látogass el ide.

Grove4
Te pl milyet használsz?

Grove4
Egy kicsit pontosabann?Nem nagyon vagyok otthona torrentezésben.Esetleg a progi pontos nevét ha meg tudnád adni. Kösz.

PJack
torrentrõl.

Grove4
Semmi gond.Figy nem tudod honnan tudnék letölteni vmi normális photoshopot(nem próbaverziót)amin ilyen logot lehet csinálni?

PJack
animációt erre nemtok mert túl nagy lesz, hameg nem lesz nagy, akkor ronda lesz, de mostmár nem változtatok. bocs.

Grove4
nagyon szépen kösznöm,szép de esetleg valami más?Animált esetleg.Tényleg köszi szépen.

tep
köszi<#eljen>

\"SLICE of LIFE\"

PJack
nm.

PJack

bocs, de most nem vagyok vmi kreatív állapotban😄

Nagyon jó lett, köff :p

PJack
ehh... na jó...

Grove4
Nekem is csinálsz léci? Oda leírtam h milyet szeretnék.

PJack
?

PJack
thx.
#60007 - sajnos igen..

Kicsikiraly
Pjack: tetszik a logód 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

sweech
spam topik <#szomoru2>

Grove4
Sziasztok valaki csinál nekem egy logot ha szépen megkérem?
a logoban a jobb oldalon ez""
a baloldalon ez""
vagy ez""
legyen,legyen valami animáció is és valami spéci betûtipus a nevemhez, a többit a kovács fantáziájára bízom.elõre is köszönöm.

boyscout
ez nem gumiszoba.. talán nem kéne itt ijeneket..

nincsojanom

<#integet2><#nevetes1><#smile><#vigyor4>
mike0013
úh, mekkora téked volt <#rinya>

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

<#eplus2>

TÉK <#integet2>

Tééééék
<#worship><#nevetes1>

Õ tette be, ugyanúgy kell kapnia bûntetõpontot

RIZLA
na hess...!

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

meglepõen kreatív vagy <#nevetes1><#taps>

és? nem is neked készült.
Nagyon nem látszik belõle semmi.

<#szomoru2>

RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Nyale?😄

PJack
thx.<#alien>

boyscout
szerintem neked van yó lokód!

nincsojanom

Nekem egyátalán nem tetszett, ezért kértem hogy csináljatok.