Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
válasz erre | #60329
Énis, de miután beszólásba megy át azt nem szeretem
Semper Fidelis
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Inkább a briguét kritizáljátok az jobb lett 😄D
Semper Fidelis
Majd késöbb megcsinálom csak most learn xD
maximusé meg úgyis jobb (y)
Köszi a tanácsokat
Semper Fidelis
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
1. az alsó nem fog egybefolyni, mert nincs a katona mögött a háttér, így olyan, mintha elvágták volna.
2. a szöveget egy picit halványítsd el, mert így a körvonalai elég erõsek 😉
(csak jótanács)
ja és jah 😄 deviantarton van egy csomó
Félre ne érts nem akarok itt valaki lenni 😄
Csak énis csináltam aztán majd eldönti melyik tetszik 😊
Csakhogy el ne felejtse 😊
Semper Fidelis

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Valaki ezzel is foglalkozna? ----> #60043 #60039??? köszi elõre is
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Szeretnék kérni vmi tavaszias logot! 😊) Felirat annyi legyen rajta hogy "Brigu" 😊)
Elõre is thx....😊
xD
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Voltam nyitás után!