Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valaki csinálna nekem 1 olyan logót ami ebben a betû stílusban lenne és ugyan ilyen ezüst színben lenne középen, aztán dübbene az egész 1-et hogy 1 kicsit elmaszatolódik a kép és visszajön, aztán bejönne ez a kép és viszlát!
THX!!! <#wink>#wink>
Amúgy Gabe a logo mindjárt érkezik csak eszek
Semper Fidelis
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
ha nagyon szépen megkérlek titeket (ami most történt meg) akkor csinálnátok nekem egy Dr. House-os logót? A felirat legyen Mike és ez váltakozzon, tehát úgy, mint Gunnersboy logójában (ha nem gond, Gabe😊)
Köszönöm elõre is
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
eredetileg claire-set akartam, de hát Pheapernek is olyan van 😄
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Semper Fidelis
Vajh mért? 😄
Amúgy utána olvastam,a többit 😄
Semper Fidelis
(pedig az a legviccesebb szereplõ a heroes-ban😄
Pain is inevitable. Suffering is optional.
de ez egy kivételes alkalom 😉
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
valaki ebböl a képböl VIP logot nekem, ami lehetõleg illeszkedjen a mostani fejlécszinemhez ^^ elõre is htx
betütipus ha lehet illeszkedjen a kép hangulatához...felirat: Gabe
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
22Kb lett nem engedi berakni a kötsög
köszönöm
mekkora kép kéne?
de van egy kis problem....
e kép méretei miatt nem lehet belõle logót csinálni😞
bocsi, de akárhogy próbálom, nem megy.
mondjuk úgy hogy a kép bal oldalán ott van hogy mirk olyasfajta színekkel mint az avp felirat alul😊
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
?