Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Annyira darkos képet nem akartam amitõl még énis hányok. Az Antrax területe 😄
Amúgy csak kicsit darkosat akart 😛
Semper Fidelis
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Kas látod ezt?----><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
XDDDDDDD
Semper Fidelis
meg most a neved leygen középen, vagy uyganez a szöveg? (mer a nevedet nemtom megcsinálni, mer nemtalálom ez ta betûtipust, de a szöveget (Saints Row) megtom csinálni...
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Pain is inevitable. Suffering is optional.
dy yayo - neked meg inkább mégse csinálom meg😛
Pain is inevitable. Suffering is optional.

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
valaki csinálna nekem 1 olyan logót ami ebben a betû stílusban (ITT) lenne és ugyan ilyen ezüst színben lenne középen, aztán dübbene az egész 1-et hogy 1 kicsit elmaszatolódik a kép és visszajön, aztán bejönne ez a kép jobbról a második embernek a feje meg látszódjon kicsit az AK!
itt a kép
nagyon-nagyon köszi elõre is!
KÉÉPET!!!!!!!
Semper Fidelis
lehet animalt, lehet sima kep is, nekem 8. 😊
egy a lenyeg: ne legyen anime, meg kinai, japan, koreai hulyeseg..
a tobbi a fantaziatokra lesz bizva. (Y)
elore is thx
elõre is köszi szépen<#wave>#wave>
practitioner of the forbidden arts of death