Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SNAKE01
nekem megvan kúrva jó minõségben 😄DD

Kamehame
ja és név Killer, az én sok új nevem....😄

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\

Kamehame
csá all!
szeretnék kérni 1 logot, ha lehetséges...
ezzel a képpel szeretnék egy 120 * 20-as logot kérni

ha kérhetném a kép oldala olyan legyen mint az alap szinû "csík"
(nem jút eszembe a neve, de az amin a logo van)
és legyen csikozva ha lehet! köszönöm szépen elõre is!

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\

INeedspeed
Thx Maximus!

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

Olcsy
Elõre is köszi!<#nyes>

Olcsy
Hi!Szeretnék kérni 1 logót!Olyan elképzelésem van h, az Olcsy felírat zöld tûzben ég.

SNAKE01
nincs kedvük valszeg,kényszerbõl nem dolgoznak -.-

buldozer99
2. pont

Forca Barca

Jagumo
pls csináljátok már meg...már 3-jára kérem

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Maximus4

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Matt07
viszont!<#integet2>

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Jagumo
hallo
szeretnék 1 VIP accos Drogaba 11.es lógót ugy hogy illaszkedjen a Sötétkék fejlécemhez.
legyen rajta Chelsea logó és az hogy drogba 11.
fotó nem kell. (ne legyen mozgó vagy csak minimálnisen de inkább ne.)
és szép legyen nagyon olyan csicsás szép betütipus meg minden köszike elõre is😊

Lészi csináljátok már meg!

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

PJack
Boldog Húsvétot minden logókovácsnak!<#integet2>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

INeedspeed
elkészül ma a logó?

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

Maximus4

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Maximus4
photoshop

kas123
Off: de sztem tök hülyeség ez a 4-es pont...mé nem lehet megkérdezni? hmm? most aztán k****** szét lenne spamelve a topik ha néhanapján vki megkérdezné h ezt h csináltad meg azt?! ON:

Flamer
a kezével meg az egérrel meg lehet billentyûzettelis.. amugymeg mégis mivel? gimp, fotosop, imagerady, ulead gif animator.. paint.. keress rá neten a képszerkesztõkre..

-elfogyott-

greenvelvet
mivel csináltad?

Maximus4
Szívesen

greenvelvet
Köszönöm szépen Maximus

kopa1
4-es pont!

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Maximus4

viktor9999
megkérdezném hogy ti mivel dolgoztok??(program)

A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.

greenvelvet
hallod haggyad már magad azzal a 2.es pontal... állandóan ezt ugatjátok másnak meg csináltok!! akkor mond azt hogy nem csinálok azt kész! nemtom mit kell itt bunkózni! vagy mond meg mien programmal csinálod

INeedspeed
én adok anyagot gerinek.......ha akarjátok...Tessék.....

Brolly28
2-es pont:C

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

greenvelvet
nekem mé nem csinál senki?????

toysoldier
most még úgyse tudod használni

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Brolly28
mégis h nézzen ki?

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

geri777
Sziasztok nekem összedobnátok valmi jo logot Vip vok csak Kaptam pár büntiot egy B**i moderátortol de no probléma valmi jo véreset valki megcsinálná nekem köszönöm

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Flamer
végre nincs spam..

-elfogyott-

INeedspeed
mi lett meghótt mindenki? régebben minden másodpercben irt valaki......:S

Brolly28
nm

dogfish
thx
INeedspeed
szóljatok ha kész az enyém már ha valaki csinálja 1általán.......

greenvelvet
itt 1 másik kép a felirat ugyan az

http://maz.hu/fotoblog/the_world_in_your_eyes.jpg

greenvelvet
mekkora legyen a kép?

Brolly28
akkorát 120×20-ra nameghogy az ott van középen...

sry nem...

greenvelvet
http://www.javeanet.com/futbol/real_madrid/Escudo%20del%20Real%20Madrid%20en%203Dbueno.JPG

ez a kép és GreenVelvet felirat! ennyi

kas123
-én megcsináltam de nagyon ratyi lett =) (az I love teknó-s képbõl)
-a real-os képet is csináltam és már madjnem végeztem amikor hibaüzenettel kikapcsolt a PS, ezt 1 égi jelnek vettem és így énse csinálok =)

Brolly28
1.milyen kell mert 2 képet is belinkeltél...
2.elképzelész írjál h h nézzen ki...

csõ

Flamer
leírtad má miet?:o

-elfogyott-

PJack
én nem!<#integet2>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

greenvelvet
nem sürgetés, csak 1 kérdés! Valaki csinál nekem logót vagy nem??

Jagumo
hallo
szeretnék 1 VIP accos Drogaba 11.es lógót ugy hogy illaszkedjen a Sötétkék fejlécemhez.
legyen rajta Chelsea logó és az hogy drogba 11.
fotó nem kell. (ne legyen mozgó vagy csak minimálnisen de inkább ne.)
és szép legyen nagyon olyan csicsás szép betütipus meg minden köszike elõre is😊

LordMonster
Köszi nem kell jó ez ami most van csak hirtelen nagyon megtetszett,de ne foglalkozz vele nem kell.

JAG1
Estefelé megcsinálom. Nem akarsz VIP lenni, mert akkor csak a nevet kéne átírnom. :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

INeedspeed
ben*(nem)

INeedspeed
nem újat kértem és ben viccbõl.........