Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\
szeretnék kérni 1 logot, ha lehetséges...
ezzel a képpel szeretnék egy 120 * 20-as logot kérni
ha kérhetném a kép oldala olyan legyen mint az alap szinû "csík"
(nem jút eszembe a neve, de az amin a logo van)
és legyen csikozva ha lehet! köszönöm szépen elõre is!
Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
szeretnék 1 VIP accos Drogaba 11.es lógót ugy hogy illaszkedjen a Sötétkék fejlécemhez.
legyen rajta Chelsea logó és az hogy drogba 11.
fotó nem kell. (ne legyen mozgó vagy csak minimálnisen de inkább ne.)
és szép legyen nagyon olyan csicsás szép betütipus meg minden köszike elõre is😊
Lészi csináljátok már meg!
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
-elfogyott-
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
sry nem...
ez a kép és GreenVelvet felirat! ennyi
-a real-os képet is csináltam és már madjnem végeztem amikor hibaüzenettel kikapcsolt a PS, ezt 1 égi jelnek vettem és így énse csinálok =)
2.elképzelész írjál h h nézzen ki...
csõ
szeretnék 1 VIP accos Drogaba 11.es lógót ugy hogy illaszkedjen a Sötétkék fejlécemhez.
legyen rajta Chelsea logó és az hogy drogba 11.
fotó nem kell. (ne legyen mozgó vagy csak minimálnisen de inkább ne.)
és szép legyen nagyon olyan csicsás szép betütipus meg minden köszike elõre is😊
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...