Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.
A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.
a 4. tartalma
"A kezdõk ne itt mutassák és vitassák meg próbálkozásaikat, és ne itt tegyék fel kérdéseiket"
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
DFTBA ಠ_ಠ
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
tetszik(Y)
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
a logo maga a heroes(hõsök)c. sorozatból legyen, és lehetõleg animált!és váltogasson a heroes meg a szucsi felirat, de azért nem csak úgy simán, hanem jól is nézzen ki!😄
elõre is thx!
Pain is inevitable. Suffering is optional.
igazából valami izgõ-mozgósra gondoltam, hacsak valaki más nemcsinál olyat akkor ezis tökéletes.
köszi mégeccer
porki fagyok fállalon
???
valami
gba mikrós, ds lités, mariós izgõ mozgó csillogó villogó valamilyen Borgi feliratos logót szeretnék ^^
porki fagyok fállalon
képet linkelni maximum egy google-s ánuszról és varánuszról tudnék.én nem tudom megvalósítani gondoltam egy grafikákhoz jobban értõ ember láthat ebben a baromságban kihívást
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
meg ha vki meg is csinálja akkor meg linkelj anyagot
inkább ide
Valószínû hogy nem járpk sok sikerrel de azéert megpróbálom...
Na,egy városi kispályás labdarúgó bajnokságban a csapatnevünk Ánusz Varánusz lett.A csapatnak viszont kéne egy címer.Ha van olyan elmebeteg aki megpróbál csinálni egy többségében narancssárga-fekete-citromsárga színû címert azt nagyon megköszönném
helloszia
én viszont jöttem vissza logoakat csinálni.
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
&
Armani qrva jó a logotok!
Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\
Ha megteszed megköszönöm 😊
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Pain is inevitable. Suffering is optional.
animált
sima

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...