Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
megoldás:
1-kérsz másikat
2-regisztrálsz VIP-nek
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.
szerk: legközelebb linkeld a képet ne csak beszúrd a link címét...
már behozza csak 1beírtad a 2dik és a 3dik kép linkjét...
kicsit több figyelmet fordíts a szöveg bevitelre 😄
szerk2: 1 kérdés 😄 miért raktál be 3 képet amikor az elsõ kell csak? vagy mind a 3 kell? :o <#nemvágja>#nemvágja>
http://www.forzamilanonline.com/dwl/20061004/gattuso_1152x864.jpghttp://images-srv.leonardo.it/progettiweb/jackolantern/foto/img_44f9b24d48095_middlea.png
egy animált 20k-s VIP logót szeretnék feljebb linkelt képek váltakozásával
BL-s képen látszódjon a nevem lascar köszi elõre is!
#acm
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
azért köszi 😊)
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Pain is inevitable. Suffering is optional.
de azt nem lehetne megoldani hogy ne ilyen barnás szinû legyen? 😊
tehát hogy eredeti szinében "pompázzon" 😄
meg a Hellsing felirat egy nagyon kicsivel (talán 1px, max.2) lehetne kisseb 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
TE nagy angolos <#buck>#buck><#pias>#pias>
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
nem nagyon tudtam úgy meg oldani,hogy ne legyen animált, mert ha nem animálom akkor csúna, és olvashatatlan a felirat
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Rash87 vs Rash helyett,elég lenne a Rash87. És olyan betûmérettel,hogy kiférjen abba a kék,fehér részbe😊
És köszi!
Glory, Glory Man. United!
(am sztem - nem a minõségét tekintve, hanem a felirat nagyságát - így rondábban néz ki, nem olyan szép, dehát i.é.p. :] )
de szerencséd h beteg vagyok, s így ráérek😛
Nekem is tudna egy új Manchester United-os logót csináltatni,mert ezt már meguntam.
Hasonló legyen mnit ez,csak pár változás,hogy,a címer kicsit jobb legyen,mert ez öö,túl éles.Aztán benne legyen a nevem (Rash87 v. Rash)
Glory MU most nem fontos(max. ha kicsiben vhol elfér),ne legyen ilyen fel le mozgo,vagy lehet,csak jól nézzen ki😊Meg a név szinválasztás,ami most van,kicsit más legyen,lehet h csak én látom így,de nem nagyon passzol.
Szóval egyszerû,szép ,és igányes legyen😊
Elõre is kössz!!!
Glory, Glory Man. United!
thx
tudna vki esetleg ezzel a képpel egy logót csinálni nekem? Mondjuk úgy hogy látszik a figura feje, vagy a feje meg egy kicsi a kaszából, mellette meg a nevem feketével😊
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!