Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PJack
azért a nevét rátehetnéd😊

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Brolly28
itt van ez ha megfelel

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

Brolly28
de mégis ki vagy mi legyen rajta

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

Lullaby
szeretnék megkérni egy ügyeskezû kovácsot, hogy legyen szíves nekem csinálni valami animes/mangás logót (= a nevem nem muszáj bele. köszipuszi

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

CheAteR88
csak az a lényeg hogy gyorsan pörögjön HTX HTX

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

CheAteR88
vki kitudná cserélni a logomba a gif-et?
erre:
HTX

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Szaruman
Fasza, tökéletes, köszi😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

?

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

menj el VIP pásztornak

SNAKE01
ha regelnél vipet kapnál egy jó kis avatart ebbõl

Szaruman
Szeretnék kérni vmi szarumános logót. Példának itt ez a kép, de google elég sok Cristopher Lee-s képet ad, ha esetleg talál valaki jobbat, nekem az is jó😊 Elõre is köszi.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Fekabandi
Szerintem hagyajuk abba még kitör a 3-dik világháború<#nyes><#idiota><#taps>

Mindent elérhetsz csak akaraterő kell hozzá. Ha eléred a célod,eleget teljesítettél magadnak. GTA San Andreas!

Drephis
most olyan jól visszaszóltatok<#eljen>

help

Super Saiyan
jól mondod
sztem irigy rád!

>:C

Picar77
😄D

()() (^^)

Fekabandi
<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

Mindent elérhetsz csak akaraterő kell hozzá. Ha eléred a célod,eleget teljesítettél magadnak. GTA San Andreas!

PJack
na ebbõl nekem csak az jött le, h neked 3 nap 4,8 órának számít😄

ugyanis ha a nap 24 óráját elosztjuk 5tel az azt jelenti, h 4.8 óránként logót kell cserélnem. én általában 2-5 naponta cserélek logót. h neked ez miért baj, még rejtély számomra, úgylátom veszekedõs típus vagy. ez van, bele kell törõdnöd. sajnálom.

Nem tehet rola még nem tud rendesen sg-ézni énse tutam eleinte de Fronter barátom ill unokatesom megtanitot + sg óvoda rendszeresen nézem <#fogmosas><#vigyor>

Super Saiyan
Most azt mutogatod hogy tudsz írni? Mert képzeld itt mindenki tud.

Fekabandi
1.Írd le milyen logót szeretnél és ha lehet linkelj hozzá anyagot.
2.Ne sûrgesd a logókovácsokat a munkájukban, nekik is megvannal a napi elfoglaltságuk.
3.Viccbõl ne csináltass velük logót,és lehetõleg ne kérj naponta újat
4.A kezdõk ne itt mutassák és vitassák meg próbálkozásaikat, és ne itt tegyék fel kérdéseiket.

Maximus4
De kérhetsz nyugodtan csak legközelebb olvasd el a szabályzatot,fõleg a 2-es pontot.

#63508 Ha ez zavar téged akkor te vagy a szánalmas

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

RIZLA
okok.....np 😊

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

ronihun
Õ dolga...

...

Mér jó az neki, hogy óránként új logója van :/

Fekabandi
Mondom elszúrtam nem érted
nem is kérek többet itt logót.

ronihun
?pfff....Mi közöd van hozzá hogy hánx logót csinál magának?<#szomoru1>

...

Mi a faszé kell neked napi 5 új logót csinálnod? Elég szánalmas...

Fekabandi
ja kicsit béna voltam.Tudod nem vagyok jártas az ilyenekben.de már megtanultam hogy kell beszúrni.

Fekabandi
a képet beszúrni nem sikerült elsõre csak másodjára.Béna vagyok<#falbav>

Fekabandi
de csak nem hiszed hogy egy kép nélküli logót kérek.jó elismerem béna vagyok nem nagyon értek az ilysmihez.Majd megtanulom.elsõre nem sikerült csak másodjára.

ronihun
-.- Szted ha meghalljuk hogy Fekabandi kér egy logót akkor nem csinálunk?

...

Fekabandi
Megit én vagyok.Amúgy bocsika amiket írtam de tudjátok velem mindig ezt csinálják és elegem lett belõle.Egyszer kértem volna egy logót gondoltam nem a képnélkülit hanem a képest csináljátok meg nekem.d a kép nélkülit.aztán a Zoli megkért titeket (zritya) hogy csináljátok meg neki ezt a logót.Neki se csináltátok meg és aztán jöttem én egy új képpel (gondoltam nem tetszik nektek a másik kép vagy vmi ilyesmi) (Lol) és azért kértem másikat.De aztán ezt se csináltátok meg és aztán megkértelek titeket szépen.de még mindig nem.ÍGy maradt az a választásom hogy kérjen a Zoli (zritya) késõbb egy starcraftos logót amin nincs semmi név.Mert ha kéri az én nevem megin nem csináljátok meg.Így tehát meglett.De velem mndig ezt csinálják ezért durrant el az agyam.Bocsássatok meg.

HunnernesKonge
Mivan baze hõs lettem? Vagy a logokovácsok védõszentje?<#levele>
Amugy köszi jólesik, bár abszolut nem ez volt a célom, hanem a srác szemét felnyitni...<#worship>
Kicsikiraly
<#eljen>

DFTBA &#3232;_&#3232;

PJack
<#eljen>

HunnernesKonge
Néha a sok hülye kéréstõl felgyülemlik bennem a feszültség. Általában sikerül levezetni CS-ben, de ez, hogy utána még le is basz titeket, ezt valahogy már nem bírtam szó nélkül hagyni...

Maximus4
<#eljen>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

HunnernesKonge
1,kérés 2007. jún. 09:
ezt szeretném és a nevem betûi berepüljenek.Köszi
2.kérés 2007. jún. 09:
Ezt szeretném és a nevem betûi berepüljenek.
Kapott egy ilyet:
2007. jún. 09 Jött zritya kért egy logot neked (nos miután 2x elbasztad a linkelést és utána mikor kiderült hogy mit is szeretnél, akkor sokan rájöttek hogy szar a téma,szar a kép, és csak szarul lehet megcsinálni)
3.kérés 2007. jún. 09:
Sziasztok.Légyszi csináljátok már meg nekem ezt a logót.A képbe a nevem egggyesével repüljön be a név ami berepül Raptor néven legyen.Köszi elõre is.Ja nem vip méret.

Ezután megint jött zritya, és megkaptad a kib*szott logod.

Namost ezekután után ne várd már el hogy mindenki összetörje magát hogy neked logot gyártson. A kéréseid egytõl egyig szarok voltak és tanulj meg képet linkelni. És ne legyél nagymenõ, ez a topik nem munkahely! Vagy fizetsz a szolgáltatásért? Aha! Ja hogy nem. Értelek. Ha nem tetszik a módszer ahogy dolgozunk/dolgoznak, nem kell idejönni kérni. Tanulj meg használni vmi graikai programot és csináld meg magadnak
"Köszi Zoli ezek a .. nem mondom mik nem csináltak neem szemetek vagytok nekem nem csináltok de mostmár késsz"
Ez meg már teljesen no comment. Jah és helyesírás fél egészség. Puszi<#hehe>

Mellékesen jegyzem meg hogy a 3. kérdést 20x olvasásra se értettem meg, és úgy vélem nem velem van gond.
Super Saiyan
xD, minnyá kapsz 4 felkiáltó jelen, aztán nem tehetsz ki logot <#hehe>

Drephis
<#wow3>

help

Fekabandi
Köszi Zoli ezek a .. nem mondom mik nem csináltak neem szemetek vagytok nekem nem csináltok de mostmár késsz 😛<#nyes><#eplus2><#mf1>

köszi széppen
királylet

hja én is csak azért mert unatkozom, de lassan megyek el úgyhogy utána ne várjon tõlem senki semmit

Super Saiyan
látom, csak te tevénykedkedsz!

nm

kÖSzönöm <#worship>

Hali eböl szeretnék logot nem vip méret névnem kel rá ugy lácodjon starcraft köszi.

nm

na így már sokkal jobb,akkor mégegyszer is köszi!!