Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Beckhamképe. ez vhogy jól megoldva és a név Pedig M13ECks legyen
Hala MAdrid! ----- Rest In Peace Puskás Ferenc!! És Persze DAVID BECKHAM
At istenért sem szeretnélek sürgetni titeket, csak fosok hogy valami baj van velem 😊
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Chaos Anno Domini
-ha a leszólós topikra, akkor megnyugtatlak, azt nem veszem komolyan, az a topik lényege. 😊
-ha arra hogy a mostani logód én csináltam és most meg újat kérsz, nem haragszom egyáltalán, saját jogod, hogy új logót kérj. 😊
Chaos Anno Domini
Hello.Megkérhetnék valmi ügyes logókovácsot hogy csináljon nekem egy logót?.A sárgahajú songoku látszódjon és legyen rajta a logón egy név,a név bedig ez legyen: Raptor .A logókészítés rátok van bízva úgy csináljátok meg ahogy akarjátok csak a sárgahajú songoku meg a név kell rá a többit rátok bízom.Elõre is köszönöm,és NEM VIP MÉRET-BE kérem a logót.
Mindent elérhetsz csak akaraterő kell hozzá. Ha eléred a célod,eleget teljesítettél magadnak. GTA San Andreas!
Örülök, hogy tetszik. 😄
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
#63604 - tetszik, használni fogom majd, köszönöm szépen 😊
#63611 - i like this 😄 ezt is használni fogom, lényeg, h nyárias, köszönöm 😄
Rush!
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Nagyon gáz?<#idiota>#idiota>
Elõre is köszönöm a ha felvállalja valaki.
http://kromek.hu/blog/ -apu-
Pain is inevitable. Suffering is optional.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
a fejléc szinhez is mind 1 ,h mit gyártotok!!
elõre is köszi....
drum
remélem megfelel😊
(kipróbáltam a többit is, de egyedül ebbõl lehetett... öhm... látványosabb logót csinálni, bár nemvagyok biztos benne h mindenki rájön, h ez egy alma, de mind1😄)
Pain is inevitable. Suffering is optional.

köszönöm