Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

totl
Jah a köszi lemaradt

Hala MAdrid! ----- Rest In Peace Puskás Ferenc!! És Persze DAVID BECKHAM

totl
tudna vki csinálni nekem egy logót? Vmi fasza Real Madridos legyen és
Beckhamképe. ez vhogy jól megoldva és a név Pedig M13ECks legyen

Drephis
jajj? o.O

help

totl
húú

ha nem teljesen konkrét a logó kérésed, akkor azt általában késõbb csinálják meg!
Nightwish006
Srácok, a kérésemmel foglalkozik valaki? 😊
At istenért sem szeretnélek sürgetni titeket, csak fosok hogy valami baj van velem 😊

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

zvaragabor
hát ha az effektek alatt animációra gondolsz, akkor el kell szomorítsalak, más kell megcsinálja, én animálással nem igazán fogalalkozok, inkább csak sima állólépeket csinálgatok 😊

Chaos Anno Domini

az új logóért de am ha van kedved megcsinálhatnád 5 nap és névnapom van és hnap vagyok utoljára gépközelben 😉
Drephis
Dragonball 😊

help

zvaragabor
xD semmi gond. amugy mire érted?
-ha a leszólós topikra, akkor megnyugtatlak, azt nem veszem komolyan, az a topik lényege. 😊
-ha arra hogy a mostani logód én csináltam és most meg újat kérsz, nem haragszom egyáltalán, saját jogod, hogy új logót kérj. 😊

Chaos Anno Domini

Fekabandi

Hello.Megkérhetnék valmi ügyes logókovácsot hogy csináljon nekem egy logót?.A sárgahajú songoku látszódjon és legyen rajta a logón egy név,a név bedig ez legyen: Raptor .A logókészítés rátok van bízva úgy csináljátok meg ahogy akarjátok csak a sárgahajú songoku meg a név kell rá a többit rátok bízom.Elõre is köszönöm,és NEM VIP MÉRET-BE kérem a logót.

Mindent elérhetsz csak akaraterő kell hozzá. Ha eléred a célod,eleget teljesítettél magadnak. GTA San Andreas!

ui.: bocs zvara! am tisztellek xD
rappes betûtípussal effektekkel megfûszerezett nem Vip logót kérek ezzel az anyaggal: kép
ronihun

ja télleg énmár tegnap megcsináltam csak elfelejtettem berakni:S

...

zvaragabor
nm 😉

Chaos Anno Domini

<#papakacsint>
Örülök, hogy tetszik. 😄

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Maximus4
Így?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Mincsi
jó lesz így is köszönöm 😊

#63604 - tetszik, használni fogom majd, köszönöm szépen 😊

#63611 - i like this 😄 ezt is használni fogom, lényeg, h nyárias, köszönöm 😄

Rush!

Brolly28
szentem fasza vicces

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

😄

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Drephis
omg!!! 😄

help

Brolly28
lol😄

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Nagyon gáz?<#idiota>

Nem,csak sima animáció

zvaragabor
thx😊

a tiéd jobban tetszik nekem 😊<#eljen>

Chaos Anno Domini

PJack
<#eljen>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

apu
Szevasztok szeretnék egy új logót. Valami öregembereset, de mégis izgõ mozgót. A Színek egyéb stb.. az alkotó izlésére van bízva.
Elõre is köszönöm a ha felvállalja valaki.

http://kromek.hu/blog/ -apu-

zvaragabor
kösz😊

Chaos Anno Domini

Lazarus
ez szerintem tökjó 😊
zvaragabor
?

Chaos Anno Domini

PJack
akkor keress egyet kérlek😊

Mincsi
nem teszik a betûtípus, a többi oké 😊

Rush!

Drephis
képpel egyszerûbb lenne. 😉

help

Maximus4
És ez logóba kellene neked?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

drumbass
sziasztok,kérnék szépen 1 logót,amit rátok bíznék,bár elképzelés van,sima méretben kellene,nem VIP,a logóban csak egyszerûen ,ekvalaser ugrálna oda vissza,mint a hifi tornyokban lehet szines,vagy bár mijen.
a fejléc szinhez is mind 1 ,h mit gyártotok!!

elõre is köszi....

drum

very cool

Brolly28
szép

PJack

remélem megfelel😊
(kipróbáltam a többit is, de egyedül ebbõl lehetett... öhm... látványosabb logót csinálni, bár nemvagyok biztos benne h mindenki rájön, h ez egy alma, de mind1😄)

Lazarus
2. és 4.bõl jót lehetne
Mincsi
sziasztok!
egy logot szeretnék, vmi nyáriasat ^^
animálás nem szükséges, nevem legyen rajta.
már csak a képekkel vagyok gondba, van egy pár, szal inkább ti válogassatok, h melyik lenne jobb, de csak 1 kép legyen a logon.... 😊

kép
kép2
kép3
kép4

thx elõre is 😊

Rush!

ronihun
nem csak simán ps-be

...

Hi all! Ebbõl a képsorból csinálna nekem valaki egy animációt? nagyon örülnék, thx!

Drephis
ps-be csináltad, és ulead gif animatorba konvertáltad gifbe?

help

ronihun
nemhiszem el....nézzétek meg a logóm....milyen rossz minõségû...nem értemmért?

...

ronihun
és ez mért jó?😊

...

<#eljen> köszi😊
PJack
nm

ronihun

<#idiota>

...

jólett!
köszönöm