Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DFTBA ಠ_ಠ
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
és ha nincs kedvetek dobjatok már egy "bocs de nem csináljuk meg" üzit mert már 2szer kértem de senki nem reagált rá
elöre is köszi
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Az elsõt választom. Köszönöm szépen.
Pont ilyenre gondoltam 10/10. Nagyon szépen köszönöm.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
A barátom mondta hogy 120x25 be kiférne a szöveg ugyhogy ha nemlenne gond akkor megtudnátok e nekem csinálni.
Naon megköszönném.
Joéjt.
Esetleg az enyémhez mit szólsz?
150x25? Kisebb betük, más betüstílus és a színek maradnának?
És az egész kocsi benne lenne?
Kivitelezhetõ?
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Akkor sajnálom hogy zavartalak titeket sorry 😞
DFTBA ಠ_ಠ
ilyen legyen a de az hogy rated legyen bal oldalt és a superstar pedig jobb oldalon.a méretet rátok bízom ahogy kifér!tudom hogy elég bonyolult de azért kérem valaki próbálja megcsinálni.elõre is köszönöm!
És úgy szeretném hogy a kocsi fölött jelenjen meg hogy DANESZBABY közepes betütipussal jo lenne ha kék lenne a betû és fekete is lenne benne.
Köszönöm szépen.
Jah és sry elírtam 150x25-öst szeretnék és HA lehetne a kocsi alját is belekéne paszírozni és a név moindjuk berezonálna.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
vmi profi talán át tudja csinálni 20kb-ra 😊
[/img]
DFTBA ಠ_ಠ
Szeretnék egy új logót 150x50-et ha lehet és animáltat.
Csak annyit kérek hogy a nevemet írjátok rá(Memphis) kb olyan sárgával mint a GT színe és két pici fehér csíkot a nevemben.
Plusz ha lehet akkor olyan megvilágítást is kapjon ahonnan jön a fény.
Csak a nevemet kéne animálni inkább a kocsi a lényeg mondjuk 3mp a névnek és hoszabb idõ a kocsinak.
A nevemet HA kivitelezhetõ akkor úgy kéne megoldani mint a kocsit.
Ilyen fekete efektekkel.
És ha lehet akkor az animálás úgy nézzenki hogy bevillan és mintha dübörögne a basszus.
Photoshoppal csináltam a kocsit ahhoz ne tessék nyúlni.
Remélem nem nagy kérés ez, természetesen ráér hétvégére is elkészíteni.
További kellemes estét.
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
DFTBA ಠ_ಠ
elöre is köszi!
kép 4
ezekkebõl csinálna nekem valaki egy logo-t úgy h. gattuso balra, melette kaká, aztán a nike cipõ, majd az adidas? a nevemet, és egyebeket rátok bízom. vagypedig, egy olyat, h. 1.kép:kaká és az adidas cipõ, aztán ávált gattuso-ra és a nike cipõre. köszi 😄
>:C
ték.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
DFTBA ಠ_ಠ
szerintem nem olyan nehéz
megírod h képzeled el és az aljára a képeket
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz