Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

te is Budaörsi vagy?<#buck>#buck>
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
(ha már ilyen szépen kérted... 😊 )
?
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
elõre is köszönöm kovácsok!😊
és igen. sztem se vmi jó 😄
\"You are fucking crazy people!\"
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
amugy úgy kell, hogy kijelölsz egy területet és ctrl+u :]
Pain is inevitable. Suffering is optional.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
szívesen! várd még meg a PJack mod-ot. 😊
Nagyon szépen köszönöm!!Ügyes vagy<#eljen>#eljen>
★ 汤姆 李
ilyen extra kívánságokat én nem tudok.😄 De ha te megtudod oldani, akkor nosza. 😊 én is kíváncsi vagyok rá.
hm nemtom jobban nézne-e ki, de nem próbálnád meg úgy hogy a labda is zöldes? 😊 csak egy ötlet, hátha MÉG jobban nézne ki.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
?
Kössz a semmit 😊
Laci
Legyen más.Nevem legyen rajta olyan betûkkel mint itt alant ronihun-é(kicsit nagyobbal) és legyen színes na meg picit animált.Esetleg??
★ 汤姆 李
így megbecsülendõ, ha elkészül egy kettõ😊
Csak néha frissítek hsz.-ást,hogy ne merüljek feledésbe:-)
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Valahogy nem megy a készítése,nem jön össze😞
★ 汤姆 李