Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
#acm
nekem ez sikerült.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
szeretnék kérni egy 20k-s, animált vip logót...
kép
arra gondoltam h a háttér maradjon olyan sötét mint a képen..a feliratot és a képet külválaszthatjátok..valamint még a nickem: lascar szerepelhetne rajta..hasonló fonttal mint ami a képen lévõ szöveg..tehát 3 kép váltsa egymást..sötét háttérrel..weed,lascar szöveg pedig legyen zöld színû(hóesés effekt is mehet bele ha belefér😊]
elõre is köszönöm,várom az ötleteket,jóéjt
#acm
Szeretnék kérni én is egy logot! Lehetõleg már télit/Karácsonyit, legyen rajta egy fenyõfa, és a nevem, mintha a teteje havas lenne...
Elég hülyén hangzik ez, meg így nehéz is leírni, de pls valaki csinálja meg! 😊
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
nekem most speciel nincs kedvem hozzá, de vki más biztos szívesen megcsinálja 😊
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Elõre is köszike!
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Nincs semmi jó kép ha találok akkor majd linkelem
THX
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
úgy képzeltem el, hogy egy Juve mez képe lenne hátulról, a "Count Adyn" felírva, azzal a piros betûtípussal ami az igazi mezen is van, a jobb oldalan meg lehet valami ügyes átmenet ebbe a szürke izébe😄 A lényeg a felirat, valami hasonlót képzeltem el mint a mostani kompozícióban végülis, csak szeretném egy profira bízni nem én kontárkodni vele😊
A betûtípust nem találtam meg hogy mi, de képet adok róla, remélem elég segítség:
Íme
Ja és köszönöm szépen elõre is😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
T.T.
Lehetne a kérésem, az h ez a nickem helyett hasonlót, de olyan melyben egy ferari húz el és nem honda? Köszönöm.
T.T.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
én csak ilyet tudok:
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
szal nyugodtan😊