Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#integet2>#integet2>
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
#67129 Köszi
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
hát az animáció minõségén rontottam, de nem akartam hogy nagyon szar legyen...
aki lefaragja 20 kb alá, annak megköszönném.
help
nekem tetszik. 😊
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
csak a hóesés 1 kicsit akadozik
vagy csak nekem?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
kép
ebbõl a képbõl ha tud valaki csinálni egy hóesést azt megköszönöm<#worship>#worship>!
a nevemet pedig pirossal vagy valami feltünõ színnel az egyik sarokba kisbetûvel , ugy mint a mostani logom.
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Ha nemtetszik nyugottan csináltasd megg mással is.
<#integet2>#integet2>
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse MAXIMUM GAME
help
ebbõl az animból szeretnék kérni vip logot...a nevem is rajta legyen valami modern betûtípussal(ha lehet animáljon a név is bár elég nagy ígyis a kép mérete nemtom hogy lehet megoldani ezt...)
thx elõre is
(a full view feirat természetesen nem kell bele xD)
DFTBA ಠ_ಠ
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
kérhetnék egy logot amin egy v ketto smiley mozog jobbra balra es kicsit télies beütése van? jobb sarokba meg a nevem😊
ha valaki elkesziti nekem elore is köszönöm 😊)))
...
Véletlenül kitörlõdött a régi logom,a piros színû.Nem tudná nekem valaki visszaszerezni?😊
Megtudná vki csinálni, hogy a mostani logómnak a bal alsó sarkában idõnként felvillanjon a nevem? Elõre is kösz😊
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
DFTBA ಠ_ಠ
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
az enyémbe vagy a másikba?😊
nem gurul, de hátha tetszik. 😊
necces lessz...