Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
mostanában nem tetszenek a logók amiket készítek. 😞
ez egy ajtó effekt, csak alig látszik, ezért jobb lenne ha valami anyaga, vagy sötétebb színe lenne, vagy bármi ami elüt a háttértõl
nagyon szépen köszönöm
Az az igazán nagy ember, aki hozzá tud segíteni másokat hogy nagynak érezzék magukat.
a kép itt van: http://homepage.mac.com/nordnes/.cv/nordnes/Sites/.Pictures/Emil's%20Stuff/ss10.jpg-thumb_202_269.jpg
és PsyCho-t szeretném, ha lenne rá írva
köszönöm elõre is
Az az igazán nagy ember, aki hozzá tud segíteni másokat hogy nagynak érezzék magukat.
1. Elõször szeretném, ha megjelenne a nevem, fekete alapon, úgy mint a mostani logómon. (BENCE 007)
2. Aztán szeretném, ha megjelenne az Assasins's Creed felírat errõl a képrõl.
3. Az elõzõ felírat eltûnik és errõl a képrõl az emberi alak megjelenik.
4. Aztán az ember eltûnik és a helyébe ez a hölgy jön elõ.
Ha valami photoshop mûvész ezt megcsinálja nekem azt nagyon megköszönöm!
Üdv!
a felirat tényleg kaka. 😊
Sajnos nem tudtam a rossz szemû pacákot átrakni a másik oldalra.
A betûtípus nembiztos hogy elnyeri tetszésed ,ha igazam van ,csak szólj.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
ELÕRE IS NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!
számítottam rá, hogy jót nem lehet kihozni belõle, de azért ennyire rosszra nem gondoltam. 😄
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Egy animált logot szeretnék, alaptéma Kane & Lynch, méret 150*25-ös.
http://www.kaneandlynch.com/downloads/KL_wallpaper02_480.jpg
http://www.kaneandlynch.com/downloads/KL_wallpaper01_480.jpg
Olyanra gondoltam, hogy a 2 fószer feje jobb - bal oldalon (bal oldalon a rossz szemû), és középen a nevem valami frankó betütipussal ami eltünk ill feltünik. A nevemnek elég csak azt irni, hogy Foxhound.
Elõre is köszönöm.
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
Vki tudná téliesíteni a logómat ?😊
Elõre is kössz 😄
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Jóe?
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

#67388 hát nem
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]