Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ok, szoktam látogatni a topicot. Szerintem csak azt kéne javítani, hogy jobban passzoljon a fekete üzenet fejléchez.

hát, nincsmit... késõbb gyere vissza, hátha jobban sikerül majd. 😄

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Köszönöm.

ezt most muszáj. 😊

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Balintrial
nem rossz ez, nekem a te logod nem teccik :c

mostanában nem tetszenek a logók amiket készítek. 😞

krpsycho
bocs a double postért, csak annyit akartam hogy ezt ha rá tudnátok rakni, nagony jó lenne 😄 http://www.teachtutorials.com/photoshop/798-Sliding-Door.html
ez egy ajtó effekt, csak alig látszik, ezért jobb lenne ha valami anyaga, vagy sötétebb színe lenne, vagy bármi ami elüt a háttértõl
nagyon szépen köszönöm

Az az igazán nagy ember, aki hozzá tud segíteni másokat hogy nagynak érezzék magukat.

krpsycho
sziasztok! kellene egy logó, hasonló mint amilyen most van (én próbálkoztam), csak valahogy jobban ki lehessen venni a dolgokat 😊

a kép itt van: http://homepage.mac.com/nordnes/.cv/nordnes/Sites/.Pictures/Emil's%20Stuff/ss10.jpg-thumb_202_269.jpg

és PsyCho-t szeretném, ha lenne rá írva
köszönöm elõre is

Az az igazán nagy ember, aki hozzá tud segíteni másokat hogy nagynak érezzék magukat.

oks😊

Átraktam másik tárra. Itt van.

az uccsó kép nem akar bejönni. :S

Sziasztok! Lenne 1 nagy kérésem. Szeretnék egy új animált logót. Méret: 150*25. Mellékelek hozzá képeket. A mostani fejléchez kéne igazítani a háttérnek a színét, de ha ti ajánlotok fejléc színt, azt is szívesen veszem.

1. Elõször szeretném, ha megjelenne a nevem, fekete alapon, úgy mint a mostani logómon. (BENCE 007)
2. Aztán szeretném, ha megjelenne az Assasins's Creed felírat errõl a képrõl.
3. Az elõzõ felírat eltûnik és errõl a képrõl az emberi alak megjelenik.
4. Aztán az ember eltûnik és a helyébe ez a hölgy jön elõ.

Ha valami photoshop mûvész ezt megcsinálja nekem azt nagyon megköszönöm!
Üdv!

itt keresd ki, vagy keress egyet:

itte

Uhhh...Nagyon tiszteletlen leszek de a nevem megoldható, hogy ezen a képen lévõ this is living betütipusból épüljön fel a nevem? (nem tudom pontosan milyen ez) ha épp ilyen nincs jó hasonló is. Ja ás fehér legyen. Lassitni sem kell a logot, inkább csak a név a fontos. Nagyon ráér és nagyon köszi.

Bát annyira nem zavaró, lehet ezt hagyom de egy lassabbat megnéznék azért. Köszi

Egy kérésem lenne ha lehetséges. Lassitani kellene a váltásokon. Nem akarom, hogy esetleg az userek szemét zavarja a folyamatos vibra. Ha persze megoldható. Thx

Atom Zsír!!! Mega thx!!! <#worship><#worship><#worship>

jó ez az átmenet!

a felirat tényleg kaka. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

RAZOR27
?
Sajnos nem tudtam a rossz szemû pacákot átrakni a másik oldalra.
A betûtípus nembiztos hogy elnyeri tetszésed ,ha igazam van ,csak szólj.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

ÜDV!Szeretnék egy ugyan olyan lógót kérni mint a mostani csak nyomtattot betûkkel és a 2-es és a Gregbõl a G-t kivéve legyen lila a széle és fehér a belseje a többi meg lila...
ELÕRE IS NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!
Balintrial
<#eljen>
RAZOR27
?

annyira béna lett, hogy be sem merem rakni.

számítottam rá, hogy jót nem lehet kihozni belõle, de azért ennyire rosszra nem gondoltam. 😄

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

hello szeretnék ebbol a képböl logot VIP méret és ha lehet nevem bevilanyon meg a Lineage 2 fel irat kszi elöre is

Maximus4
?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Sada01
Maximus lehetne még 1 pici kérésem?😊

Sada01

120*20-ban így néz ki😛

Facek
Nem rossz, de az lenne a legjobb (amit persze elfelejtettem leírni), hogy átméretezve 120*20-ra, ja és nemkell hogy az egész kép bennelegyen! Azért köszi 😛
RAZOR27
nm 😊

Sziasztok logomesterek!

Egy animált logot szeretnék, alaptéma Kane & Lynch, méret 150*25-ös.

http://www.kaneandlynch.com/downloads/KL_wallpaper02_480.jpg
http://www.kaneandlynch.com/downloads/KL_wallpaper01_480.jpg

Olyanra gondoltam, hogy a 2 fószer feje jobb - bal oldalon (bal oldalon a rossz szemû), és középen a nevem valami frankó betütipussal ami eltünk ill feltünik. A nevemnek elég csak azt irni, hogy Foxhound.

Elõre is köszönöm.

tdu Toyota
nagyon jó az hogy mozog a nevem király 😊

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

tdu Toyota
nagyon szépen köszönöm le a kalapal szép munka 😊<#eljen><#taps><#worship>

Timbo
Helllósztok 😊

Vki tudná téliesíteni a logómat ?😊

Elõre is kössz 😄

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

JAG1

Jóe?

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Facek
Ennek a képnek dobnátok valami rendes hátteret meg jobbosra a nevemet (Facek) ha szépenmegkérematársaságot? =) Köszönöm!
RAZOR27
?

Sada01
Hát ja de a képekkel mindig gondban vagyok ha választani kell sajna

Sada01
Kösz

Maximus4
A legelsõ kéket válaszd
#67388 hát nem

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

NeverwinterKING
megteszi...

\"You are fucking crazy people!\"

Sada01
Így jó uraim vagy a zöldre gondoltak?😊

Sada01
<#idiota>

NeverwinterKING
pontosan

Enosh Chan
Mert ugy lesz atmenet?

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Sada01
mért is?

NeverwinterKING
jáj haver. cseréld már le a fejléced...

Sada01
Jó érzed magad?

Olcsy
<#mf1><#mf2><#levele><#levele><#levele><#duhos2><#action><#wilting><#bdead>

tdu Toyota
az enyémet meg lehet csinálni???? TOYOTA a név rajta

Sada01
Igaz a kép lehet hogy nem a legjobb választás volt részemrõl😊)