Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
kicsit lemaradt a barátomnak a logókészítése...légyszíves ha van idõtök akkor megcsi?
köszi
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Mondjuk nem túl sok infót adtál róla ,tehát ezt vedd bétának ,és mond el pontosabban mit szeretnél ,persze csak ha nem tetszik
Új vagyok és szeretnék én is valami jó kis mozgó logót.Ha lehet!😊
Szeretem a World of Warcraft nevü online játékot.Ha van rá mód valami ezzel kapcsolatos logót kérnék!<#wink>#wink>Elõre is köszi! Sziasztok! Tassay
#67739<#nevetes1>#nevetes1>
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
és nem lehet elmenteni külön?(akkor profi munka)
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Egy 150X130 logo kellene nekem a méret max 2M! is lehet
A fórumon VIP-ként ezt használom, de valami ehhez hasonló kellene és mindegy milyen animációval ,csak szuperul nézzen ki...
Nem sürgõs,rátok bizom..
Akár egyéni kreativításokat is szívesen fogadok<#smile>#smile>
Köszönettel
mflex
What about the forests?
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
★ 汤姆 李
S bocsi a késve reagálást, csak most jutottam ezsgéhez 😄
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
>:C
?
ebbõl kérnék 1 logot, ami illeszkedik a fejlécemhez... nem sûrgõs ráér ^^név se kell, ami a legfontosabb a szöveg ami rajta áll (Silkroad)